Melekler Korusun Show Tv

ne saçmaladılar ya hastanden zarf alıcamda içini açıp bakmıcam olacak iş değil, sonucu bilsem bile açar bakardm zarfı, o erkan hocada uyuz gibi zaten pis gıcık adam:mymeka:

üff gerçekten iyice sıktı esinin erkanın yanında ötekinin elini tutmasına şaştım adama ilerde bu çocuğun babası sensin desede şüphelenecek zati eylül cadısı hemen esine inat bebek yapma derdinde ama onlarınki fazla uzun sürmez yine kapıda kaldılar hain kız hemen kapıya attırdı bizim salakları ne yapacaklar bakalım özgür öteki adamın teklifini kabul etmese bari ipek zaten tam bi salaktı bu bölüm saçları falan iğrençti

hayatımda gördüğüm en gereksiz sahnelerden biri. ipek tiyatro salonunda gelen izleyici bir kadına anlatıyor.
-oyunumuzda 10 dakika ara verilicek
-yaklaşık 1 saat sürecek
-iyi seyirler falan ne gereksizdi. o surat ifadeleri de çok kötüydü hiç oynayamamış.sırf boşluk doldurmak için koyulmuş ve ipek çok kötü oynamış. tedirgin tedirgin ve çok yapmacık anlattı baktı sağa sola.. ayyyyy çok gıcık oldum. zaten bikaç haftadır iyice suyunu çıkardılar dizinin. hiçbi diziyi ağız tadıyla izleyemicekmiyiz. neden hepsi bozuyo bi süre sonra

Canim zarfi hic acmadilar Eylul kendisi dedi zarfi acmadan sonuc bu bu diye o yuzden acmadiler, ipek te cantasindan caldi geri.

Hımm orayı atlamışım...

O zaman senaryodaki mantık hatası başgöstermiş yine, çünkü dizideki Eylül karakteri muhakkak ikinci zarfı da açar sonucun Esinle ilgili olduğunu anlayıp ona göre entrikalı bir plan yapardı, madem zarf yine Esine geçecekti Erkan anlamayacaktı böyle bir atraksiyona ne gerek vardı hakikaten bayıyolar artık :dilcikar:

offfffff kahvemi yaptım tv nin karşısına geçtim, melekler korusun yok.???????

ne bir açıklama ne de bir özür var(gerçi hangi diziyi aniden yayından kaldırınca açıklama yapıyorlar ki)

artık hiç bi dizi seyretmiycen yaaaa.

günümü değişti acaba

geçen hafta bu hafta içinde bu bölümün fragmanı dönmüş müydü? o da dikkatimi hiç çekmedi.

.

diziyi bitirmezler. reytingleri çok iyi. ama bunların işi belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…