Melekler Korusun Show Tv

Şu cennet mahallesini ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlarya ne diyim şu show tv yöneticilerine. Bıktık artık nefret ediyorum cennet mahallesinden.

bu dizinin ismini bence tez zamanda " Allah akıl fikir versin " olarak değiştirmeliler...akannehirtüm karakterler aklını kaçırmış durumda

kaydirigubbakcemile5 haklısın ....tüm karakterler sapıttı...
ipek şimdide eski aşkını öpüyor akannehir bu kız daha ne yapmak isteğini
kendi bile bilmiyor resmen çocuk...
esinede gıcık oldum iyice yakında eylülün yaptıklarını hak edecek yakındaalsanaalsanasmile

aman bari barışla özgür mutlu olsunlar en masum onlar kalıyor herkesin
içinde...

hani ipeğin hiç sevgilisi olmamıştı, ilk sarpla çıkmıştı. bunda saçmaladılar.

yok bir ara demişti..lisede biri oldu ama annem duydu çocuğun ailesine söyledi rezil olduk dedi..hiç bişey anlamadım çıktım bile denemez demişti ilk bölümlerde

valla özgürle barış hiçte masum değil

hani nerde o kankacı özgür..ne esini soruyor,ne masala gidiyor,ne ipeğin yanına..
afedersiniz barışın k.çının dibinden ayrılmıyor..sanki hep beraberlerdi..senaryo burda çok saçmaladı..
bide barış hep üste çıkmaya çalıştı ipekle ilişkisinde..üstüne aldattı..suç ipektemi barıştamı..
ipek eski aşkına dönebilir normal bişey,ama özgür barış mide bulandırıcı.

Özgür çok iğrençleşti, tahammül edemiyorum diziye benneyaptımki

bir anda eylül masum kız oluverdi. başım döndü ha. herkes bi ayrı dalavere peşinde.

erkan desen allahın malı. hafıza kartını çöpe atar. eylülü görünce salaklaşıyor ya. ay bi de eylül diyor ya davamız, kızımız,, ümüğünü sıkasım geliyo. mert de parasız kalınca çok zavallı oldu ya. karizması kalmadı.

bence bu dizideki en masum kişi masal ve mualla

erkan çok yanlış yaptı o kartı kırıp ta öyle atacaktı hatta evdeki çöpe atmayacaktı eylül bu napacağı belli olmaz.yalnız davadan vazgeçmesi çok güzel oldua.s

sonunda kaç bölümden sonra özgürü nihayet arkadaşlarının yanında görebildik..hatırladı yani bir ipek ve esin olduğunu..
salak sabah sabah ipeklere esine simit alıp gitmiyor koşa koşa barışlara..
bide önceden ipeğe ışıl için nasıl katlanıyorsun buna ben olsam 2 dk da boğarım diyordu
şimdi canciğer kuzu sarması şap şup ışıldak oldu..
özgür barış aşkını masumlaştırmak adına ön çalışmalar bunlar ama hiç bir masumluğu yok...iğrenç ötesi resmen.
erkanda durmadan esin boşansın evlenmemliydin diyor..kendin 2 kere yaptın o hatayı,esin 2 kere dedi yapma diye koşa koşa gitti eylüle..bencillll...ben de boşanayım demiyor..
mertte çocuk bakıcısı oldu çıktı
yazık yaw...durun bakalım daha neler olabilir..
zaten imkansızları yapıyorlar...
normalde bildiğimiz senaryolarda esin erkana başta hamileyim demeliydi..bunda sonunda söyledi..bile bile ikiside başklarıyla evlendi..klasiklikten çıkcaz diye daha iğrenç bi hal aldı.
yok ipeğin aldatıldığı halde kendini suçlu görüp paketlenip hazırlanması..
aman allahım neler neler.......

çok ilginç yaa... karakterlerin hepsi şaşırtıyor bizi... sonra bir özlerine döner gibi oluyorlar ama tabii daha neler değişecek...

esinin yaptığı saçmalığa devam etmek istememesi... evli olduğunun aklına gelmesi...
özgürün barışla takılıp sonra suraktaki kıza ben en yakın arkadaşının sevgilisiyle birlikte olacak tiplerden değilim demesi...
ipeğin onca çocukluğuna rağmen ; esin -mert olayında esine doğruları söylemesi filan...

erkana sinir oluyorum ya... ne kadar ben merkezcil biri yaaa...varsa yoksa kendisi... Allahım böyle erkeklerle karşılaştırma beni yoksa katil olurum heralde klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…