ilk istanbula geldiklerinde ipeğin elinden tutup okula götüren kadın nasıl bu kadar şeye ses etmiyo valla akıl almıyolmaz:
kızın içip içip eve gelecek
sana gecelikle kapıyı açacak ( allahım annemi düşünemiyorum :kedi: )
hele dunku bölümde ipek diyo ya kendime bi ev arkadası bulayım hemen cıkıcam diye. bu ne perhiz bu ne lahana tursusu misali , o kadının bu kadar değişmesi bence dizini asıl vermek istediğiyle pek uyuşmadıkafamçokkarıştı
Ama dizinin sonu geliyo gibi geldi bana yavaştan..geçen haftalarda çok tepki topladığı kesin...
Deniz feneri gidiyo
özgür anasının yanında.
erkan eylülle evlendi,hayatta boşanamaz artık münkün değil...
esin mertle evlenicek daha ne olsun.bitirsinler gitsinler ışılda aşırı dozdan ölsün hakediyo çünkü :dilcikar:
ben su dizilerden yanlıs mesaj alma olayını anlamadım kendi yasam tarzına aile yapısına uymayan seyretmez olur biter şikayet edilecek o kadar cok sey var ki
ayrıca o saatte baska seylerde var onları seyredin ! hem seyrediyorlar hemde ayy ne ayıp deyip şikayet ediyorlar amac sadece aykırı olmak bak biz farklı düşünüyoruz sizlerden deyip surda iki satır karalamak
ben su dizilerden yanlıs mesaj alma olayını anlamadım kendi yasam tarzına aile yapısına uymayan seyretmez olur biter şikayet edilecek o kadar cok sey var ki
ayrıca o saatte baska seylerde var onları seyredin ! hem seyrediyorlar hemde ayy ne ayıp deyip şikayet ediyorlar amac sadece aykırı olmak bak biz farklı düşünüyoruz sizlerden deyip surda iki satır karalamak
sempatiksalakcinni ayrıca elestirilen sey her ne olursa olsun yapılmazda ,seyredilmezde buda bana cevap yazanlara bir bilgi olsun
o kadar begenerek izleyenlerede saygılı olun hani siz cok eğitimli ve bilgilisiniz ya o acıdan dedim -tatlicadiarzu-
ben öyle arada karalarım sempatiksalakcinni
bak demek hem burda bütün gün ahkam kesip hemde seyredenler nasılda atlamıs
sempatiksalakcinni ayrıca elestirilen sey her ne olursa olsun yapılmazda ,seyredilmezde buda bana cevap yazanlara bir bilgi olsun
o kadar begenerek izleyenlerede saygılı olun hani siz cok eğitimli ve bilgilisiniz ya o acıdan dedim -tatlicadiarzu-
bir diziyi bile tartısmayı bilemeyen, elestirilmeyi hazmedemeyen elestirilince hemen sokak ağzına dönen 3-5 kişiciğe ben laf yetiştirip aynı role girmem ayrıca dikkat cekmek sizin rolunuz herkeste rolunun hakkını vermiş alkisalkisalkis küçük insanlar küçük düşünür küçücük seylerle gaza gelirmiş :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?