Melekler Korusun Show Tv

aynen banada hiç güzel gelmiyor m. jackson kız varsiyonu

en başta bize sevdirdikleri tipler bir bir gıcıklaşıyo. bozulmayan kalmadı valla.

esin eylülden öte bir pislik oldu çıktı. şimdi de mertle yattı. nolucak şimdi. adam iyce aşık oldu o serseme.

eylüle sinir olamıyorum çünkü midemi bulandırıyor. rezil bir tip oldu o da.

ipek güzel değil ama sevimli bir kızdı ilk başlarda. hani lolita derler ya o tarz. ama şu an o yapmacık tavırlarla gözümüze çirkin görünüyor. masumken güzeldi o.

bu arada sütnineyi nereye kaybettiler ya. yoksa o da mı çıktı diziden?

barış özgürle çıksa bile bu ilişki uzun sürmez çünkü barış dengesiz biri.

ben yine de özgürü seviyorum.

ipeğin sevgilisi de tipsiz ve sonradan görme. yakında ipeği atar başından.

ayh yoruldum.mirmirmirmir

ıyy şu özgür miğdemi bulandırmaya başladı. barışa aşık olduğundan beri çok ama çok yapmacık rol yapıyor. eskiden böle değildi.bu dizide milletin birbirine yalan sölemesine kurulu. ipek ne vardı annesinin diktiği elbiseyi giyse. o leventede git annem uyumadı bu elbiseyi dikti. başka bi günde senin için bu elbiseyi giyerim de. senaristlerini başarılı bulmuyorum bu dizinin.tamam dizinin yol alması için bazı saçmalıklar yanlış anlaşılmalar olabilirde. bunlar çok abarttı.

alkisalkisalkisalkisalkisalkis çok iyi tespit canım

aynen ya dizide bozulmayan değişmeyen kalmadı nerdeyse...
hepsini önce masum gösterip acındırıyorlar sonrada canavara dönüştürüyorlar:umursamaz:
esin ne hoş bir karakterdi ne hale geldi dengesiz biri oldu ...
özgür ve barışda öyle ...
ipek zaten yaptığı seçimler yüzünden pişman olacak kaç kere tecavüz tehlikesi atlattı..
bu sefer bu çocuk güvensiz biri amacına ulaşır ondan da böyle bir girişim bekliyorum..
nede olsa her tecavüzcü tip ipeği buluyor yasempatiksalakcinni

Daha yeni TV'de gordum fragmani..

Ozgur iyice abayi yakmis Baris'a ohaoldumsmile

kavak yellerinden sonra sapıtan ikinci gençlik dizisi melek yelleri oldu valla bu ne biçim iş anlamadım kanka ayağına herkes birbirine göz koyuyor uyuz oldum o özgürede barışada

gecenlerde misafirlerim vardi
bu dizilerdeki arkadasinin eski sevgilisiyle cikma ahlaksizligini konusuyorduk
misafirimin 17 yasindaki kizi :
"simdi trend bu! okulda dersanede herkes birbirinin sevgilisine yaziyor" dediohaoldumsmile
belki biz izlerken elestiri yapabiliyoruz ama yetisme cagindaki genclere
gercekten kotu ornek oluyo yaa

özgürün koca koca gözleri ve barışın sakallarından fenalık geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii:umursamaz:

evet özgür çok gıcıklaştı ama benim gözümde barış daha gıcık o kız gibi saçlarından ve top sakalından,sinir gülüşünden gına geldi.benneyaptımkiaslında oyuncular ne kadar güzel/yakışıklı olursa olsun rolü kötüyse gözümüze çirkin geliyor.

Bencede dizinin içine ettiler felaket bişey oldu hele özgürle barış aşkı ne öyle mide bulandırıcı ohaoldumsmile

ya gerçekten özgür i miğde bulandırıcı.şu barışla olamaya başladığından beri rolü acayip yapmacık.barışı beğeniridm eskiden o da ayrı miğde bulandırıcı. hele ipeğe uyku numarası yapıp özgüre göz kırpması yokmuydu. tam bi tiksinçti

ne zamandır izlemiyodum bu diziyi dün akşam bi bakıyım dedim

o kadar çirkin bi hal almış ki dizi şaştım doğrusu özgür ve barışa diyecek lafım bile yok ama esin ne kadar iğrençleşmiş kendisine bu kadar iyilik yapan adamı nasıl böyle yüzüstü bırakabilir akşam elimi ekrana sokup esinin saçını başını yolasım geldi valla

artık izlemiyorum bu sinir diziyi:umursamaz:...akşam gene esin ve özgürü gördüm gıcık oldum hemen kanal değiştirdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…