didis'cim; melek teyze ipek'e ağır konuştu doğru ama bunu onun iyiliği için yaptı..yoksa ipek kaptırmış kendini gidiyordu..birilerinin ona dur demesi gerekliydi..fragmandaki o sahneyi neden göstermediler inan bende anlamadım..belki bir sonraki bölümde gösterirler.çünkü ipek tek başına akşam eve dönerken esin'in kolundan tutup konuştuğu sahneydi..belki de hiç göstermezler..:sm_confused: özgür'ün haline bende üzüldüm :çok üzgünüm:Melek abla çok ağır konuştu ya senağlama İpek'im haketmemişti senağlama Çok üzülüyorum ben ya senağlama
Bu haftanın fragmanında Erkan duyuyodu İpek'in sevdiğini, neden göstermedilerki o bölümü CADIARZU
Özgür'ümede kıyamam nasıl canı yanıyor :çok üzgünüm:
Esin züppesine ne demeli :mymeka: Tam düzeldi demiştim Erkan'a anlatırken gösterdi gerçek yüzünü :mymeka: Uyuz :mymeka:
Semuş ya ne güzel yazmışın gene. Çok keyif veriyor senin yazılarını okumak, sağol Şeniz
semuş tatlışımmmmm saol canımm ŞenizŞeniz Şeniz Şeniz
didis'cim; melek teyze ipek'e ağır konuştu doğru ama bunu onun iyiliği için yaptı..yoksa ipek kaptırmış kendini gidiyordu..birilerinin ona dur demesi gerekliydi..fragmandaki o sahneyi neden göstermediler inan bende anlamadım..belki bir sonraki bölümde gösterirler.çünkü ipek tek başına akşam eve dönerken esin'in kolundan tutup konuştuğu sahneydi..belki de hiç göstermezler..:sm_confused: özgür'ün haline bende üzüldüm :çok üzgünüm:
bu haftaki bölümü değerlendirmem gerekirse..izlerken hem çok kızdım,hem üzüldüm,hemde güldüm..kısacası güzel bir bölümdü..
kızdım çünkü;özgür'e çarpan taksici kaçtıböyle insanlar ne yazık ki gerçek hayatta da çok fazla var klava: bunları alacaksın eline evire çevire eşşek sudan gelinceye kadar bir güzel:mymeka::mymeka::mymeka: Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook tövbe tövbe..
ya özgür araba da hastaneye giderken kim resetledi beni ya,sen kimsin usta ya,durdurun arabayı demesi yokmu hey Allah'ım..Allah iyiliğini versin özgür..ben bayılıyorum bu özgür'e hasta yatağında yatarken bile süper bu kız..deniz nasılsın diye sorunca ; şekil darma dağınık,ordan alıp buraya yapıştırdılar,üzerimden kamyon geçmiş gibi..bu halde bile güldürdü beni kaydirigubbakcemile3 hastanede deniz'i iki dakkada nası dize getirdi..zarfı götürsün diye, polis bey diye bağırması yokmu istediği bütün işleri deniz'e yaptırdı, helal sana özgür..yaşadığı bu kazaya kelebek açısıyla yaklaştı.. iyi hoşta özgür senin bu bakış açına göre deniz suçlu değil ki..özgür'ün bakış açısıyla bakarsak olaya;suçlu taksiyle ordan geçen deniz değil,özgür'den çikolata almasını isteyen esin suçlu..onun yüzünden bu kaza özgür'ün başına geldi..gerçi esin bunu bu kaza sebebiyle öğrendi, bakalım ilerleyen zaman da özgür'le araların da neler olacak..hastane masraflarını ödeyecek kadar parası olmadığı için özgür o halde hastaneden kaçtı.. ah özgür ah ben nediyim sana..o halinde düşüp kalsan bir yerlerde ne olacak..
