• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

Dünkü bölüm çok sinir etti beni ya şu eylül ve erkan iyi bi sopa istiyor yani.:oklava:bariş ve deniz onları hiç söylemeyimÇok üzgünüm çoook

ilk istanbula geldiklerinde ipeğin elinden tutup okula götüren kadın nasıl bu kadar şeye ses etmiyo valla akıl almıyo:olmaz:
kızın içip içip eve gelecek
sana gecelikle kapıyı açacak ( allahım annemi düşünemiyorum :kedi: )
hele dunku bölümde ipek diyo ya kendime bi ev arkadası bulayım hemen cıkıcam diye. bu ne perhiz bu ne lahana tursusu misali , o kadının bu kadar değişmesi bence dizini asıl vermek istediğiyle pek uyuşmadıkafamçokkarıştı

ilk istanbula geldiklerinde ipeğin elinden tutup okula götüren kadın nasıl bu kadar şeye ses etmiyo valla akıl almıyo:olmaz:
kızın içip içip eve gelecek
sana gecelikle kapıyı açacak ( allahım annemi düşünemiyorum :kedi: )
hele dunku bölümde ipek diyo ya kendime bi ev arkadası bulayım hemen cıkıcam diye. bu ne perhiz bu ne lahana tursusu misali , o kadının bu kadar değişmesi bence dizini asıl vermek istediğiyle pek uyuşmadıkafamçokkarıştı

Bence uyuşuyo zaten vermeye çalıştıkları mesaj da; çocuğunuz 18 ini doldurunca kendi evini yurdunu kurmasına ses etmeyin, kabullenin, hata yapmasına mani olmayın, özgür bırakın, verilen mesaj bu bence :kahve: bu yüzden de Melek karakterini artık anlamış kabullenmiş gösteriyorlar

Ama dizinin sonu geliyo gibi geldi bana yavaştan..geçen haftalarda çok tepki topladığı kesin...
Deniz feneri gidiyo
özgür anasının yanında.
erkan eylülle evlendi,hayatta boşanamaz artık münkün değil...
esin mertle evlenicek daha ne olsun.bitirsinler gitsinler ışılda aşırı dozdan ölsün hakediyo çünkü :dilcikar:

Ama dizinin sonu geliyo gibi geldi bana yavaştan..geçen haftalarda çok tepki topladığı kesin...
Deniz feneri gidiyo
özgür anasının yanında.
erkan eylülle evlendi,hayatta boşanamaz artık münkün değil...
esin mertle evlenicek daha ne olsun.bitirsinler gitsinler ışılda aşırı dozdan ölsün hakediyo çünkü :dilcikar:

aynen...diziyi artık zırvalamadan bitirsinler...olaylar yerini buldu...
deniz gidecek özgür hemen başkasını bulur şıp diye:bbo:
erkan seçimini yaptıkdan sonra zaten ayrılamaz ...
esinde evlenir...artık ipeğide barışla evlendirirler...
böylece dizide biter-tatlicadiarzu-

ben su dizilerden yanlıs mesaj alma olayını anlamadım kendi yasam tarzına aile yapısına uymayan seyretmez olur biter şikayet edilecek o kadar cok sey var ki
ayrıca o saatte baska seylerde var onları seyredin ! hem seyrediyorlar hemde ayy ne ayıp deyip şikayet ediyorlar amac sadece aykırı olmak bak biz farklı düşünüyoruz sizlerden deyip surda iki satır karalamak

ben su dizilerden yanlıs mesaj alma olayını anlamadım kendi yasam tarzına aile yapısına uymayan seyretmez olur biter şikayet edilecek o kadar cok sey var ki
ayrıca o saatte baska seylerde var onları seyredin ! hem seyrediyorlar hemde ayy ne ayıp deyip şikayet ediyorlar amac sadece aykırı olmak bak biz farklı düşünüyoruz sizlerden deyip surda iki satır karalamak

Sorun benim ya da başkasının seyredip sinir olması değil ki. Evet beğenmeyen izlemez ama bunu beğenerek izleyen aklı bir karış havada bir sürü genç vardır, ve sen de takdir edersin ki İpek ve saz arkadaşları pek iyi birer örnek teşkil etmiyor. Bizim anlatmak istediğimiz bu.

İzliyoruz diye eleştiremez miyiz? hep beğenmek durumunda mıyız? aykırı olan dizinin verdiği mesajdır bizimkiler değil...

