melek kartları...

bende istiyorum canım bakar mısınn ayy heyecan yaptım şimdi varmı aşk hayatında neler görünüyor..

Son düzenleme:
vhalla jnm daha da bişey gelmedi hislerimde umarım ki eger varsa onu bulursun şu an bnde şooktayım açıkçası .....ama eğer ki bişi bulursan onu sirkeye batır iyice yazı falan varsa iyice silinmesini sağla...

cok tesekkurler yarın ılk ısım heryere bakıcam bulursam sana soylerım allah'a havale edıyorum kotuluk yaptıysa allahım nasıl bılıyosa ole yapsın bir insan bunu nasıl yapar aklım ermıyo ellerıne yüregıne saglık canım sagol

senin aşk konusunda korkuların var ....ama bilki melek kartınd açıkan şey güvendesin....sen ve sevdiklerin her zaman ....sen aslında özgüveni oldukça yüksek birisin herşeyi akışına bırakabilme kabiliyetin var ...ama insani duygulara da kapılıyosun ..korkular gibi mesela ama ferah tut içini....şu an sevgilin var mı bilmiyorum ama yoksa da iyi ki yok az daha zaman ver kendine

amin canım allaha havale ediyorum hepsını benım ve eşimin bizim kotulugumu isteyen kim olursa olsun allah beter etsın

janenora...bu sanaydı

amin canım allaha havale ediyorum hepsını benım ve eşimin bizim kotulugumu isteyen kim olursa olsun allah beter etsın

hyr beddua olmaz sen beddua ettikçe yakandan düşmez ya öle kabl edip seveceksin yada hiç bir duygu hissetmiyceksin ne sevgidi ne de nefret....bi gün bi bakmışsın sizden uzaklara gitmiş...evrenin işleyişi bu ....

hyr beddua olmaz sen beddua ettikçe yakandan düşmez ya öle kabl edip seveceksin yada hiç bir duygu hissetmiyceksin ne sevgidi ne de nefret....bi gün bi bakmışsın sizden uzaklara gitmiş...evrenin işleyişi bu ....

nefret hissetmemk mumkun degıl keske hiçbişi hissetmesem ama yapamıyorum ayırmak için bir sürü sey yapıyo cunku oda bende nefret edıyoruz bi insan nasıl cocugunun mutsuzlugunu isterkı anlamıyorum cok sagol dusuncelerın için canım

Beni atlamışsınız

okul durumumun olumlu mu olumsuz mu olacağını sormuştum. Bir de babamla bu konuda sıkıntı yaşayacak mıyım?

jnm okul konusunda bakınca özgürlük çıktı yhni sen daha çok özgürlüğünü düşünüyosun ...şöle sölim herşey senin elinde baban konusunda bi ikilemdesin...ona hem hak verip hem yargılıyosun...ve aslında babana istediğin şeyleri yaptırabilirisin...bir kart daha çektim senin adına ve babanla ilgili...onu istediklerini kbl ettirmen için kartın diyor ki bir kedi edasıyla yolları araştır...kavga gürültü olmadan haledilebilirsin...

banada bakabilirmisin lütfen:)
olmasını çok istediğim birşey var.onun için bakmanı istiyorum

beni atladın 4 sayfa önce korktuğum başıma gelecek mi diye sormuştum

benim 2 sorum var yalnız sorabiliyorumdur umarım..
kpss sınavına girdim sonuç ne olacak iyi bir yere gidebilecek miyim..şöyle batı istiyorum biraz..
2. sorum da evleneceğim kişiyle ne zaman karşılaşacağım nasıl bir evliliğim olcak..
teşekkür ediyorum şimdiden..

beni atladın 4 sayfa önce korktuğum başıma gelecek mi diye sormuştum

EVET çünkü düşüncelerinle sen yaratıyosun zaten açtığım kartta bu konuda teyit aldım ii mi kötü mu bilmiyorum ama olamsını istemiyosan olmasın deme ii olcak de diye yazzmıştım önceki sayfalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…