Melekler Korusun Show Tv

Salih'in kızı nerden çıktı şimdi ya..saçmalık annem bu ev yüzünden öldü felan,şeker gibi adamı ne kılıklara sokacaklar bakalım...

ipeğin barış için hazırlandığı bölümden sonra izlemedim çok kızdım..
dün misafir vardı kızı melekler korusun izliyormuş açıktı..arada baktım ne yalan söyleyeyim..
neler olmuş izlemeyeli.
yalnız direk aklımda şu belirdi..barış ve özgür birlikte olacak..son zamanlarda dizilerin vazgeçilmez konusu oldu..
kankanın sevgilisi senin sevgilin olur.
ama olay o kadar doğaldırki(ilk başta esip gürlensede,sonradan hazmedilir) çünkü artık aralarındaki herşey bitmiştir..denemişlerdir olmamıştır.
ne bileyim bi baktım hep barış özgür.
cenazeden çıkarken özgürün yanında barış vardı
özgür gitarı barışın evine götürdü
yemekte karşılaştılar
sonra barış özgürün tiyatro kulübünden hocası oldu vs vs..

Masal bebek çok dadlu ya ufacık hele Mualla devesinin elindeyken parmak bebek gibi görünüyo lülülülülülü

banada merti kötü adam haline getircekler gibi geldi ne bileyim birlikte olmak isticek ama esin istemediği için birden tuhaflaşacak sanki.

Dizi uzatmaları oynuyo gibi geldi bana.. :bbo:
Deniz senelerce gelmemek üzere gitti,Salih baba öldü. kafamçokkarıştı
İpek eski arkadaşını gördü şimdi onunla beraber olucak,Özgür Barış'la yakınlaşıcak İpek buna aa çok sevindim der.Olay kavak yellerine döndü yani.
Erkan akıllısıda nikaha gitti öyle uzaktan izledi mal gibi..:1shok: Aferin sana,sen evlenirken Esin napsaydı hiç düşündünmü sen..Bide ağlıyosun.. :mymeka:
Eylül nikahtayken Erkan'a öyle bi baktı ki dedim heralde Erkan'ı bırakacak ama yok..Gaza getirmiş bide velayet davası açmışlar..Bide bizim kızımız demiyomu.. alsanaalsanasmile
İlerki bölümlerde kesin Mert zorla beraber olur Esin'le lmaz:

Bide Mert'in babası işbirliği yapıcak Eylül'le kesin..Erkan bunu öğrenince boşanır belki.. :1ninca:

dediklerine aynen katılıyorum.bi de millet evin derdine düştü bu ne kadar acı.insan ölüyoda çewresi ailesi en yakını yaa bırak çewreyi oğlu kızı mal mülk peşinde.dünkü bölümü izlemedim izlemedim yarısında duramadım izlemeye başladım.melek hanımın denizle konuştuğu bölümde gözlerimden yaş aktı.ben ondan almam gerekeni zaten aldım felan dedi ya

ya bana en çok bune beya dedirtten olay şu oldu sırnaşık şey
özgür gece kız vaktine mezarlığa gidip
salih babaya müzik dinletmesi oldu.
sırnaşık şeysırnaşık şey

ya bana en çok bune beya dedirtten olay şu oldu sırnaşık şey
özgür gece kız vaktine mezarlığa gidip
salih babaya müzik dinletmesi oldu.
sırnaşık şeysırnaşık şey

aynen bu ne dedik kardeşimle :roflol:
Adamın hesap verme gecesi sen tutmuş müzik dinletiyosun Özgür hiç olmadı.. :1closedeyes:

bi yasin okusan daha makbule geçerdi :roflol:

dizide salih bey gidince gerçek bir eksiklik oldu...
zaten uzatıyorlar böylelikle hazirana kadar idare etme derdindeler...
erkan son pişmanlığın fayda etmediğini anladılmaz:...sevdiği kadını salaklığı yüzünden kaybetti...
mert aşkına sahip çıkdı neyseki..boshayallersmile

bu arada kızlar size katılıyorum ...özgürle barış yakınlaşabilir bende öyle hissettim dizi
boyunca...ipekde erkanın durumuna düşecek bu mıy mıy hallleriyle...
pişman olcak sonradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…