• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

ben yine izleyemedim yaaa... neyse yarın indiriyorum netten ve keyifle tek başıma ağlaya zırlaya izliyorum :)))

Melek abla çok ağır konuştu ya senağlama İpek'im haketmemişti senağlama Çok üzülüyorum ben ya senağlama

Bu haftanın fragmanında Erkan duyuyodu İpek'in sevdiğini, neden göstermedilerki o bölümü CADIARZU

Özgür'ümede kıyamam nasıl canı yanıyor :çok üzgünüm:

Esin züppesine ne demeli :mymeka: Tam düzeldi demiştim Erkan'a anlatırken gösterdi gerçek yüzünü :mymeka: Uyuz :mymeka:
didis'cim; melek teyze ipek'e ağır konuştu doğru ama bunu onun iyiliği için yaptı..yoksa ipek kaptırmış kendini gidiyordu..birilerinin ona dur demesi gerekliydi..fragmandaki o sahneyi neden göstermediler inan bende anlamadım..belki bir sonraki bölümde gösterirler.çünkü ipek tek başına akşam eve dönerken esin'in kolundan tutup konuştuğu sahneydi..belki de hiç göstermezler..:sm_confused: özgür'ün haline bende üzüldüm :çok üzgünüm:
bu haftaki bölümü değerlendirmem gerekirse..izlerken hem çok kızdım,hem üzüldüm,hemde güldüm..kısacası güzel bir bölümdü..
kızdım çünkü;özgür'e çarpan taksici kaçtı:kızgın:böyle insanlar ne yazık ki gerçek hayatta da çok fazla var:oklava: bunları alacaksın eline evire çevire eşşek sudan gelinceye kadar bir güzel:mymeka::mymeka::mymeka: Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook tövbe tövbe..
ya özgür araba da hastaneye giderken kim resetledi beni ya,sen kimsin usta ya,durdurun arabayı demesi yokmu hey Allah'ım..Allah iyiliğini versin özgür..ben bayılıyorum bu özgür'e hasta yatağında yatarken bile süper bu kız..deniz nasılsın diye sorunca ; şekil darma dağınık,ordan alıp buraya yapıştırdılar,üzerimden kamyon geçmiş gibi..bu halde bile güldürdü beni kaydirigubbakcemile3 hastanede deniz'i iki dakkada nası dize getirdi..zarfı götürsün diye, polis bey diye bağırması yokmu istediği bütün işleri deniz'e yaptırdı, helal sana özgür..yaşadığı bu kazaya kelebek açısıyla yaklaştı.. iyi hoşta özgür senin bu bakış açına göre deniz suçlu değil ki..özgür'ün bakış açısıyla bakarsak olaya;suçlu taksiyle ordan geçen deniz değil,özgür'den çikolata almasını isteyen esin suçlu..onun yüzünden bu kaza özgür'ün başına geldi..gerçi esin bunu bu kaza sebebiyle öğrendi, bakalım ilerleyen zaman da özgür'le araların da neler olacak..hastane masraflarını ödeyecek kadar parası olmadığı için özgür o halde hastaneden kaçtı.. ah özgür ah ben nediyim sana..o halinde düşüp kalsan bir yerlerde ne olacak..
ipek sahne dersi için barışla sahnede çalışırken eda ile gülşah ipek'in elinden hem rolünü hemde barış'ı almak için haince planlar yapmaya başladılar..bu eda ile gülşah beni çok sinirlendiriyorlar..:mymeka:
erkan hoca'nın sahne dersinde öğrencilerine verdiği hayat derside güzeldi; ''hayatta sahne gibidir,hayatta da sahne de de yanı başınızdaki partnerinize gözünüz kapalı güvenmelisiniz, güvenemezseniz işiniz çok zor demişti''..haklıydı da erkan hoca ve ipek'le birlikte gözü kapalı güven oyununu oynamaya başladılar..bir süre sonra erkan hoca durdu ipek'e ;''sana güvenmiştim, en az annen kadar,yanlış yoldasın kendini toparla amacını hatırla'' dedi..ipek bu sözleri duyunca donup kaldı..erkan hoca da gitti duvara tosladı..sonra ipek'e dönerek demek ki sana güvenmemeliymişim dedi..ilk darbeyi erkan hocadan alan ipek annesinin onu okula almaya gelmesiyle bir şok daha yaşadı..melek teyze evlerinde ipek'le, ipek'ten erkan'a yazılmış olan not hakkında konuştu..bir anne olarak haklıydı..ama ipek kalbine söz geçiremedi ki aşk işte söz dinlemiyor ki..süt ninenin bu konuda melek hanımla konuşması da güzeldi..ipek annesinden özür dilese ve evimize dönelim ne istersen yaparım demesi üzerine,baba yadigarı tek dikili taş evlerinin satıldığını öğrendi..ipek annesinden özür dilese de sana bunları yaşatacağıma ölseydim daha iyi idi dese de melek hanım ikna olmadı..ipek'e ;''gittiğin o yolda ben yokum sen beni çoktan kaybettin'' dedi..doğru ama ağır bir konuşma olmuştu bu ipek için ve ipek bunu kaldıramadı hem sabah sahne dersinde erkan hocası da ona ağır bir konuşma yapmıştı..hepsi üst üste gelince kaldıramadı bu olanları..istanbul'a ilk günkü geldiği yere gitti..kendi içinde hesaplaştı..ölmeyi düşünse ablasının yerine kendisi ölseydi daha iyi olur du gibi düşünceler geçsede aklından bunu yapmadı..ve kendi iç dünyasında annesine bir söz verdi buraya ilk geldikleri günkü ipek olacak ve annesini bundan sonra hiç üzmeyecekti..ipek'i bundan sonra daha zor günler bekliyor..şimdikinden daha güçlü vede sağlam ayakları yere basan bir kız olmalı ipek.. hadi bakalım bizler bu dizi sayesinde hayata dair ipek'le birlikte daha neler görüp öğreneceğiz..seviyorum ben bu diziyi..yerimseniben

