Melekler Korusun Show Tv

evet ya ilk başlarda ne güzeldi...
gülmekten ölüyordum..o sütnine filan çok komikti..
amannn sonra bir dağıldı...hastaneye bile götürdüler be ipeği...
evet ya esinin zaten eylülün laflarıyla ilşkisine yön vermesi filan acaip saçmaydı...
sonrasıda malum zaten.

Bu diziye neden bilmem hep saçma gözüyle bakmıştım...

Oyuncuları hakkında fikri yapmak gerekirse Hümeyra ve Rojda dışındakileri es geçiyorum...

Özge Özpirinççi ise benim ortaokuldan arkadaşım fazlasıyla şımarık ve ukala bir kızdı...

Şimdi ise herkes diziden sıkıldığını yazıyor normal değil mi?

2 oyuncu koca bir diziyi nereye kadar götürebilir?

Bencede sıkmaya başladı, hanımın çiftliğini bile es geçiyordum melekler korusuna bakıcam diye.
Küçük kadınlar dizisinden pek bir farkı kalmadı.

bence özgüre o adam kesinlikle iyi niyetle yaklaşıcak bu arada esinin bebeği söyleyeceği bölümü iple çekiyorum yani sanki çocuğun babası öldüde söylemiyor hanım efendi ben olsam eylül cadısına inat söylerdim :mymeka:bu arada bıçaklanma olayındada ipeği gerçekten kaçırdılar mı? orayı kaçırdım bu bölüm fazla takip edemedim misafirler vardı bakalım şikayetinden vazgeçecekmi gerçi kesin geçer pısırık zaten ipeğin annesi .....yeni bölümü kesin kaçırmamam lazım ....zavallı esin bi hatanın bedeliyle ne hallere düştü yaa ahh eylül seni benim elime verecekler zaten bu kızı babalar en son suyardadadsevmezdim:umursamaz: bayağı oldu pekte yaşlanmış eylül hanımlülülülülülü..uyuz şey son gülen iyi gülecek kesin hamile olmadığını söylemeyecek ama elbet kokusu çıkar bi bölümkaydirigubbakcemile3..

valla bende göremedim canım ama aldatmamaıştır ya o salak mualla yanlış anlıyor sanırım adama fırsat vermedi bu bölüm eline aldı terliği..:roflol::mymeka:

evet cnm ruslarla aldattı hemde, fevziye gelen telefona mualla baktı teldeki rus bayan caniiimmmm dün gece erken kaçtın diye başlayan iğrenç bi cümle kurdu muallada delirdi tabii.

tşkler kızlar a.s.

ayy barış ın annesine sinir oluyorum
çocuğunu hem çalışıp hem okumasına üzülüyor kendi evde oturuyor çalışmıyor gıcık şey

Bencede sıkmaya başladı, hanımın çiftliğini bile es geçiyordum melekler korusuna bakıcam diye.
Küçük kadınlar dizisinden pek bir farkı kalmadı.

ben de size katılıyorum... ne güzel gülümsetiyordu... şimdi sürekli acı-dert-bela...
ben sımsıcacık bir dizi diye gözümü kırpmadan izliyordum... bölüm kaçırmamak için cuma akşamı kimseyle görüşmüyordum... şimdi evde durmuyorum...

şimdi annem hanımın çiftliğini izlemek istiyor ; sesimi çıkarmıyorum... :1closedeyes:

dünkü bölüm başlarda çok sıkıcıydı sonlarına doğru güzeldi...
erkanın eline geçti zarf...umarım bi abukluk olmazda eylül okumaz ondan önce..

ay artık bi olaylar hal yoluna girsin yaa..bütün felaketler üstüste geldi ve çok sıktı artık yaa...biraz sevinelim..
şimdide ışıl başına bela alacak..Allahım öyle şımarık kendini bilmez evlatlar olmasın çocuklarımız...
nasıl ukala,nasıl terbiyesez bişey öyle...seside kulaklarımı tırmalıyor...
ipek kadar pısırık bi insan olamaz yaa.hep boyun eğiyor..hakkını almasını bilmiyor..annesine ben büyüdüm büyüdüm diye kızıp duruyor ama esinle özgür yanında olmasa görürüm ben onu..
lütfen diziyi düzeltsinler yoksa çok izleyeci kaybedecekler..

bu dizinin senaristlerinin yazdığı her dizi böyle bir süre sonra saçmalıyor zaten...ilk başlarda saçmalamalarından çok korkuyordum..yanıltmadılar beni..

ay benide baydı artık hakikaten ya. ne tesadüf koskoca istanbulda hep erkanla burun buruna geliyorlar bi öğrenemedi gitti. ayrıca maşallah ipeğinde başına neler geldi saldırıya uğradı kaçırıldı ama hemen toparlanıyo normale dönüyo, annesine ben yaparım ben ederim demeyi biliyor. sonra gene başı belada. özgüründe illaki öyle bişeyler mi yapması gerekiyor ya ne saçma.

Çok sıkıldım bende..
kızım izliyor diye izliyorum..
Oysa başlarda süperdi..ıpek saçmalamaya başlamış..Kabak çiçeği gibi açıldı yani..

arkadaslar esinin bu bolumde ustundekı derı ceketın markasını bılen varmı?çay bahçesınde falan uzerındeydı cok hosuma gıttı ya..ben dızıyı cok seyrek ızleyebılırsem ızlıyorum yanı jenerığınde falan gormussunuzdur belkı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…