Melekler Korusun Show Tv

inanmıyoruuummmmm :sm_cool: Ay sonunda söyledi yaaaaa:)

Ee peki eylülde mi hamile acaba?? ay erkan ne dicek acaba üff işin yoksa bekle 1 hafta :1no2:

salak esin geç kalmasa bari. hadi ötekki cadolaz hamileyse ne yapacak acaba. bu arada şu deniz denen tipe çok sinir oluyorum. özgürü aldattı hem de ayrıcaçok gıcık bir tip

nihayet söyledi...zemuszemus. valla bana basmıştı yani. iyi oldu şu eylüle ay bi naz bi naz. sanki tek hamile kalıcak kadın o dünyada. bekle şimdi haftayı. umarım rüya falan değildir eylülün yada esinin rüyası falan çıkmaz demi? çünkü esini uykudan falan kaldırdılar hani devam ediyor olamaz demi? ama bu kadar da uzun rüya olurmu ya? rüya değilse de erkan ya inanmıcak yada eylül için kendini geri çekicek sanki. ayrıca denize bende deli oluyorum birde barışın kardeşi ışıla.

rüya değil canım... her detay vardı...sonuçta erkan ve eylülün sahnesi de vardı...
esin o rüyayı göremez ki :) ya dayemek sahnesinde bebeğin babası ile konuşmaya gitti dediler...

ama erkan salak salak bakıyordu... kesin uyuzluk yapacak...

Ben Deniz'e zaten sinir oluyordum simdi Baris'a da sinir oluyorum
Bence onun sarhosken o kizlarin evine gitmesi bile aldatmadir. Ipege yazik valla..

Eylul zorla hamile kalacak, ay nasil gicik bi kadin yaaa..
Ustelik artik kesin biliyor Erkan'in Esin'den bi bebegi olacagini...
Hala ugrasiyor... Ins. nikahlari devam etmezde Erkan Esin'e geri doner :dilcikar:
Zaten asil onu seviyor zemuszemus

ayyy sonunda söyledi
varya bayılacam sandım
ah eylül gacısına sinir oluyorum alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…