Melekler Korusun Show Tv

Bence Erkan evlenmedi o mıymıntı yalancıyla mymeka:), tırıs tırıs gidiyordu yalancı alsanaalsanasmile tam sorular sorulurken evetten önce cengaver Esin atlamıştır ortaya guclubacismile O karısı izin vermicek muhabbetide Esin Masal'ı daha çok mıncıklayacağı için sıra Erkan'a gelmicek demek bence :ecrin_bebek:

Demişti dersiniz :smiley-cool:

FRAGMANI İZLEMEDİM AMA
bence nikah olmadııı
esinin sancısı tuttuu
ayrıca eylülde hamilee degilll
ne güldüm geçen haftaki kısmına aşılamanın 2.günü
bugün test alalım aşkıım diyorduu-tatlicadiarzu-
birde çişi geliyormuşş devamlııı buda belirtiymişşşakannehir
gıcıkk şeyyyy:mymeka:

Fragmanı izledim kızlar :) evet evlenemiyorlar sanırım. Esinin doğum sancıları tutuyor doğuruyor Erkanda yanında :))) Cadı gelinde kaçıyor

bende boyle dedım ama bakalım ınsallah bızım dedıgımız gıbıdır bayanssulusmile

bencede evlenmemişlerdir
melek orda evlenirse ne olacagını söylemek için
laf atıyo erkana orda sancısı geldi esinin bence

erkan
esinle evlensin ama esin erkandan soğudu gibi geliyor bana CADIARZU
haklıda :umursamaz:

masal bebek doğuyo sonunda çok şükür. boshayallersmile
Eylülde bu bebek son kozum diyo böyle anne olmaz lmaz:

masal bebek doğuyo sonunda çok şükür. boshayallersmile
Eylülde bu bebek son kozum diyo böyle anne olmaz lmaz:

Ya basindan beri Erkan ne zaman ogrenecek Eylul'un yaptiklarini diye bekliyorum..
Bi turlu ogrenemedi kötükedihüso

Neydi o oyle, evine hirsiz girmis gibi yapip, ortaligi kirip dokmeler, Erkan'a yalandan siginmalar.. Hele Esin'i cok kotu kandirdi, ayirdi ikisini...

Herkesin herseyi cikiyor ortaliga, ama Eylul hanimin yaptiklari yanina kar kaliyor alsanaalsanasmile

fragmanı şimdi izledim masal bebek doğuyor:sm_cool:ama barışın ipeğe söylediği hiç hoş değildi ben ne yapsam beni herzaman sevebilecekmisinklava:yani aldatsamda sev beni demek istiyor pislik hiç sevemedim barışı:umursamaz:

Ya bu erkekler nasil piskin olabiliyor boyle?

Ipek yapsa boyle birseyi o kil kuyruk kafasindan dumanlar cikar ama -tatlicadiarzu-

Ya bu erkekler nasil piskin olabiliyor boyle?

Ipek yapsa boyle birseyi o kil kuyruk kafasindan dumanlar cikar ama -tatlicadiarzu-

koptummmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evet dumanların çıkmasını bırak fırtına çıkar..

işte kadın erkek farkıda bu.. kadınlar böyle bir cümle kursa fırtına kıyamet, erkekler kurduğunda "napabilirim hayatım seni her durumda severim, çünkü ben aptalım" denmesi gerekir.. :roflol:

Kabul ederse zaten aptalim desin laelaelaelaelae

Ama Ipek cok sinirlenmis gorunuyordu, hic affetmesin bence.. :umursamaz:

48 bölüm özeti melekler korusunun kendi sitesinde 2 fragmanda var.
Erkan ve Eylül’ün nikâhında fenalaşan Esin erken doğum yapar. Erkan doğuma girerken Eylül ise, yarım kalan nikâhın kıyılması için onu beklemektedir! Masal, Esin ve Erkan’ın kollarına doğar!

Masal’ın doğumu Esin ve Melek arasındaki buzları eritirken, Salih ve Melek’in arasını açar. Bu sırada hastaneye gelen Mert, Esin’e olan aşkını Kehribar’a açıklar.

Annelik duyguları depreşen Mualla, hamile kalamamasını Fevzi’ye bağlar. Fevzi, erkeklik sınavından geçmek için sıkı bir hazırlık yapar.

Melek’in bomba ihbarıyla, sahil güvenlik Barış ve ıpek’in teknesini kuşatır! Barış, ıpek’i aldattığını bir türlü itiraf edemez. ıpek gerçeği Hale’den öğrenir!

Eylül’ün evlilik için elinde kalan tek kozu, hamile olma ihtimalidir. Ancak Masal, Erkan’ı Esin’e iyice yaklaştırır. Bunu gören Eylül’ün aniden kanaması başlar! Bu sırada, Kehribar Esin’e Mert’le evlenmesini teklif eder!

NiSaN83 teşekkürler güzelim..yukarda ki bölüm özetine göre yine çorba gibi olacak bir bölüm geliyor :)) Şu Kehribar biraz sussa hiç fena olmucak gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…