- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
bana da bakar mısın lütfen..... sorum: korktuğum başıma gelicek mi?
ben cocuk istiyorum cocugum olucakmıe kayın velıdemle ı kotuyuzde onunla ılgılı bıde eşımle ılgılı
ya melissa benım calısmama engel biri var gercekten hep dusunuyorum gercekten zorlar mı dıye. yani sen dıyıncede cok sasırdmya bır de bu kartlar fal kartları mı oluyor?fal yerıne mı gecer
bekliyorum bennn halllaaa :)
hhangisi en önemliyse senin için onu sor bana tatlım :d
canım bu kartlara fal değil meleklerrden gelen cevap diyolar ki bu kaartları hazırlaya bir melek kocu ....biri senin çalışmana engel bnm hissetiğim şeydi ve kartta kıl payı kurtulucaksın o kişinin olmszlklrndan diyo ve bi daha o kişiyi hiç görmiyceksin....
cocugum olucakmı en önemlisi bu
bu gece de bi çok kişiye aynı kart çıkıo yha jnm düşüncelerinle kabusunu yaratıyosun diyo kartın yani istediğin olması için olumlu düşün bi kere bnce kalbinde senin kinin var birine karşı nasıl desem içini temizlemen lazım iii düşüncelerle ...birde kaynanan ....bişey mi yaptı size yha bi kötülük gördüm ama nasıl desem....off jnm şöle diyim bol bol dua et sen çok yha off dolandırmıycam sen büyü falan yapıldına mı inanıyosun kendine veya eşine ?
yok artık valla süpersın sen ya bu buyu meselesını ben bır haftadır kafama taktım aslında yapıldıgını dusunmuyordum daha önceden bırdenbıre geldı içeme öyle bi his pekı büyü varmı gercekten kalbimdeki kinimde kaynanama bana beddua okudu cocugun olmaz dıye bı hafta sonra cocugumun cok zor olacagını ögerendım buyu varmı gercekten cok merak edıyorum cunku bır haftadır ıcıme bu hıs gırdı ve bır haftadır sankı esım bana karsı sogudu gıbı yoksa bana cok duskundur
yok artık valla süpersın sen ya bu buyu meselesını ben bır haftadır kafama taktım aslında yapıldıgını dusunmuyordum daha önceden bırdenbıre geldı içeme öyle bi his pekı büyü varmı gercekten kalbimdeki kinimde kaynanama bana beddua okudu cocugun olmaz dıye bı hafta sonra cocugumun cok zor olacagını ögerendım buyu varmı gercekten cok merak edıyorum cunku bır haftadır ıcıme bu hıs gırdı ve bır haftadır sankı esım bana karsı sogudu gıbı yoksa bana cok duskundur
ewet canım ... malesef ki var yoksa bunu hisetmezdim... bişi gördüm...merdiven altı gibi bişey sizin eviniz de olabilir yaptırdığı kişinin evi de olabilir bir mendile bembeyaz bişey yazıldı...bu şuan içime doğan
cocugum olucakmı en önemlisi bu
selamm.. ben okul hayatımı merak ediyorum..birde sevgilimle ciddi düşünüyoruz fakat bu kartlar ne der ki acaba ?
çocuk sahibi olmak isteyen bütün insanların dilekleri yerine gelir inşallah.
rabbim sizinle olsun.
sevgilini daha çok merak ediosun gibime geldi ...jnm sen onu çok eleştiriyosun içten içe de olabilir menunsuzluk olucak bi zamandan sonra....ama bnce yapma çünkü o senin için tam aradığın kişi ve onu kaybetme sakın
aminnn inşallah cok tesekkur ederım
ya korktugum basıma geldı bız kaynanamla alt ustluyuz ben en alt katta oturuyorum gırıs kapımın karsında mervınenın altı var yanı ıcerden kapıyı actıgım gıbı mervının altını goruyorum ılk ısım yarın oraya bakmak pekı ne buyusu olbaılır eşım bana cok duskun kaynanamlada arası sogudu bana sureklı laf edıyo sınır edıyo dıye oda benı kıskanmaya basladı kıskanlıktan gıtmıs kadın yaptırmıs ya uyuz