Melekler Korusun Show Tv

kızlarr Şeniz bu bölüm ne güzeldi di miii :asigim: barış la ipek çok yakısıo yaa sevgili olsunlarr :asigim: :asigim: :asigim: esin de 7/24 gıcık yaaklava: :mymeka:

kızlarr Şeniz bu bölüm ne güzeldi di miii :asigim: barış la ipek çok yakısıo yaa sevgili olsunlarr :asigim: :asigim: :asigim: esin de 7/24 gıcık yaaklava: :mymeka:

esin gitsin ipeğe trip yapsın:mymeka:erkana ytapmasın eylülü untamamış gibi:mymeka:

esin de abartıoo :mymeka: ipektoşta cok ii niyetli yaa cnm bnmm :asigim:

melek teyzeye üzüldüm yaa yazık garibim öldü yorgunluktann

esin de abartıoo :mymeka: ipektoşta cok ii niyetli yaa cnm bnmm :asigim:

melek teyzeye üzüldüm yaa yazık garibim öldü yorgunluktann

hemde cok sanki oçıkarken aşık oldu:mymeka:yazık kadınnapsın iş bulamıyınca nineyde sinir oluyom iş beyenmiyor

yaaa barış bana aşık olsun
hoca esinle eylül arasında kararsız kalsın... sonra aşkı ve huzuru ipekte bulsun...
özgür denizle birlikte olsun...
melek teyzeyle salih amca evlensin...
muallaya adam gibi bir adam aşık olsun...

3 elma da sizlerin başına düşsün :))) herkesler mutlu olsun...

:asigim: :1rolleyes: Şeniz :teselli: a.s.
ne güzel yazmıssın cnmm :)))

kız ne güzel yazmışsın:asigim:

yaaaaa banane banane kabul etmiyorum :mymeka:barış bana aşık olsun:asigim: niye sana aşık oluyormuş :dilcikar:
hem niye erkan hoca esin'le eylül arasında kalıpta ipek'te mutluluk bulacakmış yooook bunu da kabul etmiyorum..naniknanik
erkan hoca eylül ile esin arasında kalacağı kesin..hem ipek'i hemde eylül'ü unutup esin'le mutlu olsuna.s
ipek'im erkan hocadan çok daha iyilerini hak ediyor..mesela barış gibi birini a.s
özgür deniz'le birlikte olsun..ona bir şey demem kaydirigubbakcemile5
bak melek teyzeyle salih amca'ya da bir şey demem onlar da evlensinler nasılsa salih amca melek teyzeyi seviyor..:asigim: oda tamamkaydirigubbakcemile5
mualla konusuda tamam kaydirigubbakcemile5
bir tek anlaşamadığımız konu barışın kime aşık olacağı konusu:jeyyar:
:asigim: :1rolleyes: Şeniz :teselli: a.s.
ne güzel yazmıssın cnmm :)))
annem ya insan birazcık benide düşünür belkim bende barıştan hoşlanıyorumdur olamazmı :1rolleyes:
kız ne güzel yazmışsın:asigim:
cemrede buna onay verdiyse benim hiç şansım yok demektirkaydirigubbakcemile3
tamam tamam vazgeçtim barıştan falan..:jeyyar: yoksa şimdi tüm topik,hatta tüm barış hayranları üstüme gelecek :roflol::roflol: uslu bir kız oluyum gideyim bu haftanın beğendiğim bölümlerini yazayım da geleyim kaydirigubbakcemile2
işin şakası,kim istemezki barış gibi bir sevgilisi olmasını..yerimseniben küçük böcüğüm Allah sana barış gibi bir sevgili versin:Saruboceq:

kuzum tüm barışlar kurban olsun sana sen ondanda iyisini hakediyosun
Şeniz Şeniz

işin şakası,kim istemezki barış gibi bir sevgilisi olmasını..yerimseniben küçük böcüğüm Allah sana barış gibi bir sevgili versin:Saruboceq:

ayy hepimize versin öle sevgili o zaman ...
barış bana küçük kaçar kesin ... ama barış gibi sevgilim olsun... delikafadulden

kuzum tüm barışlar kurban olsun sana sen ondanda iyisini hakediyosun
Şeniz Şeniz
ŞenizŞenizŞeniz

ayy hepimize versin öle sevgili o zaman ...
barış bana küçük kaçar kesin ... ama barış gibi sevgilim olsun... delikafadulden
barış gibi bir karakterdeki sevgiliye kim hayır diyebilirki inş. herkesin sevgilisi barış gibi biri olsun :Saruboceq:

fiziksel olarak değil ama karakter olarak gerçekten çok iyi kızlar:lepi:!umarım gönlünüze göre verir Allah!...

