- 24 Eylül 2010
- 270
- 4
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
vhalla jnm daha da bişey gelmedi hislerimde umarım ki eger varsa onu bulursun şu an bnde şooktayım açıkçası .....ama eğer ki bişi bulursan onu sirkeye batır iyice yazı falan varsa iyice silinmesini sağla...
amin...
ayrıca kötü niyetli olup
yuva yıkmaya çalışanların
amaçları elınde kalır inşallah.
bin beterını bulurlar umarım ama,,,en sevdıklerın değil.kendılerınden.çünkü sevdiklerinin günahı yok.
senin aşk konusunda korkuların var ....ama bilki melek kartınd açıkan şey güvendesin....sen ve sevdiklerin her zaman ....sen aslında özgüveni oldukça yüksek birisin herşeyi akışına bırakabilme kabiliyetin var ...ama insani duygulara da kapılıyosun ..korkular gibi mesela ama ferah tut içini....şu an sevgilin var mı bilmiyorum ama yoksa da iyi ki yok az daha zaman ver kendine
amin canım allaha havale ediyorum hepsını benım ve eşimin bizim kotulugumu isteyen kim olursa olsun allah beter etsın
hyr beddua olmaz sen beddua ettikçe yakandan düşmez ya öle kabl edip seveceksin yada hiç bir duygu hissetmiyceksin ne sevgidi ne de nefret....bi gün bi bakmışsın sizden uzaklara gitmiş...evrenin işleyişi bu ....
Beni atlamışsınız
okul durumumun olumlu mu olumsuz mu olacağını sormuştum. Bir de babamla bu konuda sıkıntı yaşayacak mıyım?
beni atladın4 sayfa önce korktuğum başıma gelecek mi diye sormuştum