Melekler Korusun Show Tv

erkan desen allahın malı. hafıza kartını çöpe atar. eylülü görünce salaklaşıyor ya. ay bi de eylül diyor ya davamız, kızımız,, ümüğünü sıkasım geliyo. mert de parasız kalınca çok zavallı oldu ya. karizması kalmadı.

bence bu dizideki en masum kişi masal ve mualla

masalla muallayı ilerki bölümlerde görürüz merak etme CADIARZU

valla özgürle barış hiçte masum değil

hani nerde o kankacı özgür..ne esini soruyor,ne masala gidiyor,ne ipeğin yanına..
afedersiniz barışın k.çının dibinden ayrılmıyor..sanki hep beraberlerdi..senaryo burda çok saçmaladı..
bide barış hep üste çıkmaya çalıştı ipekle ilişkisinde..üstüne aldattı..suç ipektemi barıştamı..
ipek eski aşkına dönebilir normal bişey,ama özgür barış mide bulandırıcı.

dün akşam izlemedim...ama fragman yetmişdi zaten...haklısın artık bu dizide masum
felan kalmadı...ilk başda ipeğe sinir olup özgürle barış diğerlerine göre daha iyi
demişdim ama iyice sapıtmışlar...en çok garip olanda özgürün esini ve masalıda
silmesi sanki herkesi annesinin yanına gitmesiyle sildi ya barış olayı olacağı
için senaristler öyle ayarladı.
ama esinden de iğrendim...erkan zaten Allaha emanet:umursamaz:
eylül bunların yüzünden haklı çıkacak...mertte boşu boşuna işsiz kaldı boshayallersmile

Dizi ilk zamanlar ki hallerinden çıktı.. ve yuh bu kadarda mı dedirticek şeyler olmaya başladı, bence Salih baba'nın diziden ayrılmasının sebebi bu olabilir..senaryoyu okudu ve aniden diziden çıktı..bende izlemekten çekilsem mi diye düşünmeye başladım yani..

annemi paranoyak yapan dizidir ,, her universitede okuyan kız boyle oluyor sanıyor .. millet kızını uzağa okumaya gönderemicek yakında :1closedeyes:

iyice sacmaladilar izlemeyecegim artik..evet universiteye okumaya degil baska seyler yapmaya gitmis gibiler..yuh artik..sanki hic duzgun bisey ve kimse yok..
nereyi acsam ya herseyin tekrari yada aldatma uzerine..oggg geldi artik ya...

ipeğin süslenip püslenip barışa kendini sunduğu gün bıraktım bu diziyi.fragmandan ve sizin yazdıklarınızdan takip ediyorum arada ve iyikide bırakmışım boşuna vakit kaybı diyorum..

valla ben severek izliyorum..evet yanlis seyler yaptiklari oluyor.. birsuru reytingrekortmeni diziden daha masumdur bunlarinki.. hem bu dizi anlayana cok sey ögretebilir, yanlis seyleri örnek degilde ders alsinlar kendilerine..

Bi fevziye deli oluyorum, o cikinca reklam arasiymis gibi oyalaniyorum baska biseyle

valla ben severek izliyorum..evet yanlis seyler yaptiklari oluyor.. birsuru reytingrekortmeni diziden daha masumdur bunlarinki.. hem bu dizi anlayana cok sey ögretebilir, yanlis seyleri örnek degilde ders alsinlar kendilerine..

Bi fevziye deli oluyorum, o cikinca reklam arasiymis gibi oyalaniyorum baska biseyle

ay hakkaten o fevzi ne öyle yaa,bi de "maaallaaaa"demiyo mu iyice deliriyorumm...