her zaman ki gibi bu bölümde süperdi:lepi: bu bölümü izlerken ne çok güldüm size anlatamam hala bazı sahneler aklıma geldikçe yüzümde tatlı bir tebessüm oluyor..
esin'le özgür barıştılar..esin'de az değil hani..sokak ortasında herkesin içinde özgür'ün yeminini yerine getirmesini istiyor.. özgür ilk başta arkadaşım eşşeği söyleyerek kurtulurum sandı ama yok esin bu illa özgür'ü eşşekler gibi anıttıracak ve sonunda da başardı ve özgür herkesin içinde sokak ortasında eşşekler gibi Ai Ai Ai diye bağırıyor:roflolrdan geçen 2 delikanlı gelipte yanlarına;''miyavlasa mart kedisi sanıcam ama''.. demezmi :roflol:ah esin ah özgür'ü ne hallere düşürdünkaydirigubbakcemile3

peki özgür'e ne demeli kızlarla olan arkadaşlığını çoban salatasına benzetti;kendisi soğan oldu,esin salatalık,ipek'te domates..:roflol:konuşuyor onlarla;biriniz olmadan diğerinizin bir anlamı yok ki,birbirinize yakışmasanız bu insanoğlu sizi niye kesip biçip bir kasenin içinde gelişi güzel karıştırsın,birde üstüne muhabbetinize limon sıksın,hepiniz kardeşsiniz ulan bu kavga ne diye..sonrada bigüzel salatalığı ''esini'' yedi..:roflol::roflol:özgür plan yaptı illa barıştıracak bunları ilkinde başarılı olmadı 2.sinde kapattı bu ikisini bodruma bakalım ne olacak:sm_confused: ipek'im zaten hasta olmak üzere onları orda unutupta kaş yapayım derken göz çıkartmada özgür,bak seni severim ama ipek'e senin yüzünden birşey olsun bozuşuruz ona göre..klava: ay bana ne oluyorsa sanki özgür beni duyacak..:roflol:

melek teyzem işe başladı..bir lokantada bulaşıkçılık yapacak ama ne lokanta doğal gaz'a zam geldi diye musluğundan sıcak su bile akmıyor,eldiven bile vermedi ne insafsız patronmuşsun sen böyle,:mymeka:elleri buz gibi oldu melek teyzemin ve bir sıcak çayı bile içmesine müsade etmediler..melek teyze süt nineye bulduğu iş hakkında bilgi verirken bulaşıkçılık değince süt nine höst densiz dedi..melek teyze çekindi süt nineden ve söyleyemedi bulaşıkçılık yaptığını..süt ninem hem ''ekmek parası bu alın terinin damladığı her işte çalışılır'' diyorsun..hemde sanatı olunca olmaz diyorsun,iş yok işte kadın ne yapsın..sen öyle dedin diye sana yalan söyledi..sen eninde sonunda bunuda öğreneceksin,o zaman ne olacak..:sm_confused:

gülşah prova için melek teyze'nin evine geldi..ipek tam kapıdan çıkarken annesine işte bu kız benim rolümü çalan diye..melek teyze dururmu gülşah'ın hakkından iğneler sayesinde geldi..prova yaparken bir güzel iğneleri batırdı..gülşah batıyor dedikçe prova yapılırken iğne battımı elbise güzel olacak demektir diye diye batırdı iğneleri.. aa senin kolun mu uzun ne ?? aa senin bacakların kısa mı ne?? diğerekten belini yüksek tutarım diyerekten iğneleri hiiiiç belli olmaz diye diye bir güzel batırdı..:roflol::roflolh olsun sana gülşah sen misin ipek'in rolüne göz koyan,ellerine sağlık melek teyzeŞenizbirde eda var sırada birde onun hakkından gelsen ne güzel olur..onuda süt nineyemi versek ne..:jeyyar:

