• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme büyütme-25 eylül

çok ilginç canım ama o stres heyecan rahatlığa bıraktı yerini bende anlam veremıyorum bakalım neler olacak aslında durumlarım okadar stresli ki işe gitmem lazım bı yandan orayı ayarlıyorum bı yandan evi bakalım dıyoum napıyosun sen !!! :)):mad:
Ben tamamen normale döndüm son gün benim da heyecan gitmişti bi rahatlık gelmişti.. 20. Gün fotosu ekliycem

Merhaba,
Korkmana hıc gerek yok amelıyat herkeste farklı etkıler yaratır. Benım hıc agrım olmadı mesela sonucu dusunerek mutlu olmaya calıs :)
Aynen benim da hiç ağrım olmadı perşembe ameliyat oldu m pazar günü pazara gitmiştim

anestezi işin en kolay kısmı koluna takılan seruma yapıyolar ıgneyı 5 sanıye sonra guzellık uykunda olacaksın uyandıgında aklına gelen ılk sey agrı degıl memelerın olacak :KK66:
Ben uyandığımda daha gözlerimi açmadan ellerim memelerime gitmişti

tesekkurler kızlar hastanedekiler bana sasırıyo renklı pijamalarımı gıydım makyajda yaptım nişanlım gelıcek diye rabbim isteyen herkese nasip etsin hepınız cok iyi
kalplisiniz iyiki varsaniz

çıktım kızlar kas ustu yapmaya karar verms 350 cc suan sırtım agrıo yatmktn kolumda serum :) çok mutluyum detayları anlatıcam hepnızden allah razı olsunnn
Geçmiş olsun canım ;) Kas üstü olamanın rahatlıgı var biraz tabi ;)Dikkat et ama,yormadan kendini hareket yap.Eminim çok güzel olmuştur :KK25:

tesekkurler kızlar hastanedekiler bana sasırıyo renklı pijamalarımı gıydım makyajda yaptım nişanlım gelıcek diye rabbim isteyen herkese nasip etsin hepınız cok iyi
kalplisiniz iyiki varsaniz
Gözünaydın canım kasüstü ağrı konusunda avantajlı şanşlısın bu konuda hadi geçmiş olsun sorunsuz güle güle kullan cicilerini:)

saolun kızlar makyaj bile yaptım başhemsire şaşırdı herkes masallah boyle hasta gormedik diyo.ameliyata gırmeden once kas altı denıldı ama amelıyatta kas ustu olmus yan odada da kas ustu var ıkı gundur burda aglıyormuş neden oyle anlamadım hepınız çok iyisiniz bugun en buyuk hayalımı gerceklestirdim çok mutluyum sizin sayenizde

a
maşallah sana :) moralın yuksek olursa zaten hemen ayaklanmışsın bak nazar boncugu tak:) :*
aynen canım azonce yan odadakı kız geldi yabancı allahtan ingılızcem var konustuk okadar agrısı varkı dayanamıyorum dedi o dun olmus ıkı gece kalmıs olacak burda ama 40 kılo doktor bunyesinin zayıf oldugunu soylemiş çok üzüldüm .tabi bende sigara alkol ve cıddı bı hastalık yok onun etkısıde var hem gulerek gırılırse gulerek cıkıyosun bu çok dogruymuş

Back