• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

Daha yeni TV'de tesadufen gordum, inanamadim..

Niye oldurduler ya adami... mafoldumben

Birde kizi cikti ortaya hayret.. bilmiyorumkismile

sıkıldım bu diziden iyicene saçmaladı salih bey diziden ayrılmakla iyi etmiş bitirselerde kurtulsak bu eziyetten alsanaalsanasmile

resmi sitesinde hem bolum fragmanını hemde özetini yayınlamıslar kızlar. esin'le mert evleniyorlar şutarafagitti

fragmana baktım sımdı bende kızı cıkmıs sasırdım ama ben ızlerken aglarım duygusalım ya

ne yapmışlar diyizi ya
gittiler öldürdüler,akıllara zarar olaylar oluyor.
birkere karakter olarak dizide babacan bir karaktere sahip
nasıl oluyorda kızı olduğunu bilmiyor,bilmiyor diyelim
hangi ara o kız çıkıyor ,o benim babam diyebiliyor
şimdiye kadar aklı nerdeymiş...
bayılazammmm benneyaptımkiakannehir

54. Bölüm
Herkes Salih'i son yolculuğuna uğurlamak için bir araya gelir. Deniz, babasının ölümünden Özgür'ü sorumlu tutar... Öte yandan cenazede kimsenin tanımadığı bir yabancı vardır: Salih'in gayrı meşru kızı ınci!

Mert sahip olduğu her şeyi babasına devreder. Artık beş parasız ve işsizdir. Esin bu gerçeği Selim'den öğrenir! Selim Esin'e, Mert'in hayatından çıkması için büyük bir teklifte bulunur...

Özgür'ün babası Mehmet, Selda ve Özgür'ün evini basar. Selda'yı sevgilisi Arda'dan ayrılması için tehdit eder ve döver!

Fevzi, Kehribar'ın parasıyla bir dükkân tutmak ister. Sonunda Kehribar'ı ikna eder. Bu dükkân herkes için yepyeni bir sayfa açacaktır...

Esin ve Mert, tüm engellere rağmen evlenmeye karar verirler. Nikâh kıyılırken Erkan da oradadır... Erkan, Esin ve Mert'e düğün hediyesi olarak velayet davası açar!

ıpek, Barış'a çok özel bir hediye alır. Ancak hediyeyi Barış'a Özgür verir. Özgür'ün okulda girdiği ilk dersin hocası da Barış'tır! Bu sırada ıpek ilk çıktığı çocuk olan Levent'le karşılaşır!

Yasemin Salih'in mirasına tek başına sahip çıkmaya kararlıdır. Deniz ise, Melek'ten evin anahtarlarını teslim etmesini ister! Salih'in vasiyeti öğrenen Deniz, Melek'e Salih'ten bir emanet bırakır... Ancak ınci'nin planları herkesin hayatını değiştirecektir..

54. Bölüm
Herkes Salih'i son yolculuğuna uğurlamak için bir araya gelir. Deniz, babasının ölümünden Özgür'ü sorumlu tutar... Öte yandan cenazede kimsenin tanımadığı bir yabancı vardır: Salih'in gayrı meşru kızı İnci!

Mert sahip olduğu her şeyi babasına devreder. Artık beş parasız ve işsizdir. Esin bu gerçeği Selim'den öğrenir! Selim Esin'e, Mert'in hayatından çıkması için büyük bir teklifte bulunur...

Özgür'ün babası Mehmet, Selda ve Özgür'ün evini basar. Selda'yı sevgilisi Arda'dan ayrılması için tehdit eder ve döver!

Fevzi, Kehribar'ın parasıyla bir dükkân tutmak ister. Sonunda Kehribar'ı ikna eder. Bu dükkân herkes için yepyeni bir sayfa açacaktır...

Esin ve Mert, tüm engellere rağmen evlenmeye karar verirler. Nikâh kıyılırken Erkan da oradadır... Erkan, Esin ve Mert'e düğün hediyesi olarak velayet davası açar!

İpek, Barış'a çok özel bir hediye alır. Ancak hediyeyi Barış'a Özgür verir. Özgür'ün okulda girdiği ilk dersin hocası da Barış'tır! Bu sırada İpek ilk çıktığı çocuk olan Levent'le karşılaşır!

Yasemin Salih'in mirasına tek başına sahip çıkmaya kararlıdır. Deniz ise, Melek'ten evin anahtarlarını teslim etmesini ister! Salih'in vasiyeti öğrenen Deniz, Melek'e Salih'ten bir emanet bırakır... Ancak İnci'nin planları herkesin hayatını değiştirecektir..

Arapsaci gibi olmus dizi. -tatlicadiarzu-

hiç kaçırmadım bölümlerini sewerek izliyordum ama artık izlemicem ne saçmadır öldürüverdiler adamı tadı tuzu kaçtı walla

evet öldü bölüm özetine bakarsanız tabuttur mezardır..soğudum diziden çoğu kişide soğumuştur eminim buna

bende izlemem artık .hele bölüm özetini okuudm hiç iç açıcı birşey yok .deniz özgüre düşman oluyor meleğe çık evden dyor ki o denizi hiç sevmedim çok pis bi görüntüsü var bitli gibi.
erkan velayet davası açıyor. maşallah entrikalar bilmem neler izlenmez artık

bende izlemem artık .hele bölüm özetini okuudm hiç iç açıcı birşey yok .deniz özgüre düşman oluyor meleğe çık evden dyor ki o denizi hiç sevmedim çok pis bi görüntüsü var bitli gibi.
erkan velayet davası açıyor. maşallah entrikalar bilmem neler izlenmez artık

:roflol:
bende geçen hafta daha izlemicem dedim,evet yeni bölümün fragmanını gördüm ama hiç izleyesim gelmedi.yapacak daha iyi bişey bulamazsam şööyyle bir bakarım kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

Ahanda ortaya Salih amcanin gizli kizi cikti akannehir

Oyle olsa bile olmesini beklemis kiz galiba, mezari actiracakmis birde evler icin akannehir

Galiba Salih amca'nin eski karisindan, ya da sevgilisinden olan kizi.

Ondan Erkan'a guzel guzel tavsiyeler veriyordu.. kendi basindan gecmis akannehir

Back
X