Melekler Korusun Show Tv

Barış dedik bağrımıza bastık nasıl bir karaktere döndü. Önce ıpek i aldattı sonra evlenmek isteyip numara çevirmekle suçladı sonra da Özgür e aşık oldu. Gençlere ne kadar güzel şeyler empoze ediliyor. Aşkta aradığını bulamayan ne yapacağını bilemeyen sağa sola savrulan ona buna asılan bir gençlik hakim dizide. Ahlaktan dostluktan vefa dan söz edemiyorum bile. Diziye soğudum :umursamaz:

Aynen katılıyorum yazdıklarına arkadaşım,

İlk başlarda ne güzel bi diziydi,

Mahvettiler senaristler diziyi,

Ben izlemiyorum artık,

Sanki her üniversiteye giden kız ya da erkek ilk bulduğuyla içiyor,yatıyor...

Çok kötü örnek oluyorlar gençlere...

bugün dizi yok galiba türk malı var yayın akışına baktım hem türk malı hem de melekler korusunun saati 20:00 yazıyo.ohaoldumsmile

Yayından kalkan dizilerin akıbeti gibi olmaya başladı yayın günü değişti sonrada gümm. Demin tv de fragmanı gördüm yere kanlar içinde biri düşüyor Erkan ın yanında. Eylül müydü? Esin miydi?

O hangi fragman oyle ya? Ben baska bi fragman gordum

Noluyor aceba Eylule? bilmiyorumkismile

erkan sonunda eylülün ne oyunbaz olduğunu anladı sositososito esinle merte işi pişirdiler sonunda:jeyyar:

esin mertihiç hak etmior benceee acil kurtarsın mert kendiniiii esindennn eylülden hele nefret ediorum yaaaa esindesen ayrı bi teldennnn

eylül bugün iyice kendini küçük düşürdü zaten ne o öyle erkanın bacağına yapıştı gitme de gitme dedi durdu.:bbo:aptal sanki başka adam kalmadı.seni sevmediğini görüyosun çek git işte.mertte esinin gerçek yüzünü görecek ve çok pişman olacak ama neye yarar

dün şöyle bir bakdım izlemedim tamamını..esin birinden umudu kesip birine gidiyor ...erkandan umudu
kesdi mertle birlikde oldu..yakında merti gene bırakır..

esin hiç güzel gelmedi bana bu bölümde... eylül de öyle... pek bir çirkindiler...
ipek'in yeni sevgilisine de iyi ; adam gibi bişey diyoduk ama burnu çok havadaymış...
özgürle barış olayına hiç değinmeyeyim en iyisi...

ipek çok mıyı mıy
annesi o kadar dikti elbiseyi giymedi
sevgilisine yaranmak için onunkini giydi
sonra gene mağlum ipekin yalan dolan işleri
ayyy gazetede gözüküyormuyum ayyy ayyyy annem görmesin
bayılazammm...
birde ne yalan söyleyim ipek karakterini bize güzel endamlı göstermeye çalışıyorlar ama yani erkek olsam bakmıyacağım bir kız delikafaduldensempatiksalakcinni

ıpeğin giydiği kırmızı elbise annesinin diktiğinden çok daha güzeldi. ıpek çok çirkin bir kız bence, Esinde bu bölümde hiç güzel değildi, özgür rolünü çok yapmacık oynuyor. arıza gibi bir tip zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…