ipek sahne dersi için barışla sahnede çalışırken eda ile gülşah ipek'in elinden hem rolünü hemde barış'ı almak için haince planlar yapmaya başladılar..bu eda ile gülşah beni çok sinirlendiriyorlar..:mymeka:
erkan hoca'nın sahne dersinde öğrencilerine verdiği hayat derside güzeldi; ''hayatta sahne gibidir,hayatta da sahne de de yanı başınızdaki partnerinize gözünüz kapalı güvenmelisiniz, güvenemezseniz işiniz çok zor demişti''..haklıydı da erkan hoca ve ipek'le birlikte gözü kapalı güven oyununu oynamaya başladılar..bir süre sonra erkan hoca durdu ipek'e ;''sana güvenmiştim, en az annen kadar,yanlış yoldasın kendini toparla amacını hatırla'' dedi..ipek bu sözleri duyunca donup kaldı..erkan hoca da gitti duvara tosladı..sonra ipek'e dönerek demek ki sana güvenmemeliymişim dedi..ilk darbeyi erkan hocadan alan ipek annesinin onu okula almaya gelmesiyle bir şok daha yaşadı..melek teyze evlerinde ipek'le, ipek'ten erkan'a yazılmış olan not hakkında konuştu..bir anne olarak haklıydı..ama ipek kalbine söz geçiremedi ki aşk işte söz dinlemiyor ki..süt ninenin bu konuda melek hanımla konuşması da güzeldi..ipek annesinden özür dilese ve evimize dönelim ne istersen yaparım demesi üzerine,baba yadigarı tek dikili taş evlerinin satıldığını öğrendi..ipek annesinden özür dilese de sana bunları yaşatacağıma ölseydim daha iyi idi dese de melek hanım ikna olmadı..ipek'e ;''gittiğin o yolda ben yokum sen beni çoktan kaybettin'' dedi..doğru ama ağır bir konuşma olmuştu bu ipek için ve ipek bunu kaldıramadı hem sabah sahne dersinde erkan hocası da ona ağır bir konuşma yapmıştı..hepsi üst üste gelince kaldıramadı bu olanları..istanbul'a ilk günkü geldiği yere gitti..kendi içinde hesaplaştı..ölmeyi düşünse ablasının yerine kendisi ölseydi daha iyi olur du gibi düşünceler geçsede aklından bunu yapmadı..ve kendi iç dünyasında annesine bir söz verdi buraya ilk geldikleri günkü ipek olacak ve annesini bundan sonra hiç üzmeyecekti..ipek'i bundan sonra daha zor günler bekliyor..şimdikinden daha güçlü vede sağlam ayakları yere basan bir kız olmalı ipek.. hadi bakalım bizler bu dizi sayesinde hayata dair ipek'le birlikte daha neler görüp öğreneceğiz..seviyorum ben bu diziyi..yerimseniben
aime21'cim youtube'u sınırlı sayıda kişi görebiliyoruz, onun için direk link koyarsan tünellerden falan girerler giremeyenler. Kızma bana sadece
tavsiye Şeniz
ipeğin süt ninesi hani okulda dantel örüyorduya,annemde gecenlerde bizim iş yerine geldi,benim odamda oturmuş lif örüyordu görmeliydiniz müşteriler,müdürler felan herkes ona bakıyor
annemde geçen gün beni doktora götürdü..özel hastane..
ben içeri girdim tahlil vermeye
ne yaptı dersiniz açmış örgü örüoo :))) naniknanik :roflol: :roflol:
14. Bölüm
"EKSıK KALMAK"
Melek mantıcıdaki bulaşık işini kabul eder; ancak evdekilere bir terzide iş bulduğunu söylemek zorunda kalır! Kehribar'ın iş ortamını merak edip Melek'in peşine takılacak olması Melek'i içinden çıkılması zor durumlara sokar!
Esin'in markete yaptığı çıkarma dostluğun kazanması adına büyük bir adım olur! Özgür hiç istemediği bir şey yapmak zorunda kalır! Ne yazık ki üzülen ıpek olur.
ıpek Barış ile çalışmaya devam eder. Sınav dönemi için ıpek'in Barış'tan alacağı notlar vardır ve bu yüzden Barış'ın evine gider. Bu sırada ıpek, Şener'den yeni bir terim öğrenir! ıpek'in tam olarak ne anlama geldiğini bilmeden bu terimi kullanmaya başlaması komik durumlar oluşturur!
Esin ve Erkan aşkı doludizgin devam ederken Cavidan hoca, Eylül ile Erkan'ı yeniden bir araya getirebilmek için bir organizasyon yapar.
Özgür, Esin ve ıpek arasında kalmaktan yorulmuş, duruma bir çözüm bulması gerektiğine inanmıştır. ış başa düşer ve Özgür, Esin ile ıpek'i bir araya getirebilmek için küçük bir oyun hazırlar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?