Semuş ya ne güzel yazmışın gene. Çok keyif veriyor senin yazılarını okumak, sağol Şeniz

Semuş ya ne güzel yazmışın gene. Çok keyif veriyor senin yazılarını okumak, sağol Şeniz

canım benim teşekkür ederim Şeniz bende seviyorum yazmayı..ne güzel yazdıklarımı beğenmeniz..bir itirafta bulunmam gerekirse normal hayatta çok uzun zaman önce bırakmıştım yazmayı..ama bu gidişle tekrar elime alacağım herhalde kağıtla kalemi..
semuş tatlışımmmmm saol canımm ŞenizŞeniz Şeniz Şeniz

meleğim benim sende sağol bitanemŞenizŞenizŞeniz

didis'cim; melek teyze ipek'e ağır konuştu doğru ama bunu onun iyiliği için yaptı..yoksa ipek kaptırmış kendini gidiyordu..birilerinin ona dur demesi gerekliydi..fragmandaki o sahneyi neden göstermediler inan bende anlamadım..belki bir sonraki bölümde gösterirler.çünkü ipek tek başına akşam eve dönerken esin'in kolundan tutup konuştuğu sahneydi..belki de hiç göstermezler..:sm_confused: özgür'ün haline bende üzüldüm :çok üzgünüm:
bu haftaki bölümü değerlendirmem gerekirse..izlerken hem çok kızdım,hem üzüldüm,hemde güldüm..kısacası güzel bir bölümdü..
kızdım çünkü;özgür'e çarpan taksici kaçtı:kızgın:böyle insanlar ne yazık ki gerçek hayatta da çok fazla var:oklava: bunları alacaksın eline evire çevire eşşek sudan gelinceye kadar bir güzel:mymeka::mymeka::mymeka: Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook tövbe tövbe..
ya özgür araba da hastaneye giderken kim resetledi beni ya,sen kimsin usta ya,durdurun arabayı demesi yokmu hey Allah'ım..Allah iyiliğini versin özgür..ben bayılıyorum bu özgür'e hasta yatağında yatarken bile süper bu kız..deniz nasılsın diye sorunca ; şekil darma dağınık,ordan alıp buraya yapıştırdılar,üzerimden kamyon geçmiş gibi..bu halde bile güldürdü beni kaydirigubbakcemile3 hastanede deniz'i iki dakkada nası dize getirdi..zarfı götürsün diye, polis bey diye bağırması yokmu istediği bütün işleri deniz'e yaptırdı, helal sana özgür..yaşadığı bu kazaya kelebek açısıyla yaklaştı.. iyi hoşta özgür senin bu bakış açına göre deniz suçlu değil ki..özgür'ün bakış açısıyla bakarsak olaya;suçlu taksiyle ordan geçen deniz değil,özgür'den çikolata almasını isteyen esin suçlu..onun yüzünden bu kaza özgür'ün başına geldi..gerçi esin bunu bu kaza sebebiyle öğrendi, bakalım ilerleyen zaman da özgür'le araların da neler olacak..hastane masraflarını ödeyecek kadar parası olmadığı için özgür o halde hastaneden kaçtı.. ah özgür ah ben nediyim sana..o halinde düşüp kalsan bir yerlerde ne olacak..
