- 4 Mayıs 2012
- 443
- 5
-
- Konu Sahibi cennettemelegim
Amin insallah, eskiden bir keresinde ya bebek aglamasi beni rahatsiz ediyor demisdim, ve sora kendi bebegim aglamadi bile, onun sesini bile duyamadim, o kadar cok pismanim ki, belkide allahin zoruna gitdi, tabi simdi yuzlerce kez ozur diiyorum, umarim aff eder, ve bana da bebek aglamasi duymayi nasib eder
Yaaa bu cok zor olsa gerek. Allah sabrini versin canim benim. Alalh tez bir zamanda kucagina alip bebegiyile oynamayi nasib etsin, geceleri sabhaa kadar uyutmasin bebeginiz insallah eminim hic rahatsiz olmazsiniz.
Aslinda herkes en az alti ay korunub vucudumuzun toparlanmasini soyluyor, ama vallah benim bri kac arkadasim var ilk dogumlarindan hemen uc ay sora hamile kalmislar ve sorun falan cikmamis. Ama isde bizim durumumuz bir az farkli, hem fiziki, hemde psikoljikmen cokmus oldugumuz icide ola bilir. Ya bosver Allah ne isterse o olur zaten. Onumuzdeki ayin 14 u bende uc ay olcak, korunmuyoruz aslinda o zamana kadar baya bir kilo vermek istiyorum ama isde ne bileyim ya korunursam sora olmaz diyede korkuyrum.Allah yardimcimiz olsun arkadasim.
bizim haziranın 30 da iki ay olacak bende aynı korkuyu yaşıyorum aslında ya olmazsa? ama daha erken yoparlanamadım diyede düşünüyorum kafam çok karışık herşey rabbimizin elinde alanda verende o,inşaallah birbirimizin bebiş haberleri duyarız burda
bizim haziranın 30 da iki ay olacak bende aynı korkuyu yaşıyorum aslında ya olmazsa? ama daha erken yoparlanamadım diyede düşünüyorum kafam çok karışık herşey rabbimizin elinde alanda verende o,inşaallah birbirimizin bebiş haberleri duyarız burda
Merhaba Aynur naislsin bugun?
MERHABA CANIM HAMDOLSUN İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM NE YAPABİLİRM Kİ ACIM İÇİNDE GİZLİ DEYİP ÇALIŞMAYA ÇALIŞIYORUM NE KADAR KAFAMI VEREMESEMDE HİÇ BİŞEY BENİ MUTLU ETMESE DE HAYAT TELAŞI İŞTE BOŞ ŞEYLERLE UĞRAŞIP DURUYORUZ NE KADAR BOŞ İŞLERLE MEŞGUL OLUYORUZ ...HERŞEY ÇOK SAÇMA GELİYOR BU ÜZÜNTÜNÜN ÜSTÜNE BANA ...YAŞAMAK BİLE FARKLI GELİYOR ANLAYACAN ALLAH SABRIMIZI SONSUZ EYLESİN İNŞ....ALLAHIM GÜZEL GÖNÜLLERİMİZE GÖRE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞ. CÜMLEMİZE ŞÖLE HAYIRLI HABERLERİMİZİ BİZDE BİRBİRİMİZLE PAYLAŞIRIZ İNŞ.. ÇOK İSTİYORUMMMM EVLAT SEVGİSİNİ TEKRAR YAŞATIR İNŞ. RABBİM HAYIRLISINDAN SAĞLIK SIHHATLİ OLANŞLARINdan inş.
seni o kadar iyi anliyorum ki, bende sadece hayat yasamam gerekir diye yasiyorum. Eskiden ne kucuk seylerle bile mutlu olmayi basaran ben artik ne istediyimi bile bilmiyorum. Eskiden hayat dolu olan ben, gezmeyi, dolasmayi seven ben artik nereye ait oldugumu bile bilmmiyorum. Ama ne yapalim hayat devam ediyor, buna sukur demekden baska bir sey gelmiyor ki, elden. Hem hep soylemisimdir allah bunu unutduracak baska bir aci yasatmasin hicbirimize, ve insallah o ne zaman uygun gorurse tekrar sevindirsin bizleri, yarim kalmis yasama sevincimizi baska bir bebekle tamamlar insallah. Hersey guzel olucak allahin izniyle buna inanmaliyiz,
inşallah kader arkadaşlarım.....allah ne verirse hayırlısından versin rabbim hayırsızları bizlerden uzak tutusun inş..meleklerimizi çokkkk özlüyorum....seninde ilk bebeğin di demi?
inşallah kader arkadaşlarım.....allah ne verirse hayırlısından versin rabbim hayırsızları bizlerden uzak tutusun inş..meleklerimizi çokkkk özlüyorum....seninde ilk bebeğin di demi?
