Melekler Korusun Show Tv

sonunda izledik yeni bölümü ama nedense bana eskisi kadar tat vermedi
erkan da artık bebeği öğrense sinir oluyorum eylül ile aşkımlı felan konuşmasına

şu fevzinin yüzünden diziyi izlemicem bundan daha itici bi karakter olamaz ya lmaz:

Sanırsam Hanımın Çiftliği'ne kaldığım yerden devam edicem :umursamaz:

oda çok yavaş ilerliyor sinir oluyorum adrenalin ,entrika,aşk istiyorum

özgür içn izliyorum bu diziyi bende bu ara sevgilim arkadaşlarım beni ona benzetiyorlar da..opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

annem başladı diye çağırdı kaç kere öyle izledim...mecburen sanki ...
ahh nerde o beni gülümseten ilk bölümler...

oda çok yavaş ilerliyor sinir oluyorum adrenalin ,entrika,aşk istiyorum

özgür içn izliyorum bu diziyi bende bu ara sevgilim arkadaşlarım beni ona benzetiyorlar da..opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

evet kuzum ya geçen günde ben anneme dedim kübiş bu kıza benziyor diye zemuszemus

ben sevindim valla başladığına..,evet belki aradığımız heyecan yoktu ama yinede sıkılmadan
izledim.hümeyra ya ne olmuştu öyle pek bi güzelleşmişti.estetik mi botoks mu anlayamadım ama çok doğal bi güzellik gelmişti.

BENCE BU DıZıLERE BÖYLE ZAMANSIZ ARA VERıLMEMELı.... böyle tatsızlaşıyor sonra
hatırlarmısınız haluk bilginerin birdizisi vardı zengin bir adamdı da oğlunu bir öğretmen kızı ile evlendirmişti... neydi o dizinin adı ya?
neyse o da aynı böyle olmuştu. zamansız bir ara verdiler sonra geri döndüklerinde dizinin raitingi yerle bir olmuştu en sonunda da yayından kaldırılmıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…