erkan eylüle tekmeyi vuruyor mu ne
kız yine intar eder yazıktır yapmasın

ayyy yapmasın bu senaristler böyle şeyler ya
arkadaşının aşkına aşık olmalar falan
olmuyor yani bence
sonra bunlar hayatta normal olabilecek hale geliyor hoş olmuyor yani
eski filmlerde öyle olmazdı gerçek dost olanlar arasında arkadaşının aşkı onunda namusu olurdu yan gözle kendisi bakmayı bırak başkasına dahi baktırmazdı
ve bence böylesi daha güzeldi
canım ailem dizisinde de şimdi feride ile halim aşkı da böyle oldu...
ben hoş karşılamıyorum beğenmiyorum da böyle olunca...
sanki diziye farklı karakter almak masraflı oluyor ...aşk olmadan da olmuyor bari elimizdekileri değerlendirelim gibi bişeyler yapıyorlar sanki
saçmalıyorlar yani sözün özü

ayyy yapmasın bu senaristler böyle şeyler ya
arkadaşının aşkına aşık olmalar falan
olmuyor yani bence
sonra bunlar hayatta normal olabilecek hale geliyor hoş olmuyor yani
eski filmlerde öyle olmazdı gerçek dost olanlar arasında arkadaşının aşkı onunda namusu olurdu yan gözle kendisi bakmayı bırak başkasına dahi baktırmazdı
ve bence böylesi daha güzeldi
canım ailem dizisinde de şimdi feride ile halim aşkı da böyle oldu...
ben hoş karşılamıyorum beğenmiyorum da böyle olunca...
sanki diziye farklı karakter almak masraflı oluyor ...aşk olmadan da olmuyor bari elimizdekileri değerlendirelim gibi bişeyler yapıyorlar sanki
saçmalıyorlar yani sözün özü
etrafta başka insan yok sanki dönüp dolaşım birbirlerine aşık oluyor
3 gün kızıp 5. gün barışıyorlaralsanaalsanasmile
iice yalan rüzgarı moduna girdi tr dizileri
ahhhh nerde avrupa yakasıboshayallersmile

bide ne yapacaklar size söyleyeyim..aranızda kavak yelleri izleyen varsa efe ve deniz düşman olmuşlardı birbirine aslı olayından sonra.ama birbirlerinin hayatlarını kurtarıp olaya güzel yanından bakmaya başladılar ve kanka oldular..
melekler korusunun bölüm özetinde okudum
diyorki ipek leventin oynayacağı filmde rol kapmış..yapımcısı selda yani özgürün annesiymiş.
tuna ve arda seldayı dolandırmak üzereymiş..bunu ortaya çıkarmak üzere olanlarda ipek ve leventmiş.
şimdi bunlar ardayla tunanın foyasını meydana çıkarır..özgürde leventle kanka teşekkür babında..
zaten özgür barış aşık olacaklar..dolaylı yoldan birbirlerini kabullenirler..
iğrenç ya resmen iğrençççç

katılıyorum yaa.resmen dizi tuhaf bir hal almaya başladı.birde salih beyi niye öldürdüler hala anlayamıyorum ben onları seyretmeyi çok seviyordum.

bide ne yapacaklar size söyleyeyim..aranızda kavak yelleri izleyen varsa efe ve deniz düşman olmuşlardı birbirine aslı olayından sonra.ama birbirlerinin hayatlarını kurtarıp olaya güzel yanından bakmaya başladılar ve kanka oldular..
melekler korusunun bölüm özetinde okudum
diyorki ipek leventin oynayacağı filmde rol kapmış..yapımcısı selda yani özgürün annesiymiş.
tuna ve arda seldayı dolandırmak üzereymiş..bunu ortaya çıkarmak üzere olanlarda ipek ve leventmiş.
şimdi bunlar ardayla tunanın foyasını meydana çıkarır..özgürde leventle kanka teşekkür babında..
zaten özgür barış aşık olacaklar..dolaylı yoldan birbirlerini kabullenirler..
iğrenç ya resmen iğrençççç

yuh be. alakaya bak. başım döndü haa. bu arada ne güzel kilo vermişsin kerdeş

bornova bornova filmde salih karakteri hakana diyor ki;
eskiden genel evlerde(kusura bakmayin acikca yazdim) arkadaslar birbirinin girdgi odayi sorar girmezlerdi simdi öylemi birbirlerinin sevgilileryle birlikteler birde yanlarinda geziyorlar dedi dogru valla gercekte ne kadar öyle bilinmez ama bu diziler artik iyce bunu empoze ettiler olabilir ask bu sevgi bu,kavak yelleri,melekler korusun yani olacak sey mi ama olur hale getirdiler

Back
X