yrn dizimiz varrr hihoyyyt
kızlarr Şeniz bu bölüm ne güzeldi di miii :asigim: barış la ipek çok yakısıo yaa sevgili olsunlarr :asigim: :asigim: :asigim: esin de 7/24 gıcık yaaklava: :mymeka:
esin de abartıoo :mymeka: ipektoşta cok ii niyetli yaa cnm bnmm :asigim:
melek teyzeye üzüldüm yaa yazık garibim öldü yorgunluktann
yaaa barış bana aşık olsun
hoca esinle eylül arasında kararsız kalsın... sonra aşkı ve huzuru ipekte bulsun...
özgür denizle birlikte olsun...
melek teyzeyle salih amca evlensin...
muallaya adam gibi bir adam aşık olsun...
3 elma da sizlerin başına düşsün :))) herkesler mutlu olsun...
yaaa barış bana aşık olsun
hoca esinle eylül arasında kararsız kalsın... sonra aşkı ve huzuru ipekte bulsun...
yaaaaa banane banane kabul etmiyorum :mymeka:barış bana aşık olsun:asigim: niye sana aşık oluyormuş :dilcikar:yaaa barış bana aşık olsun
annem ya insan birazcık benide düşünür belkim bende barıştan hoşlanıyorumdur olamazmı :1rolleyes::asigim: :1rolleyes: Şeniz :teselli: a.s.
ne güzel yazmıssın cnmm :)))
cemrede buna onay verdiyse benim hiç şansım yok demektirkaydirigubbakcemile3kız ne güzel yazmışsın:asigim:
yaaaaa banane banane kabul etmiyorum :mymeka:barış bana aşık olsun:asigim: niye sana aşık oluyormuş :dilcikar:
hem niye erkan hoca esin'le eylül arasında kalıpta ipek'te mutluluk bulacakmış yooook bunu da kabul etmiyorum..naniknanik
erkan hoca eylül ile esin arasında kalacağı kesin..hem ipek'i hemde eylül'ü unutup esin'le mutlu olsuna.s
ipek'im erkan hocadan çok daha iyilerini hak ediyor..mesela barış gibi birini a.s
özgür deniz'le birlikte olsun..ona bir şey demem kaydirigubbakcemile5
bak melek teyzeyle salih amca'ya da bir şey demem onlar da evlensinler nasılsa salih amca melek teyzeyi seviyor..:asigim: oda tamamkaydirigubbakcemile5
mualla konusuda tamam kaydirigubbakcemile5
bir tek anlaşamadığımız konu barışın kime aşık olacağı konusu:jeyyar:
annem ya insan birazcık benide düşünür belkim bende barıştan hoşlanıyorumdur olamazmı :1rolleyes:
cemrede buna onay verdiyse benim hiç şansım yok demektirkaydirigubbakcemile3
tamam tamam vazgeçtim barıştan falan..:jeyyar: yoksa şimdi tüm topik,hatta tüm barış hayranları üstüme gelecek :roflol::roflol: uslu bir kız oluyum gideyim bu haftanın beğendiğim bölümlerini yazayım da geleyim kaydirigubbakcemile2
işin şakası,kim istemezki barış gibi bir sevgilisi olmasını..yerimseniben küçük böcüğüm Allah sana barış gibi bir sevgili versin:Saruboceq:
işin şakası,kim istemezki barış gibi bir sevgilisi olmasını..yerimseniben küçük böcüğüm Allah sana barış gibi bir sevgili versin:Saruboceq:
ŞenizŞenizŞeniz
kuzum tüm barışlar kurban olsun sana sen ondanda iyisini hakediyosun Şeniz Şeniz
barış gibi bir karakterdeki sevgiliye kim hayır diyebilirki inş. herkesin sevgilisi barış gibi biri olsun :Saruboceq:ayy hepimize versin öle sevgili o zaman ...
barış bana küçük kaçar kesin ... ama barış gibi sevgilim olsun... delikafadulden
bu diziyi 52 yaşındaki babam bile kaçırmadan izliyor:))bence harika bir dizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?