ipek sahne dersi için barışla sahnede çalışırken eda ile gülşah ipek'in elinden hem rolünü hemde barış'ı almak için haince planlar yapmaya başladılar..bu eda ile gülşah beni çok sinirlendiriyorlar..:mymeka:
erkan hoca'nın sahne dersinde öğrencilerine verdiği hayat derside güzeldi; ''hayatta sahne gibidir,hayatta da sahne de de yanı başınızdaki partnerinize gözünüz kapalı güvenmelisiniz, güvenemezseniz işiniz çok zor demişti''..haklıydı da erkan hoca ve ipek'le birlikte gözü kapalı güven oyununu oynamaya başladılar..bir süre sonra erkan hoca durdu ipek'e ;''sana güvenmiştim, en az annen kadar,yanlış yoldasın kendini toparla amacını hatırla'' dedi..ipek bu sözleri duyunca donup kaldı..erkan hoca da gitti duvara tosladı..sonra ipek'e dönerek demek ki sana güvenmemeliymişim dedi..ilk darbeyi erkan hocadan alan ipek annesinin onu okula almaya gelmesiyle bir şok daha yaşadı..melek teyze evlerinde ipek'le, ipek'ten erkan'a yazılmış olan not hakkında konuştu..bir anne olarak haklıydı..ama ipek kalbine söz geçiremedi ki aşk işte söz dinlemiyor ki..süt ninenin bu konuda melek hanımla konuşması da güzeldi..ipek annesinden özür dilese ve evimize dönelim ne istersen yaparım demesi üzerine,baba yadigarı tek dikili taş evlerinin satıldığını öğrendi..ipek annesinden özür dilese de sana bunları yaşatacağıma ölseydim daha iyi idi dese de melek hanım ikna olmadı..ipek'e ;''gittiğin o yolda ben yokum sen beni çoktan kaybettin'' dedi..doğru ama ağır bir konuşma olmuştu bu ipek için ve ipek bunu kaldıramadı hem sabah sahne dersinde erkan hocası da ona ağır bir konuşma yapmıştı..hepsi üst üste gelince kaldıramadı bu olanları..istanbul'a ilk günkü geldiği yere gitti..kendi içinde hesaplaştı..ölmeyi düşünse ablasının yerine kendisi ölseydi daha iyi olur du gibi düşünceler geçsede aklından bunu yapmadı..ve kendi iç dünyasında annesine bir söz verdi buraya ilk geldikleri günkü ipek olacak ve annesini bundan sonra hiç üzmeyecekti..ipek'i bundan sonra daha zor günler bekliyor..şimdikinden daha güçlü vede sağlam ayakları yere basan bir kız olmalı ipek.. hadi bakalım bizler bu dizi sayesinde hayata dair ipek'le birlikte daha neler görüp öğreneceğiz..seviyorum ben bu diziyi..yerimseniben

gene döktürmişsun kuzumŞenizözgüre hastayım he kaydirigubbakcemile3

kizlar bakin ne buldumm

[dailymotion]x8n5x5_ayk-bir-ruyamelekler-korusunnazarbl_music[/dailymotion]

