melek kartları...

öncelikle Allah size en hayırlısından bir bebiş nasip etsin

doğumunuz için başarı kartı çıktı ...

artık başardınız ve herşey geriide kaldı zirvenin tadını çıkardınız...

sanırım hayalinizdi bu bebek..

bu da demektir ki Allahın iziniyle sağlıklı bir bebiş ve anneye şu an mesaj yazıyorum

eşinizle aranızdaki sorunlar için kartınız diyor ki..

yüreğindekini söyle ...dilinde olanı değil...:)

bazen dil şuursuz konuşabilir öfke anında...

ılımlı ve sevgiyle yaklaşırsanız laf atmadan büyük olasılıkla karşılığını alacaksınız

Son düzenleme:

canım tek kelime ile harikasın...

teşekkür ederim...
iyiki varsın...

sennn süpersinnn yaaaa çok saoll iyi dleklerin için teşekkür ederimmm ....
Evet şimdilik sağlıklıyız çok şükür ama korkuyoummm her ay testler var ve ben her testte diken üstündeyizz veeeeeee evett bebişimizii çok istedikk tedavii sonucuu olduu gerçektenn ama rrabbim çok bekletmedi bizii şükür kii tabii yıllardır bebeğimin zor olucağını bilmek yetmiştii
Eşimde kalsın öle sölesen suç sölemesen suçç ondan boşverdim ama tavsiyelerini uygulıcamm çook çookk saoll

evet... umarım kimseyi unutmamışımdır

teşekkür eden herkese bende teşekkürlerimi sunuyorum ...

iyi geceler

tesekkurler cnm... Ask platonik mi bilmiyorum ki..:))) once onun ilgisi vardi simdi benim umarim platonik degildir... Depresyonun esiginden donmeye calisiyorum :))

banada bakar mısın aşk ile ilgili. yani hoşlandığım biri var onun bana ilgisi varmı onu merak ediyorum.

Rıca etsem bana da maddı durumumla ılgılı bakarmısın? bu sıkıntılar bıtecekmı yakında acaba?

ask icin kart cekebilir misin? daha once soyledigin sey cikti tatlim kotu bikart degil ama zamani degil Demistin :)) dahasonra olumlu bisey olabilir mi?

melissadan merhaba,
dün gece benim için bir kart çekmiştin ve yukarıdakileri yazmıştın :)
ben de aramızda bir kırgınlık olmadığını söylemiştim,evet yoktu ama bugün birden bire abudik gubik bişey yüzünden ufak bir kırgınlık oldu...
hangi yürekle baktın kartıma nasıl bir yüreğin var senin öyle...
sanırım senden bir kaçtane daha kart isteyeceğim..

melissadan merhaba,rica etsem benim içinde bakarmısınız...yakın zamanda hamilelik var mı , yıllardır sabırla bekliyorum...

yapmayı düşündüğüm bir şey var.. kararsızım biraz, kart çekebilir misiniz ?

canım ben dün sevgilimden ayrıldım suan cok mutsuzum gördüğüm o güzel rüya olmadı.o kadarda evlenicem gibi hissetmiştim hatta sende hadi hayırlısı diye demiştin.bu istegimi bilmiştin.onu cok seviyorum hala ama nolucak bundan sonrası görüşme imkanımız olucakmı bana gelicekmi tekrar yoksa tamamen bittimi bi kart acabilirmisin bana hissettiginide yazarsan sevinirim.

Melissadan rica etsem,aşk için bir melek kartı çeker misin benim için? teşekkürler şimdiden..

canım sevgilimle ayrıldım ben ama sebepsiz yere bir bitiş oldu o istedi hayatında biri varmı benden baska diye merak ediyorum.birde tekrar bana pişman olup gelecekmi eskisi gibi sevgili olabilecekmiyiz.bir kart istesem yine

yıllar olmuş size bunu soralı, beyaz atlı prensten daha bir haber yok, nerelerdedir acaba?
işin şakası =) genel olarak çekebilir misiniz rica etsem =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…