- 27 Haziran 2009
- 3.312
- 2
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
SEVGİ YOLLA diyor melek kartın karamsarlığını üzüntünü bu şekilde dönüştürebilirsin ....ve 'seni farketmesini istediğin' o insanlar sana daha güzel yaklaşımlarda bulunacak o vakit....
banada baksana lutfennn
BİR MUCİZE bekle diyor melek kartı bu konuda bir mucize olacak inançla bekle....konu her ne ise...
pek anlamadım amaevliyim, bebek istiyorum. bebeğimin beni fark edip gelmesini istiyorum
BİR MUCİZE bekle diyor melek kartı bu konuda bir mucize olacak inançla bekle....konu her ne ise...
bu bana çıktı bence :) karışıklık oldu. sevgi yollayı sen al
arkadaşlar...genel olarak bir kart çektiğim zaman yorumun dewamını siz yapmalısınız ben sadece kartı çekiyorum ve size ipucu veriyorum sizin aklınızı kurcalayan ne ise ona göre yorumunuzu artı benim ipucuyla birleşince sonuçunuz çıkıyor
arkadaşlar...genel olarak bir kart çektiğim zaman yorumun dewamını siz yapmalısınız ben sadece kartı çekiyorum ve size ipucu veriyorum sizin aklınızı kurcalayan ne ise ona göre yorumunuzu artı benim ipucuyla birleşince sonuçunuz çıkıyor
olabilir...şöle söyliyim o konu neyse gerçekleşcek olursa...hayatında değişen bişey olmycak aslında...sanma ki hayatın değişecek ....
ailede sen..kendini biraz kapana sıkışmış hissediyosun ...zorunda olmak kelimesi seni biraz üzüyor halbu ki melek kartın diyor ki özgürsün...artık kıstlamaların bitiyor...rahatlık görünuyor ve bir mucize bekle kartı sanırım bununla ilgiliydi ...birşeyler olcak seni ferahlatan artık evet bnde gönlümce yaşayabilicem dedirten.....
ailede sen..kendini biraz kapana sıkışmış hissediyosun ...zorunda olmak kelimesi seni biraz üzüyor halbu ki melek kartın diyor ki özgürsün...artık kıstlamaların bitiyor...rahatlık görünuyor ve bir mucize bekle kartı sanırım bununla ilgiliydi ...birşeyler olcak seni ferahlatan artık evet bnde gönlümce yaşayabilicem dedirten.....
ttşk ederim ama eğer olursa hayatım değişecek çok büyük ve önemli birşey inş olur
işte onu diyorum bndemalesef ki öle olmycak değişmiycek zannetiğin ggibi...ama inş olur inş ben yanılırım
bunun adı neden melek kartı?bilen?