melek kartları...

SEVGİ YOLLA diyor melek kartın karamsarlığını üzüntünü bu şekilde dönüştürebilirsin ....ve 'seni farketmesini istediğin' o insanlar sana daha güzel yaklaşımlarda bulunacak o vakit....

pek anlamadım ama evliyim, bebek istiyorum. bebeğimin beni fark edip gelmesini istiyorum

arkadaşlar...genel olarak bir kart çektiğim zaman yorumun dewamını siz yapmalısınız ben sadece kartı çekiyorum ve size ipucu veriyorum sizin aklınızı kurcalayan ne ise ona göre yorumunuzu artı benim ipucuyla birleşince sonuçunuz çıkıyor

tatlım ben aklımda hıc bır sey tutmadım..şimdi tutsam bakarmısın lutfen genel olarak aıleme bak ne cıkatrsa artık.optum cok tşk ettım

tşk ederiz...........

ailede sen..kendini biraz kapana sıkışmış hissediyosun ...zorunda olmak kelimesi seni biraz üzüyor halbu ki melek kartın diyor ki özgürsün...artık kıstlamaların bitiyor...rahatlık görünuyor ve bir mucize bekle kartı sanırım bununla ilgiliydi ...birşeyler olcak seni ferahlatan artık evet bnde gönlümce yaşayabilicem dedirten.....

ofelya saana bu alıntyla yapmayı unutmuşum

canım benım cok ama cok tşk ederım...

bunun adı neden melek kartı?bilen?

okudum kadarıyla herkesin en az 2 melekleri vardır iyi veya kötü insan farketmez . ayrıca melkler saf ışıktır allah tarafından bizlere gönderilen.meleklerle konuşabildiğini onların aracılığıyla gelen mesajları algılayabildiğini iddia eden insanlar var ve bunun yolunu yazmışlardır kitaplarda....bende denedim fazla kafa yormadım ama her denediğimde de kitapta yazıldığı gibi sonuçlara yakın mesajlar aldım..ayrıca bu melek kartlarını hazırlayan melek koçlarıdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…