• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

bir diziyi bile tartısmayı bilemeyen, elestirilmeyi hazmedemeyen elestirilince hemen sokak ağzına dönen 3-5 kişiciğe ben laf yetiştirip aynı role girmem ayrıca dikkat cekmek sizin rolunuz herkeste rolunun hakkını vermiş alkisalkisalkis küçük insanlar küçük düşünür küçücük seylerle gaza gelirmiş :smiley-cool:

Eleştirmenin nasıl bir şey olduğunu bildiğinizi sanmıyorum. Sizin yaptığınız eleştirmek değil, saldırmak.

Doğru eleştiri örnekleri için bizim dizi hakkındaki son yorumlarımıza göz atabilirsiniz yerimseniben "Böyle yapmışlar ama şu şu açılardan yanlış olmuş, şu gibi kötü sonuçlar doğurabilir." gibi bir kalıp kullandık genelde.

Bizim eleştirilerimizi görünce gaza gelip etrafa saldıran da siz oluyorsunuz, farkındasınızdır.

bir diziyi bile tartısmayı bilemeyen, elestirilmeyi hazmedemeyen elestirilince hemen sokak ağzına dönen 3-5 kişiciğe ben laf yetiştirip aynı role girmem ayrıca dikkat cekmek sizin rolunuz herkeste rolunun hakkını vermiş alkisalkisalkis küçük insanlar küçük düşünür küçücük seylerle gaza gelirmiş :smiley-cool:

ben öyle arada karalarım sempatiksalakcinni
bak demek hem burda bütün gün ahkam kesip hemde seyredenler nasılda atlamıs

sempatiksalakcinni ayrıca elestirilen sey her ne olursa olsun yapılmazda ,seyredilmezde buda bana cevap yazanlara bir bilgi olsun
o kadar begenerek izleyenlerede saygılı olun hani siz cok eğitimli ve bilgilisiniz ya o acıdan dedim -tatlicadiarzu-

Senin tabirlerinle eleştiriye gelemeyip sokak ağzına dönen, atlayan kişicik sensin..
Hiç kimse sokak ağzıyla cevap vermedi sana...

Biz burada dizi yorumu yapıyoruz, alt tarafı dizi, hayali olayları karakterleri eleştiriyoruz, eleştirdiklerimizi ister izleriz ister izlemeyiz seni hiç alakadar etmez,
Eleştirmenin manasından bile haberin yok senin..

Bence sen çamurunu git başka yere bulaştır lülülülülülü

Son düzenleme:
dizi yine sacmaladi neden herkes ayrildi sevgilerinden cok anlamsiz geliyor dizi dogal rengini kaybetti

ben su dizilerden yanlıs mesaj alma olayını anlamadım kendi yasam tarzına aile yapısına uymayan seyretmez olur biter şikayet edilecek o kadar cok sey var ki
ayrıca o saatte baska seylerde var onları seyredin ! hem seyrediyorlar hemde ayy ne ayıp deyip şikayet ediyorlar amac sadece aykırı olmak bak biz farklı düşünüyoruz sizlerden deyip surda iki satır karalamak

ben öyle arada karalarım sempatiksalakcinni
bak demek hem burda bütün gün ahkam kesip hemde seyredenler nasılda atlamıs

sempatiksalakcinni ayrıca elestirilen sey her ne olursa olsun yapılmazda ,seyredilmezde buda bana cevap yazanlara bir bilgi olsun
o kadar begenerek izleyenlerede saygılı olun hani siz cok eğitimli ve bilgilisiniz ya o acıdan dedim -tatlicadiarzu-

ona buna laf söylemişsiniz ama kendi seviyenizi ne kadar ayaklar altına almışsınız farkında değilsiniz...çok terbiyesizce bir tutum sergilemişsiniz.:olmaz::olmaz::olmaz:
gerçekten çok ayıp yaaa...

ben de sıkılmaya başladım bu diziden ya birden ayrılıyor herkes sonra birden birleşiyorlar mutlu oluyorlar erkan'ın ne yaptığı belli değil çok sıktı

kızlar fragmanı izledinizmi neler olacak?

bu olayı eylülün yaptığı ortaya çıkmazsa bana rahat yok valla o erkanda saf yaa gıcık oldum.

yaa özgür o adamla sevgili olmasın hiç yakışmıyorlar bir kere arada kaç yaş fark var,gerçi özgürün gerçek hayattaki sevgilisindede meymenet yok ya...

Eylul cadisi hic bebegi dusunmeden Esin'le ugrasiyor :oklava:
Guya kendiside cocuk sahibi olmak istiyor
Hersey Erkan icin, annelik felan onun icin hep bahane
Yazik gunah demiyor, Esin'i tutuklatiyor :oklava:
Sanki bi kac gun nezarette kalinca, Erkan masali unutacak alsanaalsanasmile

Salak iste kötükedihüso

Ozgur'un Deniz'den ayrilmasina sevindim :1closedeyes:
Deniz hic olgun degil Ozgur'e gore
Zaten agresiflesti iyice gercek yuzu cikti ortaya ohaoldumsmile

of ya evet nolacak bu esinin hali böyle olduya sinir oldum helede o eylül cadısı masılı kucağına aldıya ayyy ırtlağına basasım geldi ne gıcık bi kız o öyle yaa.umarım dizide herşey yoluna irer herkes hak ettiği yeri bulur ben iyice gıcık olmaya başladım böyle giderse artık izlemeyeceğim.

ayrıca bu sadece bir dizi her ne kadar olumsuz karakterlere kızsakta sonuçta hepsi bir hayal ürünü
bunu burada bu kadar çirkinleştirip tartışma konusu haline getirmek hiç hoş değil memlekette ne sorunlar var ülke sarsılıyo bazılarının yaptığına bakın buraya sadece eğlence olsun diye bakmalıyız.

kızlar fragmanı izledim de salih baba sanırım ölüyorakannehir esinde eylüle tokat atıyor.esin erkana mertle evlenicem diyor

salih babayı niye öldürdüler anlamadım tadı olmaz ki dizinin:a015: fragmanıda kendi sitesinden izledim.sadece 1 fragman koymuşlar

esin tokat attı ya Eylüle içimin yag eridi gıccık oluyorum o kadınaaaaa Salih babaya cok üzüldümm ölmesın yaa

Back
X