Son düzenleme:
aime21'cim youtube'u sınırlı sayıda kişi görebiliyoruz, onun için direk link koyarsan tünellerden falan girerler giremeyenler. Kızma bana sadece
tavsiye Şeniz

aime21'cim youtube'u sınırlı sayıda kişi görebiliyoruz, onun için direk link koyarsan tünellerden falan girerler giremeyenler. Kızma bana sadece
tavsiye Şeniz

canim önerin icin cok sagol...
ben bu meseleyi tamamen unutmustum... almanyada öyle bir sorun yok :-))))
niye kizayim aksina cok tesekkür ederim.... a.s.

ya çok keyifle izledim yine... evdekileri de susturdum... çıt çıkmayacak dedim :))

ben de esine sinir olmaya başladım... ilk başlarda çok kızamıyordum ama cidden tuhaf...
tam bencil olmasa da kuyruğu dik tutucam diye çok yanlış yapıyor...

erkana da sinir oldum... ipekle konuşma tarzı ; ses tonu... biri benle öle konuşsa ben de aşık olurum valla... madem sana aşık olduğuna dair şüphen var daha uzak dur alla alla...

barışa bayılıyorum... her bölümde yapıyor bir güzellik... keşke karşılığını alsa ama maalesef çok seversen kazanan sen olmazsın ... normal hayatta böle ama bakalım dizide ne olacak...

ipeğin süt ninesi hani okulda dantel örüyorduya,annemde gecenlerde bizim iş yerine geldi,benim odamda oturmuş lif örüyordu görmeliydiniz müşteriler,müdürler felan herkes ona bakıyor

ipeğin süt ninesi hani okulda dantel örüyorduya,annemde gecenlerde bizim iş yerine geldi,benim odamda oturmuş lif örüyordu görmeliydiniz müşteriler,müdürler felan herkes ona bakıyor

annemde geçen gün beni doktora götürdü..özel hastane..
ben içeri girdim tahlil vermeye
ne yaptı dersiniz açmış örgü örüoo :))) naniknanik :roflol: :roflol:

''gözümün önünden,dizimin dibinden ayırma kızımı..kazadan,beladan uzak tut nazlımı meleklerin korusun tek varlığımı'':Saruboceq:melek teyzenin ipek için ettiği bu güzel dua ile başladı ve ipek ölümle yaşam arasında o ince çizgide yaşamayı seçti..ve evine sağ salim döndü..evet insan bazen ölümü öylesine çok düşünüyor ki ve yaşadıklarından dolayı o an dünya sanki dipsiz bir kuyu gibi geliyor insana ve tek çare o an sanki ölmekmiş gibi geliyor insana..:çok üzgünüm:
kafası karışık bir halde eve dönen ipek kapıda esin'i gördü ve erkan'a aşık olduğunu söyledi..yanında mualla ve özgür de vardı..sonradan yanlarına gelen erkan hoca olanlardan bihaberdi ne yazıkki..hastaneden o halde kaçan özgür melek teyzesine sığındı ama melek teyze onunla konuştu ve o halde kapı önüne koydu..oldumu şimdi bu melek teyze en azından sabahı bekleseydin ne vardı..seninde için gitti tamam ama ipin ucunu kaçırdın diye yaralı bir kuş dediğin özgür kızını o şekilde gecenin bir vakti kapı önüne koyman hiçte doğru değildi:1no2: Allah'tan salih bey evine aldıda dışarda kalmadı özgür..sabah oluncada işe gitti garibim..ee kalacak yeri yok bir ihtimal orda kalırım düşüncesiyle gitti..patronu onu o halde görünce şaşırdı..kaportayı baya dağıtmışsın evine git dinlen dedi..ama gidecek yeri olmayan özgür kalmak istedi ve patrona kalacak yerinin olmadığını söyledi..patronda iyi biriymiş ki ona daha iyi bir yer gösterdi..yemek yeyip yemediğini sordu ve ihtiyaçlarını karşılayıp gitti..daha sonrada patronu özgür'e haftalık verdi..buna karşılık özgür'ün söylediği söz beni güldürdü;ne demişti ''ya ben en şahanesinden bir insanım,karşıma çıkanları adam ediyorum..yada en şahanesinden şanslı bir ineğim karşıma adam gibi adamlar çıkıyor'':roflol::roflol:ilahi özgür..hele birde esin için yazdığı mektup var ki mektup demeye bin şahit ister..-tatlicadiarzu- bak esin diye başlayıp sana trojen kıvamında bir çok saldırım oldu,güvenlik duvarı,koruma kalkanı,antivirüs diye devam eden..böyle mektupmu olur canım aaa süprizzzzz ben hiçbişey anlamadım bu mektuptan..adın gibi yaptığın her işte özgürsün,bu mektupta sana özel senin gibi özgür belkide bu yüzden seni seviyorum be özgür Şeniz

