sanırım canım bende anlayamıyorum ki yarın yuzyuze sorcam kas ustu yani kas zarı altı dıye yazdı doktorum msjdaAnlamadım arkadaşlar.... kas zarı altı var, iki kas arası var (dual planmıydı adı) birde kas üstü ama meme dokunun altı aynı anda..... bu üçü var doğrumu? Ciarasisi, senenki kas üstü ama meme dokusu altımı oldu yani?
Zaten doku varsa tabi ki kas üstü mantıklı olan boşuna kasın kesilmemiş oldu.. daha çok yeni bol bu iç ki ödemler insin.. hareket Et.. bir hafta dan sonra yumuşama başlıyor.. benim ki bile hala tam yumuşak değil rahat ol.. ödemler inince küçük bile gelir gözüne :)doktorla msjlastım kas zarı altıymıs kas ustu oluyoms o da merak etme cok guzel oldu dedi sorun olmayacak meme dokun yetrrliydi kasa bosuna baskı yapacaktı kas altı olsaydı dedi birazdaha rahatladım oyyyyy
Anlamadım arkadaşlar.... kas zarı altı var, iki kas arası var (dual planmıydı adı) birde kas üstü ama meme dokunun altı aynı anda..... bu üçü var doğrumu? Ciarasisi, senenki kas üstü ama meme dokusu altımı oldu yani?
aynen canım adamda oyle soyluyo kası kesmek pek mantıklı degıl doku olunca çok şükür yarın işe gıdebılecegım yarım gun zaten agrım sızım iyi problem geceler sadece o da normal artık :)Genel olarak iki tane kas altı meme dokusu altı.. diğerleri onların az değişiği... Kas üstü demek meme dokusu altı demek evt
kızlar bi sorum var hareket edınce dıkıslerın patlaması gıbu bısey olur mu bırde buz koymalı mıyım az once koydum fazlaca agrı yaptı yanlıs bıse yapmıyım
ay tesekkur ederim bende tam anlamıyla bu moddayım dırenler cıkınca rahatladım ama bu sütyen okadar sıkıyokı nefes alamıyorum dedıgın gıbı ve dırenlerın cıktıgı yerler sızlıyo onun dısında işte taş gıbıler sabretmem lazım bu gece uyudum tabı sırt agrım fena ama gececek inşallah en zor kısmı bıttı artık aranızdayımcanım ılk zamanlar halıyle heran patlıcaklarmış gıbı oluyor bı bır haftayı buluyor...direnler cıktıgında daha rahat etmış olman gerek sonucta kırlı kan cıktı gıttı..odemlerın ıcın 2 hafta sonra gunde 1 yada 2 bardak kıraz sapı veya yeşil cay ıc..ama adet donemınde bırak cunku kanamayı cogaltıyor...buz yapmana gerek yok sen zaten suan konusurken bıle nefes nefese kalıyorsundur bol su iç ve dınlen tatlım...artı agrı kesıcılerın antıboyotgın vardır buyuk ıhtımal onları ıc yeter:)kas ustu kas altı artık okuma hıcbırsey sana artık sabır gerek..guzel ve buyuk memelerın oldu ve zamanla gogsun sılıkonu kabul edınce yumusamaya başlıycak o zaman daha ıyı hıssedıceksın..amelıayatı oldun artık dusunme sole mı olsaydı bole mı olsaydı dıye canımm :) sen dınlen suan sana moral lazım hersey cok guzel olucaktır inş. :*
kızlar bir bakın .. memelerimde karıncanmalar oluyo bugun sizce normal mi ? sizede oldumu :s birde benim drenler bir gun kaldı yanı sarı su gelene kadar falan demiş bazıları ben hemsireye sordugumda belli miktara kadr normal kabul edılıyo mıktara gore karar verılıyo dedi bunu doktoruma sormadım sizde nasıl oldu
haklısın canım dren olayı oyle galıba ne bılıyım sonra kırlı kan falan kalır diye dusundüm..buarada karıncalanması da normalmiş valla arada elim kolum carpıyo mememe baya takıntılıyım bişe olcak diye :)Sarı su falan hikaye canım ya, ben taburcu olurken çıkardılar ona bakmadılar, hiç de problem yaşamadım açıkçası.. Karıncalanmaya gelince, his geliyor diye olabilir. Bende olmuş muydu hatırlayamadım.
haklısın canım dren olayı oyle galıba ne bılıyım sonra kırlı kan falan kalır diye dusundüm..buarada karıncalanması da normalmiş valla arada elim kolum carpıyo mememe baya takıntılıyım bişe olcak diye :)
aaa iyiymiş tamam canım korkmayayım ozamnBişicik olmaz, ben de öyleydim. Doktorum dedi ki hiç korkma, ben ameliyatta onları ne hallere soktum hiçbir şey olmaz dedi. Daha 4 günlüktü masaj göstermişti bana sonr
Bişicik olmaz, ben de öyleydim. Doktorum dedi ki hiç korkma, ben ameliyatta onları ne hallere soktum hiçbir şey olmaz dedi. Daha 4 günlüktü masaj göstermişti bana sonradan yapmam için, düşün dikişler tazecik daha ama o sert hareket yapmıştı, yani korkma öyle çarpmakla falan hiiiiç bişicik olmaz :)
adan yapmam için, düşün dikişler tazecik daha ama o sert hareket yapmıştı, yani korkma öyle çarpmakla falan hiiiiç bişicik olmaz :)
aaa iyiymiş tamam canım korkmayayım ozamn
olursun canım pozitif dusun pozitif gir ameliyata aynen oyle cıkıyosun ben oyle yaptım, suan olmamıs gıbıyım masallah dıyorum hep nazar deger diye rabbim isteyen herkese versin nasip etsin sanada canım ben çok zorladım şartlarımı gizli saklı yaptım ve oldu :)canim benimmm. umarim sende sonuclarinla mutlu olursuuun . cok gecmis olsun da. okuduguma göre mashallah'in warmis
zaten simdiden- dua ediorum bendede öyle kolay gecer fazla agrim olmaz diye . benim de son 12 günüm kaldiiiiiiiii
memislerinle sana mutlu saglikli bir hayat dilerim..... okudukca resmen gözlerim doluyo. piskopat gibi sanki titanic izliorum . annnnaaaaa mmmmm neler yazmislar olupta cikanlar . bende böyle olurmuyum diye....
canim benimmm. umarim sende sonuclarinla mutlu olursuuun . cok gecmis olsun da. okuduguma göre mashallah'in warmis
zaten simdiden- dua ediorum bendede öyle kolay gecer fazla agrim olmaz diye . benim de son 12 günüm kaldiiiiiiiii
memislerinle sana mutlu saglikli bir hayat dilerim..... okudukca resmen gözlerim doluyo. piskopat gibi sanki titanic izliorum . annnnaaaaa mmmmm neler yazmislar olupta cikanlar . bende böyle olurmuyum diye....
actimya gurban oldugum. sen göremedin galiba
öyleme kiz? hani nerde? hemen bakiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?