Melekler Korusun Show Tv

kızlar bütün dizilerde var bu arsızlık aile yapısını bozmaya yeltenme evet izledikçe biz aaa nekadar dogruymuş demiyoruz ama bilinç altımız bunu kabullenmeye başlıyor

millete bu ahlaksızlıkları alttan alttan kabullendirmeye,normalleştirmeye çalışıyolar dizileri allayıp pullayıp duygusallaştırarak....
halbu ki gerçek aşk bu mudur?insan sevdiğini gördüğü sürece unutamaz(gerçekten seven görmesede unutmaz da)ama burda arkadaşının aşkına aşık oluyor falan filan
onur gurur yok mu hiç dizelerdeki insanlarda senaristler gerçek hayattan dışarı çıkıyolar reyting entrika uğruna...

ben düşünüyorum mesela zamnında aşık olduğum birine kankam dediğim kişi aşık olacak birlikte olacaklar hayatta konuşmam bir daha,Allah larından bulsunlar derim ne halleri varsa görsünler..
ama bunlar resmen eş değiştiriyor

bide fox ta unutma beni diye bi dizi var..başta bakıyordum..
aliyle ilkay birbirini seviyordu ama ali gitti nazlıyla evlendi..ondan boşandı ilkayla evlendi..ilkay ondan boşandı gitti nazlının abisi raufla evlendi..ali gitti tekrar nazlıyı aldıkafamçokkarıştı
ı

sonra bide onların genç takımı var..
asu ile tuğçe kanka..
tuğçe yavuza aşık oluyor..asu bunu bile bile gidiyor yavuzla çıkıyor..evlenmek istiyorlar..sonra nedenini bilmiyorum ama ayrılıyorlar..bu sefer tuğçeyle yavuz çıkıyor..
asu da yavuzun arkadaşı leventle çıkıyor
sonra bütün çiftler ayrılıyor tuğçe ve levent aşık oluyor ve bunu bile bile hala herkes kanka...

son yılların modasıda bu
valla içimize işletmeye çalışıyrlar bütün dizlerde aynı şeyler yaşanıyor..

yakında kız kankalar çıkmaya başlayacak lez olaraktan..son çıta o artık bi o kaldı:1ninca:

ıpeğin yaptığı kalleşlik resmen, hem çocukla öpüş hem de beklediğini bildiği halde çek git birde üstüne telefonu açma. Şu özgüre acaip gıcığım. Eskiden olsa ipek barışı üzmemek istese amaaaan boşver kanya ya siz ayrılmadınızmı der geçerdi senaryo burada çok saçma olmuş.

Eylülün yaptıklarına artık sevinmeye başladım esin iyice kaşınıyor.

ipeğe noldu ben onu anlamıyorum..az önce ağzını yaya yaya öpüşüyordu leventle şimdi telini açmıyor barışı düşünüp ağlıyor

şu esin'e bi gıcık oluyorum bi gıcık oluyorum anlatamam lmaz: hala erkan nerdesin erkan seni arıyorum cart currtt peeehhhh

bu eylül moronu niye doktora gittiki? amacı ne

bu dizideki karakterler çok dengesiz oldu artık :umursamaz:
bencede hatta ben bir kaçının delirme pozisyonunda olduğunu düşünüyorun
garip davranıyorlar eylül erkan arada mert kapıcı ... sırayla psikolojik danışmanlık almaları lazım
bu arada ben melek hanımın herşeyi annesinden saklamasına çok gıcık oluyorum
kızı anlatsın diye uğraşsın ama kendi hiç bir şeyini söylemesin alsanaalsanasmile
heyyy senaristler dizi tuttu diye gidiş hatı sapıttırmayın:mymeka:

Eylul nasil bebek sahibi olmayi dusunuyor bende onu merak ediyorum
Erkandan olmasi imkansiz artik-tatlicadiarzu-
Ozgurde ipek'e kanka diyip diyip barisa yanasip duruyokötükedihüso

Erkan ve Esin'in tuhaf tuhaf hareketlerine iyice gicik olmaya basladim.. alsanaalsanasmile

Esin cok nankorce davraniyor herzaman ki gibi.. Mert hic haketmiyor bunlari lmaz:

Adam Esin mutlu olsun diye kirk takla atiyor, Esin arkasindan gidip Erkan'la opusuyor..

Birde oturmus karsisina 'Erkan istedigi zaman kizini gorebilir, bunu ona borcluyum' diye cikisiyor Mert'e.. Sanki Erkan buyuk bir lutufta bulunmus gibi

erkanla esinin öpüştükleri resim ne çirkin esinde ne azgınmış o resimde iyice gıcık oldum

sanki mert bunu erkanın elinden zorla aldı dayatmayla evlenmiş gibi adama davranıyor

buna erkan gibi dengesiz biri lazım

bu aralar ipekte artık bana hiç hoş gelmiyor bir iticilik var onda hiç kadınsı bulmuyorum onun yüz hatlarını dizideki diğer kadınlar ondan kat be kat güzel

bi kac haftadir izlememistim,dün bi izleyeyim dedim midem kalkti kapattim.
bi masum aileyle izlenebilir dizi vardi onuda batirdilar

bu diziden çok soğudum...
ilk çıktığı günden beri izliyordum geçenki bölümü ile iğice soğudum
hatta sonuna bile bakmadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…