melek kartları...

Bende istiyoruuum :))

Alıntı ile yazarsan sevinirim canım

sana kart açmaya çalıştığımda 3 tane kart fırladı birden sen yakın zamanda yeni bir sayfa açtın hayatında ...yada olan sorunların çozüldü bu yakın zaman içierisnde...hala kalmış soru işaretlerin ve aradığın cevaplar var ....sana tek diyeceğim rüyalarına bak oluyo şu durumda . kartın diyor ki,gördüğün rüyaların farkına vara orda meleklerin zaten rehberlik ediyo yol gösteriyo...bi düşün bakalım ruyalarını ve aradığın cevapları...son olarak diycem şu olur her ne olursa olsun güvendesin sen ve sevdiklerin ..kesinlikle hayal ettiğin gibi kötü bir hayat yaşamycaksın...bide bnm hissetiklerim var senin çok masum saf bir yanın var hala çocuk olarak kalan yanın varya senin...senin de çok ii bildiğin o tarafın....onun sayeseinde sen hep temiz ruhlu ve meleklerin hep yanında olucak bu sebebten dolayı..yeter ki sen şükretmeyi unutma her gün....sen şükredikçe bolluk kapından eksik olmycak...ve şuandan memnunsuzluk duyduğun şey varya...ona o kdr şükret ki o çok hayırlı birşeye dönuşecek...sen anlamışsındır benim demek istediğimi

bana da bi kart açar mısın? soru sormayayım sen yorumla
şimdiden teşekkürler

sizin bi işten para alamama durumunuz mu var ? içime doğan bu alamiycaksınız da uzun bi süre... sen aslında o kdr güçlü sezgilisin ki... 6 .hissi muhteşem olan birisin farkındamısın....??? kartta ışık işçisi yazıyo ...yhni bu yönünü geliştirmene yönelik sana meleklerin mesaj yolluyor ..yap bunu...

ben de sıradayım, melek kartlarını sewerim,cok saolll

sizin aile ortamı nassıl,?gülümsedim resmen seni düşünürken .... dolu dolu bir aile ..huzurlu...amaa sen sanırım bunu fazla fark edmeyecek kadar kendi sorunlarına dalmışssın çünkü sana da ŞÜKRET kartı çıktı çoğunluk kişiye bu kart çıkıyo ve anlamı şu oluyo..insanlar ii durumları fark edemiycek kadar dalar gider başka şeylere sorunlara konularaa....karamsarlık katarlar hayatlarına ve görmezler ii şeyleri...kötü bir durum olsa bile siz o konunda şükrederek onu iyie çevirebiliriniz...zaman alır ama iii olur...

beni atladın amaaa : ((
auroras
benim 2 sorum var yalnız sorabiliyorumdur umarım..
kpss sınavına girdim sonuç ne olacak iyi bir yere gidebilecek miyim..şöyle batı istiyorum biraz..
2. sorum da evleneceğim kişiyle ne zaman karşılaşacağım nasıl bir evliliğim olcak..
teşekkür ediyorum şimdiden..

Son düzenleme:
merhabaaa
bana da bakar mısın?
evlilik konusu nolcak acaba?
evettttt.... zor diyosun deemk ..nasıl başedicem bn bunlarla....sıkıntın var ve güven kaybın oluşabilir zaman içerisinde ama kart diyor ki İNAN inandığın sürece önünde hiç bişi duramaz...ailen mi karşı ailesi mi? bilemem ama sanki biri seni vazgeçirmeye caydırmaya mı çalışıyor... ve sende sanki ona hak mı veriyosun ? sakın ikilemde kalma çok istiyosan sadece inanman yeter....

jnm okul konusunda ...olucak gibi ....araştır kartı çıktı bi bak bakalım belki batı çıkmasa da çıkan bi arkadışınla değştirme şansın da olabiliyo bildiğim kadarıyla....evlilik...ters çıktı yha zaman var daha ...çıkan kart da şükret kartı ters....çok mu şey arıyosun ki erkek arkadaşlarında...çok mu detaycısın bilemem ama bölee devam etmesen ii olur

çok teşekkürler.. erkek arkadaşlar konusunda çok güldüm valla.. sanırım öyleyim ya da bahtsızım bilmiyorum.. ben karşıma düzgün birinin çıkmadığını düşünüyorum..güzel bakıyorsun bence..tayinle sonradan gelebilirim demekki batılara..

