Melekler Korusun Show Tv

Ay valla yorumlara biraz baktım,daha da bakmamaya karar verdim
artık izlemiyorum bu diziyi ben
İzlenecek dizi kaldı mı ki? :uhm:

ya ben fragmanda gördüm salih baba ölüyor diye sırf üzülmemek için diziyi bu hafta izlemedim,öyleki canım sıkılıyor olan olaylara
erkan salağı elime geçse varya gözünün üstüne üstüne ağzının üstüne üstüne varya yumruğu indirirdim bir insan bu kadar salak olur ya :mymeka:
meleğe bayılıyorum bir insan bu yaşta bu kadar güzel ve zarif bir kadın olabilirmi ama salihide kaybederse ne bilim kadının yüzü gülmedi ben onları birarada görünce o konuşmalarında bir iç huzur buluyordum seviyordum ikisinide yaaa :a015:
salih baba ölmesin yaaa :çok üzgünüm:

bence öldü salih baba... kavak yellerindeki aslı gibi diriltmezler heralde sonradan...

erkanı öldürselerdi keşke... Allahım karşıma erkan gibi erkekleri çıkartma nolurrr...

salihide ölürse ki durum öyle gözüküyor artık diziyi bitirseler bi zahmet:umursamaz:
artık ipeğin barışla mıy mıy bir ayrılılıp bi barışmalarından ve erkan -eylül ikilisinden feanalık geldi..
esinde onu seven ve en önemlisi değer veren,sözünde duran birini buldu bence oda aşık oldu merte
evlenip mesut olsunlar...

salih öldü arkadaşlar niye inanmak istemiyosunuz =)
kalan sağlar bizimdir..

çok merak ettim bu haftaki fragman çıksa artık... bilmiyorumkismile

Allah'im Eylul beni deli edecek artik yaa alsanaalsanasmile

Ne bicim bi zihniyettir bu? Anlamiyorum, insan bu kadar aptal yerine koydugu adami nasil boyle sevebilir..? Mutlu olabilecegine nasil inanir.. ? akannehir

Esin insallah Mert'i uzmez.. Zenginligi icinde evet dememistir insallah, cunki o zengilik kalmayacak babasi sagolsun :sinifsinif:

Salih baba olmesin ya :gitme:

kızlar bn izlemiyorum ama sizi burdan takip ediyorum
salih baba dediğinz kişi ölmüş
fragmanı izledim sabah cenazesi kaldırılıyordu mezarlıktlardı
fragmanı bulursam ekleyim

teşekkürler
salih beyin kızı çıktı şimdi de
salih karakterini neden öldürdüler hiç bi fikri olan var mı

aman ne güzel dizinin en sağlam en aklı başında insanını öldürdüler, apar topar öldüğüne göre kendi isteğiyle çıktı diye düşünüyorum. esin de mertle evleniyor iyi oluyorda tam zamanını bulmuşlar yani.

ShowTv - Dizi

buyrun arkadaşlar fragman

harikasın yine ellerin dert görmesin :lepi:

çok fena bi bölüm olucak ağlıcaz bol bol galiba.. :gitme:
yazık oldu Salih beye bi düzgün o vardı dizide:sinifsinif:
Cenazeden sonra evlenmezler heralde bi kaç ay atlatırlar belki..
Esin'le Mert'te evleniyo oh ne güzel Erkan'ın aklı başına gelir heralde... hihoyyyt
Bu Salih'in kızı nerden çıktı hiç anlamadım bi o eksikti :sm_confused:

adam yılların tiyatrocusu olarak daha azla dayanamamışdır dizideki saçmalıklara
bencede kendisi ayrılmışdır...ama ölmeseydi bari çok garip oldu dizinin en aklı başında
adamıydı ve sağlıklıyken pat diye öldü bari yurtdışına denizin yanına felan gitmesi gerekseydi....:1no2:
kızınıda diziyi uzatmak için çıkartmışlardır...kesin meleğe ve ipeğe cephe alır sezon sonuna kadar
uğraşırlar birbirleriyle :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…