Aykırı olmak adına bak ben farklı düşünüyorum sizlerden deyip şurda satır karalayan da sen oldun farkındaysan :kahve:

Yanlış düşünüyosunuz.Bence bunu siz yapıyorsunuz amacınız sadece birşeyler karalamak...
Beğendim sevdiğim bir diziydi olayların bu şekilde seyralması tepkimi çekti
Bende düşüncelerimi paylaştım.
Tabiki şikayet ederim.Yeri geldiği zaman herşeyde duyarlı vatandaş olalım.
Kültürümüze sahip çıkalım vs.bunun gibi şeyleri savunursunuz ama dimi...
Farkındaysanız o dizi öğrencilere ve annelerine ithaf ediliyor.
Diziyi genel anlamda eleştirmedik sadece geçen haftaki bölümünü yargıladık
Umarım anlaşılmıştır..

ben öyle arada karalarım sempatiksalakcinni
bak demek hem burda bütün gün ahkam kesip hemde seyredenler nasılda atlamıs

sempatiksalakcinni ayrıca elestirilen sey her ne olursa olsun yapılmazda ,seyredilmezde buda bana cevap yazanlara bir bilgi olsun
o kadar begenerek izleyenlerede saygılı olun hani siz cok eğitimli ve bilgilisiniz ya o acıdan dedim -tatlicadiarzu-

sempatiksalakcinni ayrıca elestirilen sey her ne olursa olsun yapılmazda ,seyredilmezde buda bana cevap yazanlara bir bilgi olsun
o kadar begenerek izleyenlerede saygılı olun hani siz cok eğitimli ve bilgilisiniz ya o acıdan dedim -tatlicadiarzu-

Hımm nekadar yararlı bir bilgi vermişsin sen bize öyle bakim aferin...:içelim:
İzlemessem nasıl eleştiri yapabilirim...
Eleştiri yapmazsam nasıl doğruyu yakalayabilirm..
Bir fikrin varmı..?
İzleyenlere saygısızlık yapıldığını sanmıyorum
Bence sen yanlış bildiğin doğrularını sataşarak aktarmaya çalışıyorsun..
Hani sen çok biliyosun ya o açıdan dedimsengözlerimebaksanab

ben öyle arada karalarım sempatiksalakcinni
bak demek hem burda bütün gün ahkam kesip hemde seyredenler nasılda atlamıs

Burda zaten hiç kimse ben diziyi izlemiyorum demedi sengözlerimebaksanab
Bu topicte eleştiri yapıyorsak izliyoruz demektir...
ızlediği dizi hakkındada iyi veya kötü yorum yapmak herkesin hakkı...Buna sen karar veremezsin... sengözlerimebaksanab

emin ol kimse bu topicte diziyi izleyenlere saygısızlık yapmadı...
saygısızlık senin yaptığın gibi bier anda ortaya çıkıp dikatleri üzerine çekmeye çalşıp diziyi eleştirenlere laf söylemekle oluyor canım...

bir diziyi bile tartısmayı bilemeyen, elestirilmeyi hazmedemeyen elestirilince hemen sokak ağzına dönen 3-5 kişiciğe ben laf yetiştirip aynı role girmem ayrıca dikkat cekmek sizin rolunuz herkeste rolunun hakkını vermiş alkisalkisalkis küçük insanlar küçük düşünür küçücük seylerle gaza gelirmiş :smiley-cool:

arkadaşım öncelikle laflarına dikkat et..sokak ağzı ile konuşanın sen olduğu apaçık ortada..
bu topiğe ilk yazdığın yorumunla ne yapmaya çalıştığında ortada.bi anda beğenmiyosanız izlemeyin o zaman! diye ortalığa dalarsan herkeste fikrini söyler.
biz bu topicte diziyi seven sevmeyen izleyen yorum yapar herkeste yorumakatılmak zorunda değil..
seviyeni daha fazla düşürme istersen..

bir diziyi bile tartısmayı bilemeyen, elestirilmeyi hazmedemeyen elestirilince hemen sokak ağzına dönen 3-5 kişiciğe ben laf yetiştirip aynı role girmem ayrıca dikkat cekmek sizin rolunuz herkeste rolunun hakkını vermiş alkisalkisalkis küçük insanlar küçük düşünür küçücük seylerle gaza gelirmiş :smiley-cool:

Madem böyle düşünüyosunuz neden hala polemik yaratma çabası içerisindesiniz şaşırtıcı doğrusu :1ninca:

Şu yorumunuza katılmamak elde değil
Küçük insanlar küçük düşünür küçük şeylerle gaza gelip etrafına saldırır.sempatiksalakcinni
Nekadar çok kendinizden bahsetmişsiniz öyle...şakkıdı

Back
X