- 1 Mayıs 2012
- 427
- 0
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
banada bakarmısın.nasıl yapmalıyım??
sana çıkan kart sessiz ol ...sessiz olmak bazen en iyi cevaptır zihnini susturduğunda meleklerin sevgisini duyacaksın şimdi konuşmanın plan yapmanın zamanı değil
yapmak istediğim şey yakın zamandamı olacak.şimdiden teşşekkür ederim tatlım.
bende istiyorum banada bakarmıısıınnn :)
bir kartta benim için açabilir misiniz acaba ? :)
tabiki arakadaşlar bakarım...kndi adınıza sadece kart istediğinizde kart yazmanız soru olduğunda sorunuzu sormanız yada başka kişi iin istediğinizde o kişinin ismini ve soruyu belirtmeniz yeterli olucak
ah dilan dilann ende kötumser olup kötü düşünenlerdensin hayatınla ilgili ? kabusunu yaratma diyo kartın ii düşün k iyi olsun her konuda bu arada bacağınla ilgili sorunun mu var senin yanlış anlama öle bi his geldi
hmm o zaman ben atanma haberimi bekliyorum merakla tabi seneye gırecegım sınava
şaka gibi ..BAŞARDIN kartı çıktı zirvedesin ve herşey geride kalıyo hak ettiğin pırıl pırıl zirvenin tadını çıkar yhnni arkadaşım buyuk ihtimalle evt başarıcaksın... ama bnm bide iime doğan bişey var ki.. nasıl desem biri mi engel olucak yada çalışma fırsatın mı olmycak tam anlamıyla sınava bi zorluk oluşucak yhni ama kıl payı bi şekilde istediğin oluyo
birşey söyleyeyim mi yeni alıştırma aşamasındasın ama gerçekten bacağımdaa yani diz kapaklarımda şu bir haftadır ağrı var...