Yarani desmek gibi olacak ama sen neden kaybetmisdin bebegini? Ben doktorun hatasi yuzunden hic bir sorunumuz yokken kaybetdim. Daha once anlatmisdim hikayemde,
canım adını bilmediğim için nickinle sesleniyorum kusura bakma :) uğurböceğim geride anlattım ama kısacesı bebeğimizin hiç birşeyi yoktu birden fenalaştı gece ne olduğunu anlam bile veremedik doktora getirdik ama hiç birşey yapamadılar ne olduğunu hiçççççç anlamadık yani herşey belirsizlik içinde kaldı artık fazla kurcalamak istemiyorum ama , anne yüreği işte gene aklına geliyor neyi vardı acaba diye? enfeksiyonu var diye iğne vermişlerdi onu yaptırmıştık 1 gün öncesine kadar ama iğne sonrası herhangi bi alerjisi filan olmamıştı gayet normaldi biraz yemek istememesi vardır oda zaten hep vardı şöle ağlamazdı hiç annem ben açık diye çocuklar hiç durmadan ağlarmış ya benim kuzum hiç ağlamazdı açım diye gaz sancımız olurdu akşamüstleri 3 saat iyi ağlardı kuzum benim herşey ytalan oldu bak şimdi beni gene ağlattın ....neyse daha fazla anlatamıyacam...yeri mekanı cennet olsun yavrumun...kabri adı gibi nur olsun inş...annesinin gerçek meleği...(
doktorun hatası derken ?
rüvayyda yaranı açacam amakusuruma bakma artık sen bebeğini nasıl kaybetin ? hamilemiydin yoksa doğduktan sonramı biz gb görebildin mi meleğini annesi
Bende hikayemi uzun uzun anlatmisdim daha once. Kisacasi bende soyle ozetliyeyim, doktorum salagin ta kendisiymis, basima gelenden sonra ogrendim ki, megerse benim gibi 5 tane kurbani daha varmis. Iki sm aclisida bana guc iyneleri yapdi, ve beni masaya cikardi anliycagin daha ben tam sancimi cekemeden ignelerin gucuen bebegi turkce ne derler bilmem ama bizde canak derler isde bebek canaga dushdu ve ben gucumu kaybetdim, yani o an bir cok sey yapmasi gerekirken hic bir sey yapamadi ve bebegim orda boguldu. Isin kotusu bana bebegin bogulucak olucek diyen bile olmadi, ve bebek dogdugunda artik gec olmusdu ve bebek orda bogulmusdu, aslinda olu dogmadi sadce bir saat yasadi ve malesef sora onu kaybetdim. Duyanlar, bilenler,baska doktorlar herkes bunun sadece doktorun hatasi oldugunu soyluyor. Mahf etdi hayatimi Allahima hevale ediyorum onu, benim gibi digerlerininde ahini aldi o dunyada nasil cevab vercekse.
canım adını bilmediğim için nickinle sesleniyorum kusura bakma :) uğurböceğim geride anlattım ama kısacesı bebeğimizin hiç birşeyi yoktu birden fenalaştı gece ne olduğunu anlam bile veremedik doktora getirdik ama hiç birşey yapamadılar ne olduğunu hiçççççç anlamadık yani herşey belirsizlik içinde kaldı artık fazla kurcalamak istemiyorum ama , anne yüreği işte gene aklına geliyor neyi vardı acaba diye? enfeksiyonu var diye iğne vermişlerdi onu yaptırmıştık 1 gün öncesine kadar ama iğne sonrası herhangi bi alerjisi filan olmamıştı gayet normaldi biraz yemek istememesi vardır oda zaten hep vardı şöle ağlamazdı hiç annem ben açık diye çocuklar hiç durmadan ağlarmış ya benim kuzum hiç ağlamazdı açım diye gaz sancımız olurdu akşamüstleri 3 saat iyi ağlardı kuzum benim herşey ytalan oldu bak şimdi beni gene ağlattın ....neyse daha fazla anlatamıyacam...yeri mekanı cennet olsun yavrumun...kabri adı gibi nur olsun inş...annesinin gerçek meleği...(