Melekler Korusun Show Tv

he valla yaa esin gici ne olcek hih.... sanirim barissla ozgur sefgulu mu olcak kiiiss. umarim 2 ci kavak yeli olmaz dizi :D/ esinde garibim nasil dayanio oleee sevdigi adam bir taraftan kocasi dier yandan :D

esine çok kızmaya başladım madem erkanla öpüşçen ozaman mertle neden ewlendi :umursamaz:

bu diziye ne oluyor böyle anlamadım
ipek çok mır mır offff
esin naptı beeli değil.
:umursamaz:

Mert bana çok itici geliyor kızlar ya hiç ısınamadım, geçen bölümde sokakta pilav yeyişi sonra bankta simiş yemesi falan kötü geldi bana, fazlasıyla iyi olunca ondanda soğudum.
Sabahları melekler korusunun ilk bölümlerini yayınlıyorlar esin ne kadar gıcık bişeymiş, senaristlerede bravo seyircinin duygularıyla süper oynuyorlar.

ıpekle leventi ben çok yakıştırdımi barışla çocuk gibi oluyorlardı.

Melek hanımda annesiinden herşeyi saklıyor sonrada herşey öğreniliyor o saklama huyu çok sinir bozucu.

Muallanın her isim sonuna toş eki eklemeside çok gıcık.

Fevzili olan bölümlerde kanal değştiriyorum o derece tahammülüm kalmadı.

Bu eylül önce delirmişti şimdi gayet aklı başında hem bu öğretmen değilmi ne oldu okula.

Kehribar çok olgun çok bilinçli kadın çok seviyorum.

ay sormayın ya ilk başlarda esin çok gıcık kaprisliydi..hatta burda mesajımı bulursam kopyalarım..
demiştimki..eylül erkana karşı çok anlayışlı..eski aşkını alacak gibi..esinede kapak olur çok kaprisli yazmıştım..
ama eylülü bir cadıya dönüştüreceklerini tahmin etmedim.

esin kendi elleriyle hem çocuğunun hem kendi hayatının mahvetti inanılır gibi değil...
yok artık !!! dedim arabadaki erkanla olan haline....bide karşıda adam herşeyi gördü..kanıt topladı.
esin haklıyken haksız durumda şimdi ...
bundan sonra başına gelecekleri düşünemiyorum bile sanırım hak etti.
barışla özgürde abarttı her dakkika yan yanalar tamamda kanka olmak demek
her dakika beraber olmak mı bunlar ne zaman bu kadar samimi oldular...
başka arkadaşları yok mu ? saçmalık hepsi...

ipekde hala mıy mıy ...akannehir

bu dizinin ismini bence tez zamanda " Allah akıl fikir versin " olarak değiştirmeliler...akannehirtüm karakterler aklını kaçırmış durumda

Back
X