Melekler Korusun Show Tv

biraz sikici olmaya basladi eskiden ne kadar heycanliydi

bu ne ya yine hapise giriyolar ne bu ya karakola bukadar çok gidilirmi saçmalamışlar yanii. bunlarn yüzünden aileler çocuklarını üniversiteye göndermeye korkacak

ayyy fevzi nasıl çekirdek çitliyordu ya öldüm gülmekten çok gülüyorum bu fevziye
maskeyi delmiş çekirdek çitliyor :roflol:

Evet bende sıkıldım bu akşam ıpek in habire sevdiklerini üzmemek için yalanlar uydurmasından bir şeyleri gizlemesi kabak tadı vermeye başladı, annesine gelince pabuç kadar dili var ama arkadaşları için hiç bir şeye ses çıkarmıyor, Nuray uyuzunu da ev arkadaşı oyacak galiba o sessiz kız bozulmaya başladı en sonunda, Fevzi nin domuz gribine karşı maske takması maskeyi delip çekirdek çitlemesi çok komikti

Karakterler çok itici olmaya başladı artık offf Esin'e uyuz oluyorum saklayacam diye yırtıyo bi tarafını sanki çok parası var hangi mantıkla babasından habersiz bi çocuk dünyaya getirmeyi istiyo senaryo işte Bugün Melekle süt ninenin atışmaları çok güzeldi sadece

erkanın öğrenememesi,
esinin kaprisleri,
ipeğin vur kafasına al ekmeğini durumları,
nurayın terbiyesizlikleri,
ışılın ukalalığı
vs vs herşeyi sakız gibi uzattılar kabak tadı verdi ve bu geceki bölümden sonra kesin kararımı verdim..
melekler korusun bitmiştir benim için..
bu kadar sıkabilir,bu kadar suyu çıkarılabilirdi..

ben izleyemedim ama okuduklarimdada pek guzel bir bolum olmamis

ben de çok merakla izlemiyorum zaten akşamları köpek gezdirdiğim için son yarım saatini filan izleyebiliyorum... izlemesem de önemli değil...

bu arada erkanın eylüle evlenme teklif ettiği sahne çok hoştu... hikayeyi bilmesem ne güzel bir aşk derdim... ama erkan esinle konuştuktan sonra düşüncelere daldı ; ben de sandım ki esini seviyor hala ; 2dk sonra eylüle evlenme teklif etti... anlamadım...

bu arada sütnine ile melek teyzeye noldu anlamadım ben niye küstüler?

Anlamadığım Erkan iki test sonucu aldı, Eylül ün sonucunu konuştular Esinin sonucunu okumadılar mı?ben mi atladım oraları :uhm:

Fevzi nin domuz gribine karşı maske takması maskeyi delip çekirdek çitlemesi çok komikti

Bende o sahnede cok guldum birde hastanede baska biri domuz gribi deyince kesin sensin mualla diyip te kendisi cikmasi da cok komikti. :roflol:
Birde salo takim elbisesi giymis is teklifi yapiyordu ya oraya da cok guldum. Diziden en cok gulduren karakter fevzi kanimca. :lepi:

Bende ipege sinir oldum erkan taaa nerelerde kalmis yok baris kiskanirmis diye sakliyormus amaan cidden sikici bir kiz bazen hea.
Kizlar yine evsiz kaldi bakalim neler olacak beni de olaylarin surekli tekrarlanmasi artik baymaya basladi yeni birseyler olmasi lazim ya bu dizide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…