Melekler Korusun Show Tv

Herkes Ozgur ve Baris'a sinirlenmis, ama en azindan onlar BEKAR, ve her neyse, gonul bu denilip gecilebilir.. ama..

Esin resmen IGRENC bir rol oynuyor!! Yani ne istedigini kendisi bilmiyor, midesiz birisi. O kadar masraf yapip dugununu yaptilar, albumune kadar ilgilendiler, ev verdiler. Mert cocuk bakiciligi yapiyor, ailesiyle arasini duzeltiyor, taparcasina seviyor, ailesini yok sayiyor.. Esin ne yapiyor...? Hepsini bi cirpida atip, salak miy miy Erkan'a kosuyor, hemde arkasina bakmadan...!! benneyaptımki

Erkan'la olmasa artik resmen ortada kalacak, cunki hic bir aile ferdi daha yuzune bakmaz Esin'in.. Yazik etti kendisine. Daha cok aglar :umursamaz:

evettt bendeee uyuz oluorum esinee klava: yazık edio kendieee mert e yaaa mertii başından beri hiç hak etmiodu zatennn

Ben bu diziyi cok sacma gordugum halde, her hafta duzenli olarak izliyorum, alismisim artik.
Bu Ozgur'le Baris'a ne oldu son bolumlerde anlamadim. Daha once yakin arkadas bile degillerdi, sonra can ciger kuzu sarmasi olup ciktilar, ve dahasi ask mi basliyor ne.. benim icim almiyor, igrendim kendilerinden.
Ipek ile Baris kisa zaman once ayrildi. Be kizim, insan hic mi ask acisi cekmez, hic mi uzulmez.. hemen gitti oyuncuya asik oldu. Bu Ipek'i eskiden severdim, ama simdi hic gozum tutmuyor, tam sip sevdi.
Esin'in Mert'e bu kadar haksizlik ettigini dusunmek de sinir bozucu.
Bu diziyi Fevzi icin izliyorum, adam her bolumde kopariyor beni

Barışa oldum olası gıcığım zate alsanaalsanasmile
Esinide anlıyorum ama iyice girdabın içine soktular kızı
yok abisi anası derken mertten ayrılamaz boyuta geldiler
insan ne yaparsa yapsın kalbine söz geçiremiyorsa
kaderine razı gelmeye çalışacak
yada adam gibi konuşacak
eeh nede olsa herşeye evet diyen mert buna der ki son bölümde git dersen giderim demişti
ah esin git de bitsin bu işkence:mymeka:
birde o tek gecelik ilişkiden bebeği olurmuş çok gülerim haa akannehir

onu bende düşündümiesinin bi bebeği olabilirmi diyeohaoldumsmileişallah olmaz.yav herhaltı biliyolar bi kondom almayı bilmiyolar yaa:mymeka:sağlık ocaklarında bedava veriyolar yani çok mu zor.en iyisi hayrına ben veriyim yoksa bunların korunacakları yok kaydirigubbakcemile3

Ya su Erkan'a gicik oluyorum, ne saniyor kendisini?? :umursamaz:

Neymis, kocasinin izi, kokusu uzerinde varken onunla olamazmis akannehir

Kendisi Eylul'le her halti yerken, cocuk yapmak icin ugrasirken iyiydi ama...?

Esim bile diyor, bu dizi kadinlari cok asagiliyor, hep kadinlar kendisini, bedenini feda ediyor.. Hakli bence fisfisfis

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Ya ben bu Erkan ve Eylul'un is durumlarini hic anlamadim..

Istedikleri gibi gidip geliyorlar, tatile yapiyorlar felan, ooohh.. Ne rahat is valla kaydirigubbakcemile3

dizideki saçmalıklar devam ediyor bugün de

eylül fiziksel tahribata uğramaktan bir hal oldu. neyse ki 9 canlı. bundan sonra ne yapacak çok merak ediyorum

erkan
sürekli içip evde oturuyor. okulu yok mu bu adamın. ayrıca dengesiz piskopatın teki oldu. çok sinir bozucu.

esin
esin de kızıyla hiç ilgilenmiyor. neymiş efendim süt sağmışmış. bi sağışta kilo kilo süt veren cinsten galiba kendisi. buna takmış durumdayım ve bu bakımdan dizi hiç gerçekçi değil.

barış
iki kızdan da vazgeçemiyor. olan yine zavallı özgüre olacak. tek başına kalacak. bi de annesinin olayı çıktı şimdi.

ipek
ne kadar sevimsiz, ne kadar itici oldu ya.

benim favorim özgür, mert, masal

Ipek bana da cok itici gelmeye basladi. Esinden hic bahsetmicem.

Dizi basladiginda zaten bi iyi geliyordu, bi kotu..

Simdi iyice sogudum.. Merti ne hale soktu, bari ayrilsalar da adam rahatlasa..

5 kurusu olmadan geziyor etrafta, yeni baslangicmis...

Su son sahnelerde Erkan ve Ipege gicik oldum.. Ikisi de bitmis gitmis bi iliskinin kullerini karistiriyorlar..

Ozgur'e de bravo gercekten. Hic bencil davranmiyor..

ıyy ya nekadar da iğrenç giydirmeye başladılar dirde.
özgür barışın evine geldi aa sen bugün çok güzelsin falan dediler ama ne iğrenç bir giyim tarzıydı o öyle
ipek dar pembe gibi salak bi pantolon giymiş üstünde uzun modası geçmiş mont.
barış zaten ıyy. bi kareli bi donu var iğrenç ötesi

Ben artık izlemiyorum zaten bu iğrençliklerden dolayı...

Akşam tv karıştırırken bi denk geldim de senaristlerin saçmalamaları devam ediyor halen...

İzlemiyorum...

Güzelim diziyi mahvettiler reyting uğruna...:umursamaz:lmaz:

kızlar erkanla eylül arasında ne yaşandı ben geçen bölümde tam izleyemedim

ya o kapıcı fevziden tiksiniyorummm o çıktığı zaman kanal değiştiriyorum

bu arada dizi çok saçmasapan oldu,esin merte seni aldatıyorum başkasını seviyorum diyo,mert hala fedakarlık yapıyo buzdolabıyla çamaşır makinasını onda bırakıyor.birde dertleşiyor esinle,ben sana güvenmekte hata etmişim,aslında olmayacağını bende anladım diyo falan.ne biçim erkek bu.ben olsam aldattığını öğrendiğim an elimi saçına dolar temiz bi dayak atar buzdolabında bekletir çamaşırmakinasına atardım esini.madem sevmiyodun ne diye koynuma girdin yellozzz derdimkaydirigubbakcemile3

Mert'in giderken Masali gormek istemesi gercekten cok huzunluydu.. Adamin cekip gitmesi, aglamasi ne kotuydu yaa... :gitme:

Bence Esin onu haketmiyor, babasi ne kadar kotuluk yapsa bile hakli bi yandan..

Bosversin Esin, sakin sakin yeniden hayatini kursun kiziyla. Erkan'dan da hayir yok.

Sacma adamin tekiboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…