melek kartları...

merhaba!! ben merve 18 yaşındayım ve üniversiteye hazırlanıyorum. tek hayalim üniversite umarım bununla ilgili güzel bir kart çıkar banada :)

rüyalarına ne giriyo senin bu konudaa....gördün mü hiç rüya çunku ruyanda ipuçları var diyor kartın...benim sezdiğim ise...biraz menuniyetsizlik olucak gibi bu konuda...sanki 'diğer okula gitseydim daha iyi olurdu' düşüncesi oluşacak ...seçerken ii düşün ...

merhaba
cumartesi günü önlisans düzeyinde kpss ye giricem, acaba bu sınavda bir yere atanma şansım olur mu???

yorumladıktan sonra mesajımı beğenip alıntı ile cevaplarsan sevinirim

teşekkürler

bende istiyorum melek kartları hep ilgimi çekmiştir.bakalım meleklerim ne diyor?

1-soru:Ne zaman evleneceğim kişi ile karşılaşacağım? Yada kafamdakı kısı o kişide benmi farkında değilim acaba?
2-soru:Çalışıyorum fakat açıköğretimi bitirip şubatta yüksek lisansa başlamak istiyorum bu sene nasıp olacak mı?

Bakarsan cok sevınırım...

kuşkuya ve tüm korkulara dur de..çünkü güç sende diyor kartın....gerçekten bunu yapacak güce sahipsin ruhsal olarak sadece kuşkulara atma düşüncelerini eğer ki gücünün farkına varıp ve korkuyu kuşkuyu silersen evet çok başarılı olucak okulun...ve evet o kişi kafanda ki kişi....güvendesin kartı çıktı çünkü

merhaba
cumartesi günü önlisans düzeyinde kpss ye giricem, acaba bu sınavda bir yere atanma şansım olur mu???

yorumladıktan sonra mesajımı beğenip alıntı ile cevaplarsan sevinirim

teşekkürler

caanım sen sınava girmeden önce bugun başlayarak....istediğin yeri mesleği kendini nerede görmek istiyosan her gün 5 dakkika bunu düşünerek ama inancın tam olması gerekiyo ve aynaya baktığında o meretbeye ulaşmış olarak kendin hayal etmeni istiyorum bunu mutlaka yap ama....çıkan kart sana bunu aktarmamı istedi ışığı yarat diyor...sen bişeyler kendin için istiyosun ama o istediğinle aynı frekansta değilsin o yuzden ayynı frekansta olman için bunları yapman gerek..

rüyalarına ne giriyo senin bu konudaa....gördün mü hiç rüya çunku ruyanda ipuçları var diyor kartın...benim sezdiğim ise...biraz menuniyetsizlik olucak gibi bu konuda...sanki 'diğer okula gitseydim daha iyi olurdu' düşüncesi oluşacak ...seçerken ii düşün ...

evet rüyalarıma bikaç kez girdi. yani hep uğraşıyorum ve istediğim üniversiteyi görüyorum :)
ama galiba korkuyorum başarabilcek miyim diye :KK43: bu başarabilceğim anlamına mıg eliyor peki?

kuşkuya ve tüm korkulara dur de..çünkü güç sende diyor kartın....gerçekten bunu yapacak güce sahipsin ruhsal olarak sadece kuşkulara atma düşüncelerini eğer ki gücünün farkına varıp ve korkuyu kuşkuyu silersen evet çok başarılı olucak okulun...ve evet o kişi kafanda ki kişi....güvendesin kartı çıktı çünkü[/QUOTE

inşallah ya içimdeki güce inanamıyorum.hep birsekılde yarım kalıyor.
kafamdaki kişiye gelince de tüm ortak arkadaş cevremız neden degıl dıyor fakat bız başlamadan bitti 8 ay sonra tekrardan geldi şimdide bir sekılde engeller cıkıyor görüşemiyoruz.
Herseyde bır hayır vardır.Çok teşekkür ederim.

bırde ben bu kısıyı düşünüp acaba deyıp yatsam ruyama ak sakallı adamlar veya beyaz başörtülü kadınlar giriyor.
Yada bir sekılde yavru köpek aldıgımı falan görüyorum. Bunların hepsının anlamına baktıgımda olumlu demek oluyor.
Acaba ben mi kendıme mesaj vermek ıstedıgım ıcın bunları görüyorum yoksa bunlar gerçekten mesaj mı bana kaderımden?

evet rüyalarıma bikaç kez girdi. yani hep uğraşıyorum ve istediğim üniversiteyi görüyorum :)
ama galiba korkuyorum başarabilcek miyim diye :KK43: bu başarabilceğim anlamına mıg eliyor peki?

öncelikle yoğunlaş istediğin okula ..ve korkmak kuşku gibi şeleri bi kenar at çünkü eger sen o istediğin yere gidemesen aklında hep o olucak gitseydim daha ii olurdum die. lakin istediğin okula gittiğnde aşk mevzularını kapatman gerekicek ....

öncelikle yoğunlaş istediğin okula ..ve korkmak kuşku gibi şeleri bi kenar at çünkü eger sen o istediğin yere gidemesen aklında hep o olucak gitseydim daha ii olurdum die. lakin istediğin okula gittiğnde aşk mevzularını kapatman gerekicek ....

bu okulun zorluğu ve derslerin ağırlığı yüzünden mi peki :)

bilemiycem orasını sadece son kartı cektimde aşk ters çıktı...yhani ya aşk hayatına ara verceksin yada orda aşk zanedebilceğin birinin shte oluşunu göreceksin...

anladım :) çok teşekkür ederim. gerçekten de rüyalarıma girdi. bu bi tesadüf mü? galiba gerçekten başarıcam ve o istediğim üniversite olcak :)

bide yaa ilk sayfada birine birden fazla kart çekmiycem demişsin. rica etsem bir sorumu daha kabul eder misin :KK43:

maddi olarak şuan biraz sıkıntıdayız bir işle ilgileniyorum biraz şansa bakan bir iş ama çok kazananlar oluyor bu işte. bu işte hedefime ulaşabilcek miyim maddi olarak?

anladım :) çok teşekkür ederim. gerçekten de rüyalarıma girdi. bu bi tesadüf mü? galiba gerçekten başarıcam ve o istediğim üniversite olcak :)

bide yaa ilk sayfada birine birden fazla kart çekmiycem demişsin. rica etsem bir sorumu daha kabul eder misin :KK43:

maddi olarak şuan biraz sıkıntıdayız bir işle ilgileniyorum biraz şansa bakan bir iş ama çok kazananlar oluyor bu işte. bu işte hedefime ulaşabilcek miyim maddi olarak?

bu konuyla ilgili 2 tane haberin var aynı anda gelen....kısaca ordan olmasa bile başka yerden para gelicek o konuda sıkntın olmasın..

kuşkuya ve tüm korkulara dur de..çünkü güç sende diyor kartın....gerçekten bunu yapacak güce sahipsin ruhsal olarak sadece kuşkulara atma düşüncelerini eğer ki gücünün farkına varıp ve korkuyu kuşkuyu silersen evet çok başarılı olucak okulun...ve evet o kişi kafanda ki kişi....güvendesin kartı çıktı çünkü[/QUOTE

inşallah ya içimdeki güce inanamıyorum.hep birsekılde yarım kalıyor.
kafamdaki kişiye gelince de tüm ortak arkadaş cevremız neden degıl dıyor fakat bız başlamadan bitti 8 ay sonra tekrardan geldi şimdide bir sekılde engeller cıkıyor görüşemiyoruz.
Herseyde bır hayır vardır.Çok teşekkür ederim.

onun ismini sölermisin bna

X