barış ipek'e rolü hakkında bir şey söylemedi..barış ipek'i çok seviyor..:asigimnu özgür'e sarılmış ağlarken görünce nasılda içi cız etti..prova yaparlarken biraz boğazım ağrıyor deyince nasılda bidakkaa diye atıldı ve kendine dikkat et..kendini iyi hissetmezsen söyleyeceksin dedi..ah ipek ne şanslı kızsın..
ipek bugüne kadar hiç duymadığı bir kelimeyi''buffy''i barışın arkadaşı şener'den duydu..barış'a soruyor ne demek diye? barış'ta dost,kanka diye geçiştiriyor..kendisine buffycim deyincede kızdı..sen bana öyle deme hatta hiç kimseye öyle deme diye..açıkla o zaman sende adam gibi kız bilmiyor işte,ne zor durumda bırakıyorsun allah allah ya..klava:daha sonra ipek şener'den öğrendi bu kelimenin anlamını ve çok utandı..ah barış ah adam gibi açıklasana kıza şunu bilmiyor işte ayıpmı.. ipek solfej dersinden 100 alınca nasılda çalışmanın ortasında girip barış'a sarıldı:1hugnun sayesinde başarılı oldu ve ipek barış'a kendisine yaptığı iyiliklerin karşılığında o da kendince bir iyilik yapmak istiyor..barış'ın kirli çamaşırlarını yıkayacak ve ona geri verecek..ama işler hiçte umduğu gibi gitmedi..sütnine'ye yakalandılar ama ne yakalanmak..:roflol:süt nine dışarı çıkacak mualla'ya ben gidiyorum diyor,mualla banyoda makinaya barış'ın çamaşırlarını yerleştiriyor ama süt nine'ye ağda yapıyorum diyor..dışardan erken dönüpte sıkıştığı için banyoyu kullanmak zorunda kalan süt nine makinanın sesli çalışması dikkatini çekiyor ve ipek ve mualla süt nineye yakalanıyorlar..kaydirigubbakcemilemualla dışarda kelimeyi şehadet getiriyor..:Saruboceq:süt nine banyoda;kız bu ne böyle ha mualla bu kimin hay gözünüz çıkmasın sizin, şunlara bak şunlara gebermiyesice diye diye barış'ın bütün çamaşırlarını makinadan çıkarıp balkondan aşağıya attı..aşağıda da barış'la ipek var..barışın kıyafetleri bir bir gökten yağmur yağarcasına barış'la ipek'in üstüne yağıyor..ipek barış'a sana süpriz yapacaktım diyor ama ne süpriz..barış gülerek bir tek sıkıp asması kalmış deyip aldı gitti eşyalarını..:roflol:süt nine kızlara kızıyor kızmakta da haklı,ne gizli kapaklı iş yaparsınız anlamamki gidin açık açık söyleyin..o bile dedi ben kendi ellerimle yıkardım diye..illa macera arıyorsunuz dedi..hakkatten bu 3 altın kız iyi maceraperestler..ama bir o kadarda iyi arkadaşlar..biri iyimserlik abidesi ipek,biri buzlar kraliçesi esin,bir diğeri de özgür ruhlu nallı özgür kız..

ipek arkadaşlığı ne güzel anlattı;bir gün arkadaşlık ve aşk yolda karşılaşmışlar..aşk arkadaşlığı küçümseyerek sen niçin varsın ki demiş..ben senden daha güçlü,daha sıcak,daha gerçek bir duyguyum..arkadaşlık aşkın söylediği herşeyi onaylamış ve sonra demişki ben sen gittikten sonra dökülen göz yaşları için varım..yaşadıklarımızı anlatabileceğimiz bir arkadaşın olması ne güzel,omzunda saatlerce ağlayabileceğimiz,güvenebileceğimiz ki ya onu kaybedince işte şu anda ipek özgür'le görüşüp konuşsa da esin'in yokluğunu hayatında fazlasıyla hissediyor çünkü ona göre arkadaş;insanın gözü gibi,eli gibi,kalbi gibi,ona ait ondan bir parça ve esin olmadığı için hep bir yerleri eksik kalıyor ve ipek'in canı yanıyor,esin hayatında olmadığı için..ne güzel insanın hayatında böylesi değerli vede değer verdiği arkadaşlarının olması ve onların yokluklarında bir yanının hep eksik kaldığını hissetmesi..

çok güzel bir dizi hepside çok tatlı bende en çok özgürü seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…