gelelim ipek'e;melek teyze yerine artık,bütün ipler süt nine de ve evde bundan sonra artık süt ninenin borusu ötecek..ipek'le konuşan nine;bundan sonra artık ananda benim dananda dedi ve ilk olarak cep telefonuna el koydu..sonrada birlikte okula gittiler..el ele tutuşarak,barış ipek'i görünce ''ümit yok pinokyo senden oyuncu olmaz dedi'' gitti..süt nine oturdu ipek'i dersten çıkana kadar bekledi..ipek'te barışı aramaya başladı yiğit sayesinde barış'ın tuvalette olduğunu öğrendi ve hiç düşünmeden erkeklerle dolu olan erkekler tuvaletine girdi..yoksa başka türlü konuşamayacaktı barış'la ve herşeyi anlattı ona..
ipek'i bekleyen süt nine boş dururmu çıkardı çantasından örgüsünü örmeye başladı..yanına bir delikanlı geldi süt nineden nasibini aldı,sonra bir pandomim sanatçısı çalışıyordu..süt nine onada demediğini bırakmadı ''kızım 3 yaşında bebemisin öyle elini yüzünü boyamışsın'' diye demediğini bırakmadı..hele o anki bakışları yokmu canım süt ninem seviyorum ben bu süt nineyiŞeniz sonra barış geldi yanına konuştular ve barış süt nineyi ikna etti artık her sabah koşacaklar barış,ipek ve süt nine de onlarla beraber olacak..hihoyyyt benide alın aranıza ne oluuuuur bende sabahları koşmak istiyoruuuum:ecrin_bebek:
sabah erkenden süt nine ipek'i uyandırdı uzun saçlıyla koşacaksın diye..barış'la ipek koşuya çıktı süt nine'de onları seyrediyor tabii..ipek'in keyfine diyecek yok :sm_cool: sonra okula gitmek için hazırlanırken süt nine ben gelmeyeceğim dedi..ipek'le güzel bir konuşma yaptı ''yoldan sapacak adama 10 bekçide diksen,sandığada kitlesen yapacağını yapar,yeterki niyetini bozmasın'' diye ne kadar doğru sözlerdi bunlar..
hele barışın ipek'i alarak gözlem yapması için götürdüğü kıraathane yokmu süperdi..onca erkeğin içinde bir tek kız ipek ve orda erkekleri gözlemliyor..ah ah bir an kendimi gördüm ipek'te bende kaçkere gitmiştim gözlem yapmaya ve limonata içmiştim ne güzeldi o günler :çok üzgünüm:barış konuyu ipek'in babasından açında,ipek'in o çok küçükken 7 yaşındayken babasının bir hastalığından dolayı öldüğünü öğrendi..:çok üzgünüm: sonra birlikte dönüp gözlemlerini sahnede görmek eksiklerini tamamlamak için çalışacaklarken eda yine yapacağını yaptı ve gidip ipek'i şikayet etti..ve görevli öğretmen gelip barış'a o rolün gülşah'ın olduğunu,arkadaşını boşa heveslendirmemesi gerektiğini söyledi..olacak işmi bu şimdi.. ipek'im ne hevesle çalışıyor haberci rolüne,kendini toparlamıştı.. barış bunu ipek'e söylememeli gidip hocayla bir daha konuşmalı ve ipek'e bir şans daha verilmeli..eğer bu rol gülşah'ın olursa iyiler değil kötüler kazanmış olacak ki bu çok büyük haksızlık olur..ipek yıkılır ve onu tekrardan toparlamak çok zor olur..şu eda ve gülşah'ı :mymeka: adam edecek birileri yokmu çok kızıyorum bu ikiliye:kızgın: barış ne yapar eder ve burhan hocayı ikna eder ve ipek'inde gülen yüzü hiç solmaz a.s
melek teyzem, ya ona ne demeli para yok,tüp bitti,herkes kahvaltı bekliyor,o tüple kavga ediyor..ev kirası desen ödenmemiş salih beyle konuşsa bile ondan köşe bucak kaçıyor..dürbünden birbirlerini beklemeleri yokmu yüzümde bir tebessüm gözümde bir damla yaşla seyrettim o sahneyi:a015: ah para ah sen neymişsin böyle, varlığın bir dert yokluğun yarasenağlama
bu günde ne duygusal sulu göz bir kız oldum böyle..neyse neticede güzel bir bölümdü..seviyorum ben bu diziyi ve bölümün adı gibi aslolan hayattır ve hayat bizlere sunduğu süprizlerle iyisiyle,kötüsüyle herşeye rağmen yaşamaya değer..ölümü düşünmek ikinci planda..ne kadar zaman zaman ipek gibi ölümü düşünsekte..yerimseniben

