Melekler Korusun Show Tv

iyice baydilar ayni kavak yelleri,ne zaman ki sacmaladilar izlememistim anladim ki bu da rafa kalkacak..illa birinin biseyini mi calmak lazim.bu nedir boyle.1-2 dizide olur anlarim her yerde ayni konular azittilar iyice..

seni öyle bi yere götürcem ki zevkten dört köşe olacaksın:jeyyar:lülülülülülü

ya bu esinin kızını oyuncak bebek gibi mıyk mıyk kızım kızım demesi beni deli ediyor.
neymiş banyo saati değişmeyecekmiş. ee yazık değilmi mert o senin için ailesini terketti .çok anlayışsız merte karşı

Esin Mert e uşak muamelesi yapıyor, uyuz oldum. öyle ya Mert Esin ve kızını mutlu etmeye programlanmış bir robot...
Mert annesinin eve geri dön teklifini geri çevirmesin, benim burada ne işim var aklı fikri başka bir adamda olan bir kadınla olmamam deyip Esini terketsin lütfennn

mert esin için çırpınıyor
esin gitti erkanla öpüştü
:1shok::1shok:
ayıp beya.

Yani bu Özgür'ün yaptığı iğrençlik, ikiyüzlülük, ahh daha neler yazarım ama işte, değilmi ya Miden nasıl kaldırıcak be :mymeka:

öffffff acayip sıktı bu dizi bu ne ya özgürle barış iğrençççççç olamaz, olmamalı lütfennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…