Melekler Korusun Show Tv

Bence de,ve nikah gerceklesemeyecek.Bebisi de görünce artik Eylül tarih olacak

Uf bu kadin o gelinligi giymeyi hic haketmiyor... klava:

Erkan bile Eylul ne dumenler cevirdi onunla olabilmek icin, hic Eylul'u secermiydi klava:

Bence o nikah yinede devam edecek, ama ins. tahmin ettigimiz gibi olurda Esin'in sancilari tutar herkes hastaneye kosturur :dilcikar:

Dedim ama degil mi bosuna umitlendirme diye. senağlama

O Eylul'u sacindan basindan tutup yolasim geliyor,
bi insan bukadar mi fesat olabilir.
alsanaalsanasmile

uzuun süreden beri ilk defa geçen hafta seyrettim bu diziyi. bu akşam seyredemedim. erkanın tepkisi neydi merak ettim.

güzel bölümdü... eski tadında... hüzün vardı yine ama abartılmadan...

melek komserin sahil güvenliği araması komik geldi bana ...
şenerin sözleri çok doğruydu... bafilerle en çok takılan o ama ; doğru da düşünüyor...

bence de nikah olmayacak...
erkanın ve eylülün aşk dolu sahnelerine sinir oluyorum... hadi eylülü anlıyoruz sapkınlık derecesinde aşık ama erkan çok iğrenç geliyor... her an esine gidebilecek bir hali varken eylülü mutlu etmeye çalışması... tam bir ne yapacağını bilmeyen erkek tipi... gıcık...

yaa ben izleyemedim özet geçer misinizzkaydirigubbakcemile2

en önemli gelişmeleri yazayım )
ipekle barış barışdı :)...özgür onları sürpriz bir şekilde birbirlerinden haberleri olmadan teknede buluşturup barışdırdı..
vee esin erkana gerçeği anlatıp beklemeye çekildi çok ümitliydi onunla evlenmekden fakat
erkan o uyuz eylülü yarı yolda bırakmamak için evlenme kararını iptal edemedi....
ve piyerlotide nikaha karar verildi...esinde orada erkanın yalnız çay içmeye gittiğini
öğrenip daha dorusu öyle olduğunu zannedip o yere gitti...ve tam nikah kıyılcakken esini
gördü herkes ...ve orada bitti tabiki...

erkan ne kadar mıy mıy bi erkek ya sinir oluyorum böyle tiplere...
bi bilse o eylülün ne şaklabanlıklar yapıp ne oyunlar çevirdiğini zamanında alsanaalsanasmile
hoş erkan bilsede bişey yapamaz ya:bbo:

erkan esine yamuk yaptı
doğru ylu bulması dileği ile
eylül kötülük yaptı kötülüğü içinde boğulacak :umursamaz:

Nedense Eylül gibi kadınların kıymetli olduğunu düşünüyor erkeklerde hayatta hep primi o tipler topluyor.. birde sevimli sevimli konuşmuyormu arada o gözlerini kısıyor çok sevimliyim ayağıyla. sinir bozucu şeytan..

bence esinin sancılar gelecek erken doğum derken erkan korkucak bişey oldu diye nikahta ertelenir heralde kızlar kaydirigubbakcemile3

ben olsam mert i alırım erkan gitsin cadoloz eylül le evlenip mısır yesin film izlesin o dagınık evde karısıın asıl ne film cevirdiğinden habersiz

ben olsam mert i alırım erkan gitsin cadoloz eylül le evlenip mısır yesin film izlesin o dagınık evde karısıın asıl ne film cevirdiğinden habersiz

süper sırnaşık şey
valla ya anneme geçen diziyi izlerken dedim ki bunlar mısırla besleniyo herlade dedim
sırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…