birthday024.gif

1ddiz0.gif

dilerim ki yürüdüğün hayat yolunda;hayallerin ve bunları gerçekleştirecek fırsatların olsun..
zor gününde yanında bulunacak gerçek dostların olsun..
başarısızlık,keder ve kötü yazgı senden uzak olsun..
tüm sevdiklerinle daha nice senelere ulaşman dileğiyle
doğum günün kutlu olsun sevgili arkadaşım Malibu Şeniza.s.

annemde geçen gün beni doktora götürdü..özel hastane..
ben içeri girdim tahlil vermeye
ne yaptı dersiniz açmış örgü örüoo :))) naniknanik :roflol: :roflol:

benim kaynanmda ben başımda refaktcı olarak kalmıştı doğumda oğlana yelek örüyordu geln dr hemşirler ona bakıyordu teyze kolay gelsin diyorlardı-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

Kizlar 14 Bölüm fragmani

melekler korusu 14.bölüm fragmanı

14. Bölüm

"EKSıK KALMAK"

Melek mantıcıdaki bulaşık işini kabul eder; ancak evdekilere bir terzide iş bulduğunu söylemek zorunda kalır! Kehribar'ın iş ortamını merak edip Melek'in peşine takılacak olması Melek'i içinden çıkılması zor durumlara sokar!

Esin'in markete yaptığı çıkarma dostluğun kazanması adına büyük bir adım olur! Özgür hiç istemediği bir şey yapmak zorunda kalır! Ne yazık ki üzülen ıpek olur.

ıpek Barış ile çalışmaya devam eder. Sınav dönemi için ıpek'in Barış'tan alacağı notlar vardır ve bu yüzden Barış'ın evine gider. Bu sırada ıpek, Şener'den yeni bir terim öğrenir! ıpek'in tam olarak ne anlama geldiğini bilmeden bu terimi kullanmaya başlaması komik durumlar oluşturur!

Esin ve Erkan aşkı doludizgin devam ederken Cavidan hoca, Eylül ile Erkan'ı yeniden bir araya getirebilmek için bir organizasyon yapar.

Özgür, Esin ve ıpek arasında kalmaktan yorulmuş, duruma bir çözüm bulması gerektiğine inanmıştır. ış başa düşer ve Özgür, Esin ile ıpek'i bir araya getirebilmek için küçük bir oyun hazırlar!

Son düzenleme:
Back
X