- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
Bende istiyoruuum :))
Alıntı ile yazarsan sevinirim canım
bana da bi kart açar mısın? soru sormayayım sen yorumla
şimdiden teşekkürler
ben de sıradayım, melek kartlarını sewerim,cok saolll
banada bakabilirmisin lütfen:)
olmasını çok istediğim birşey var.onun için bakmanı istiyorum
evettttt.... zor diyosun deemk ..nasıl başedicem bn bunlarla....sıkıntın var ve güven kaybın oluşabilir zaman içerisinde ama kart diyor ki İNAN inandığın sürece önünde hiç bişi duramaz...ailen mi karşı ailesi mi? bilemem ama sanki biri seni vazgeçirmeye caydırmaya mı çalışıyor... ve sende sanki ona hak mı veriyosun ? sakın ikilemde kalma çok istiyosan sadece inanman yeter....merhabaaa
bana da bakar mısın?
evlilik konusu nolcak acaba?
beni atladın amaaa : ((
auroras
benim 2 sorum var yalnız sorabiliyorumdur umarım..
kpss sınavına girdim sonuç ne olacak iyi bir yere gidebilecek miyim..şöyle batı istiyorum biraz..
2. sorum da evleneceğim kişiyle ne zaman karşılaşacağım nasıl bir evliliğim olcak..
teşekkür ediyorum şimdiden..
jnm okul konusunda ...olucak gibi ....araştır kartı çıktı bi bak bakalım belki batı çıkmasa da çıkan bi arkadışınla değştirme şansın da olabiliyo bildiğim kadarıyla....evlilik...ters çıktı yha zaman var daha ...çıkan kart da şükret kartı ters....çok mu şey arıyosun ki erkek arkadaşlarında...çok mu detaycısın bilemem ama bölee devam etmesen ii olur
Ay bende bende ıstıormmmmmmmmm
bir mutluluk sezdim sendeneyin mutluluğu bu ? kendini bi kouda sınırlandırmışssın....evet bu böle olmalı yada ben bunu yapıcam tarzında..oysa bi sürü seçeneğn var ve oturup düşünürsen o seeçenekleri göreceksin ...şuanki mutluluğuna mutluluk katıcak o farklı seçenekleri fark ettiğinde
merhaba canım yazılanları okudum emegin için öncelikle tsk ederim bende yaklasık 1 ay oldu meleklerle yasamak diye bir kitap okudum ve hayatımda birkac etkisini gördüm böyle bir topik görünce yazmadan edemedim banada bakarsan sevinirim.beklediğimiz arsa satılacak mı nezaman??
bilmem neyin mutluluğu acaba:)
ben genel olarak mutlu bir insanım sanırım ondan
ama ikinci kısmını pek anlamadım...
hayırlısı olsun bakalım:)
teşekkürler....
arsa knusunda çıkan kartta meleklerin diyor ki SANA YARDIM EDİYORUZ melkler onlardan yardım istemeni istiyor...ve güven içinde konuyu onlara bırakmanı sölüyolar...madem ki kitabı okudun orda az cok yazılanları biliyosun meleğini çağır başmelek mikail bana bu konuda yardım et söle...ve ondan sonra konuyu unut....olcak mi olmycak mı gibisinden düşünme bir daha ...ayrıca arsana yakın isen bir kaç demir para gömebilirsin niyetini belli ederek ama dediğim gibi en rahat olduğun bir anda meleğini çağır yardım dile ve teşekeür edip konuyu unut ve güven güven ok önemli...