• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben olsam mert i alırım erkan gitsin cadoloz eylül le evlenip mısır yesin film izlesin o dagınık evde karısıın asıl ne film cevirdiğinden habersiz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay walla ağzıan sağlık güldürdün beni

erkan ne kadar mıy mıy bi erkek ya sinir oluyorum böyle tiplere...
bi bilse o eylülün ne şaklabanlıklar yapıp ne oyunlar çevirdiğini zamanında alsanaalsanasmile
hoş erkan bilsede bişey yapamaz ya:bbo:

Ay ne oyunlar çeviriyorki. Bu diziyi ilk kez geçen gün izledim son 15 dksını . İlgimi çekti. Yazık Hamile kız bebeğin babasını evlenirken gördü. De gelinin ne kötülüğü var kibilmiyorumkismile

Ay ne oyunlar çeviriyorki. Bu diziyi ilk kez geçen gün izledim son 15 dksını . İlgimi çekti. Yazık Hamile kız bebeğin babasını evlenirken gördü. De gelinin ne kötülüğü var kibilmiyorumkismile

gelin hamile kızla bebeğin babasını ayıran kişi.. çok felaket sinsi yılan bir hatun..

ya sinir oldum ya esin erkana doğru düzgün anlatsaydı o eylülün neler yaptığını evlenmekten çoktan vazgeçerdi...

Fragmani izledim, iyi tahmin etmisiz kizlar, dogum sancilari basliyor ve erkan esinin yaninda sositososito

Baris Ipegi aldatti ve Ipek tepkisinde hakli ne olursa olsun :oklava:

fırsat varken tadını çıkar ilerde karısı fırsat vermeyecekki kızını görsün diyo melek komserim
demekki erkan evlendi eylül cadısıyylaa
:oklava:

Aaaa evlendimiiiiiiiiii
Hey allahım yaaa,neden anlatmadı esin başından beri olanları eylülün yaptklarınıı =((
çok üzülüyorum esine bennn :sinifsinif:
ipekde öğreniyo sanırım artık,haketti barışda ayrılığı :olmaz:

yazık esine yaa herşeyi anlatsaydı susmasaydı keşke esinde suçlu bi yerde o kadar bekledi erkan anlatması için çok zmanı vardı ama çok gururlu esin ..

fırsat varken tadını çıkar ilerde karısı fırsat vermeyecek ki kızını görsün diyo melek komser

demek kı evlenmısler :gitme:

Sanmıyorum yaa ozaman eylül neden ''bu bebek benim tek kozum yoksa erkanı sonsuza dek kaybedicem'' diyo??
Kesin yine yalanlar fln atar.
He bide o hastanedeki kısmını gösterirken erkanın üstünde hala damatlık var..
yani bence sancılandı esin ve hastaneye götürdüler nikahta olmadı.
İnşallah öyledir:)

fragmanı izledim
bebiş doğuyor :ecrin_bebek:
inşallah evlenemzler
erkan hastanede esinin yanağını okşarken
esin bağırıyor guclubacismile
acep ne olacak :icecream:

neler yapmadıki kısaca özetleyim ilk önce eylül esine yani hamile kıza çok yakın arkadaş gibi yaklaşdı...sırlarını dinledi ..o sırada erkanla esinin ilişkileri var tabi erkanı çok uzun zamandır tanıdığı için bu eylül hanım esine evlilik için yanlış tiyolar verdi...
yani erkan evlilikden kaçtığı için bak şöyle yaparsan seninle evlenir gibi saçmalıklarla esini erkandan uzaklaştırdı...ve ayrılmalarını sağladı..
:kızgın:
bu eylül denen kadın bir müddet sonrada erkanla beraber olmaya başladı bu arada belirtiyimki eylül ve erkan üniversitede birbirlerine aşıklarmış ve eylül kariyeri için yurtdışına gitmiş erkanı bırakıp ayrılmışlar bizim hatunda yıllar sonra dönüp eski aşkını türlü daleverelerle elde etme çabasına düşmüş:umursamaz:...ve esinde hamile olduğunu öğrendi fakat eylülünden gerçek yüzünü gördüğü için erkana da kızdığı için bebeği erkandan gizledi..

bu arada kesin evlenmişlerdir ..eylül hazır masaya oturtmuşken adamı bırakmaz guclubacismile
tabi bu arad esininin sancısı tutmuşdur...
hastanede elini tutmasınada izin vermiyor erkanın zaten iyide yapıyo o mıy mıy erkan gitsin
eylülünün yanında bol bol mısır yesin film izlesinler :kızgın:

Back
X