Ay bende bende ıstıormmmmmmmmm

seni bekleyen saf ve ışık dolu bir gelecek yeeni ortamlara gzl arkadaşlıklara işaret ediyo kartın ...melklerin yeni bir dünya inşaa ediyolar resmen senin için ...kapısındasın o dunyanın ...içini rahat tut ve meleklerine güvenerek yardımccı ol...

bende istiyorum... soru sormadan herhangi bir kart açabilir misin??
teşekkürler şimdiden...

bir mutluluk sezdim sende neyin mutluluğu bu ? kendini bi kouda sınırlandırmışssın....evet bu böle olmalı yada ben bunu yapıcam tarzında..oysa bi sürü seçeneğn var ve oturup düşünürsen o seeçenekleri göreceksin ...şuanki mutluluğuna mutluluk katıcak o farklı seçenekleri fark ettiğinde

bende istiyorum melek kartları hep ilgimi çekmiştir.bakalım meleklerim ne diyor?

1-soru:Ne zaman evleneceğim kişi ile karşılaşacağım? Yada kafamdakı kısı o kişide benmi farkında değilim acaba?
2-soru:Çalışıyorum fakat açıköğretimi bitirip şubatta yüksek lisansa başlamak istiyorum bu sene nasıp olacak mı?

Bakarsan cok sevınırım...

merhaba canım yazılanları okudum emegin için öncelikle tsk ederim bende yaklasık 1 ay oldu meleklerle yasamak diye bir kitap okudum ve hayatımda birkac etkisini gördüm böyle bir topik görünce yazmadan edemedim banada bakarsan sevinirim.beklediğimiz arsa satılacak mı nezaman??

bilmem neyin mutluluğu acaba:)
ben genel olarak mutlu bir insanım sanırım ondan
ama ikinci kısmını pek anlamadım...
hayırlısı olsun bakalım:)
teşekkürler....

merhaba!! ben merve 18 yaşındayım ve üniversiteye hazırlanıyorum. tek hayalim üniversite umarım bununla ilgili güzel bir kart çıkar banada :)

arsa knusunda çıkan kartta meleklerin diyor ki SANA YARDIM EDİYORUZ melkler onlardan yardım istemeni istiyor...ve güven içinde konuyu onlara bırakmanı sölüyolar...madem ki kitabı okudun orda az cok yazılanları biliyosun meleğini çağır başmelek mikail bana bu konuda yardım et söle...ve ondan sonra konuyu unut....olcak mi olmycak mı gibisinden düşünme bir daha ...ayrıca arsana yakın isen bir kaç demir para gömebilirsin niyetini belli ederek ama dediğim gibi en rahat olduğun bir anda meleğini çağır yardım dile ve teşekeür edip konuyu unut ve güven güven ok önemli...

bilmem neyin mutluluğu acaba:)
ben genel olarak mutlu bir insanım sanırım ondan
ama ikinci kısmını pek anlamadım...
hayırlısı olsun bakalım:)
teşekkürler....

canım şöyle kendini mesela ben hemşire olucam die şartlandırmışssın misal olarak ama senin elinden daha fazlası geliyo iyice araştır yada ne bilim bu kişi olucak haytımda mesela demişssin ama daha iyilerinihak ediyosun kendini şartlandırdığın konu düşünce ne ise ondan vazgec çunku daha iyisi var senin içinde

Cok sagol tavsiyelerine uyucam birgün bende senin gibi inş. kartlara bakabilirim görüsmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…