Melekler Korusun Show Tv

esin hani erkanı çok seviyordu nasıl oldu da mertle birlikte oldubilmiyorumkismile
özgürle barışın aklı düne kadar nerdeydi de şimdi birbirlerine aşık oluyolar.bu da bana çok komik geliyo:delphin:
zaten hep diyorum dizilerde son trend bu önce kanka sonra sevgili olmak yada dünyada başka erkek yokmuş gibi kankanın eski sevgilisine aşık olmaksempatiksalakcinni
ipeğinde kararsızlığı barışa dönme çabaları hepsi çok iğrenç yaaakafamçokkarıştı
reytingi artıracaz diye iyice saçmaladılarşakkıdışakkıdı

ben artık izlemiyorum bu diziyi,aşkı memnu ya benzettiler reytingi artsın diye bütün hayasızlıklar arttı dizide saçmaladılar...

arada bakıyorum baktıkça sinirlerim tepeme çıkıyor bu özgür esin eylül hepsi aynı kalite

biriyle beraber olmaya karar veriyorlar onla olmayınca geri bişey olmamış gibi eski sevgiliden medet umuyorlar

özgürle barışa baştan çok kzıdım ama ipeğin geri barışa dönme isteiğini görünce iyi yaptılar diyorum artık

kızlar erkanla eylül arasında ne yaşandı ben geçen bölümde tam izleyemedim

ya o kapıcı fevziden tiksiniyorummm o çıktığı zaman kanal değiştiriyorum

bu arada dizi çok saçmasapan oldu,esin merte seni aldatıyorum başkasını seviyorum diyo,mert hala fedakarlık yapıyo buzdolabıyla çamaşır makinasını onda bırakıyor.birde dertleşiyor esinle,ben sana güvenmekte hata etmişim,aslında olmayacağını bende anladım diyo falan.ne biçim erkek bu.ben olsam aldattığını öğrendiğim an elimi saçına dolar temiz bi dayak atar buzdolabında bekletir çamaşırmakinasına atardım esini.madem sevmiyodun ne diye koynuma girdin yellozzz derdimkaydirigubbakcemile3
:lepi:alkisalkisalkis
:roflol:

Kadın erkek arkadaş olamaz kalamaz bunu mu anlatmaya çalışıyorlar acaba, yani bir kızla erkek kanka olacak kadar yakınlaşırsa erkek kıza yavşar mı? Ayrıca o kız sırf kankası eski sevgilim sana emanet dedi diye o adamla can ciğer kanka olması mı gerekir. Aklı hemen aşka meşke mi kayar karşı cins olunca.

Şimdi biri çıkıp Özgür kıza deseydi ki "yavaş gel erkekle kadın dost olamaz bu kadar yakın olmayın" gibilerinden kıyamet kopardı "ne demek o benim kankimin sevgilisi benimde arkadaşım kardeşim sen ne demek istiyorsun" bunları söyleyen kişi de geri kafalı felan ilan edilirdi.

Eee hani kardeşin arkadaşındı nasıl aşık oldunuz o zaman. Hemde bu kadar kısa sürede kendi aşk acılarını unutup. Yani bir aşktan kurtulmanın yolu başka birine aşık olmak mı? Tamamen saçmalıklar silsilesi...

Aşk olunca her şey mübahtır... verdikleri mesaj bu. ınsan kocasını karısını aldatabilir. Kankisinin sevgilisine aşık olabilir. Bunları izleyen genç beyinleri bir düşünün, dimağlarında nasıl bir bakış açısı yaratılıyor.

Duygusal olarak olabilir diyorum ben yine de, ama böyle çarpık duygular da insan kendini çekmeyi bilecek bu mesaj verilmeliydi, sonsuz aşk diye bir şey yok sonuçta...

Son düzenleme:
2 yılmı ya kesin bi 3 -4 yıl atlamıştır herhalde masal 2 yaşında kadar küçük değil..
65. bölümde final yapacak diyorlardı..bakalım..merak ettim bende damat beyi.barışmıdır sizce bence süpriz başka bir isim çıkabilir karşımıza.

sonunu izleyemedim yazdıklarınızdan yola çıkarak bişeler anlamaya çalışıyorum, 2 yıl sonramı yazdılar, sonra ne gösterdiler ne yapıyorlardı, yaşlanmış biirileri varmıydı kim evlendi.

diziyi saçmalıklardan dolayı izlemeyi bırakdım..3 haftadır izlemiyorum...
neler olmuş vayy akannehir demek senaristlerde durumun vahimliğini anlayıp 4-5 yıl sonrasına
döndürdüler olayısempatiksalakcinni

sonunu izleyemedim yazdıklarınızdan yola çıkarak bişeler anlamaya çalışıyorum, 2 yıl sonramı yazdılar, sonra ne gösterdiler ne yapıyorlardı, yaşlanmış biirileri varmıydı kim evlendi.

sonunda ipek meyhaneden dönerken barışla konuştu.özgür dedi konuş diye..bu egec konuşamazsan bir daha yapamazsın içinden geçenleri anlat dedi.
oda barışa ben seninle eskisi gibi olmak istiyorum içimde tutamıcam dedi..barış başarabileceğimize inanıyormusun dedi,biz yaşadıklarımızdan ders çıkarırız daha güzel devam edebilir dedi ama barış cevap vermedi.ipekte ben seni ömrümün sonuna kadar bekleyebilirim dedi gitti..melek suratından anladı sordu neler olduğunu..oda sana yalan söylemek istemiyorum dedi ve bir bir anlattı olanları..
oda kızına sarıldı daha kimlerle tanışırsın,unutursun bile bu günleri gülersin arkana bakınca dedi..sonra sabah oldu,içeri masal girdi3-4 yaşlarında..ipek teyze hadi uyan diye üstüne atladı..
sonra melek geldi hadi otobüse geç kalacaksın dedi..damadıma acımasam gelmezdim dedi..askerdeymiş ipek ona süpriz yapacakmış.öyle bitti.damat kim,
kim kiminle nerede ne yapıyor bilinmiyor..merak içinde bıraktılar

Back
X