melek annelerin hikayeleri

böyle şeyler düşünüpte kendini üzme bende duymadım bebeğimde ağlamadı rabbim bizim kalblerimi aklımızdan geçenleri bile biliyo Allahım hepimize yeniden hayırlısıyla yenı bebeğimizin sesini duymayı nasip etsin

Yaaa bu cok zor olsa gerek. Allah sabrini versin canim benim. Alalh tez bir zamanda kucagina alip bebegiyile oynamayi nasib etsin, geceleri sabhaa kadar uyutmasin bebeginiz insallah eminim hic rahatsiz olmazsiniz.

hiç rahatsız olurmuyuz bidaha hamile kalayım bebeğim olsun Allahın izniyle hiçbirşeyden şikayet etmiyecem rabbim hepimize yaşatsın bir bebeğin mutluluğunu

bizim haziranın 30 da iki ay olacak bende aynı korkuyu yaşıyorum aslında ya olmazsa? ama daha erken yoparlanamadım diyede düşünüyorum kafam çok karışık herşey rabbimizin elinde alanda verende o,inşaallah birbirimizin bebiş haberleri duyarız burda

gününüz aydın geleceğinbiz umutlu olsun arkadaşlar...allah yar ve yardımcımız olsun cümlemizin inş..rabbim hayırlı bebekler versin yuvalarımıza inş....boyunlarımızı hiççç bükük bırakmasın ....amin..

rüvayyda yaranı açacam ama kusuruma bakma artık sen bebeğini nasıl kaybetin ? hamilemiydin yoksa doğduktan sonramı biz gb görebildin mi meleğini annesi

Hersey Allahin izniyle bu dunyada, bunu bilyorudm ama simdi daha iyi anladim. o yuzden sen korunmak istesende, daha hazir deyilim desende Allah vermek isterse verecekdir, yada bazilari gibi evlat hasretiyle yanip tutushsakda vermek istemiyorsa, daha degil diyorsa vermeyecekdir. Anliycagin sadece kalbimizi ona bagliyalim, o ne isterse, ne zaman isterse o zaman olur.

Merhaba Aynur naislsin bugun?

MERHABA CANIM HAMDOLSUN İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM NE YAPABİLİRM Kİ ACIM İÇİNDE GİZLİ DEYİP ÇALIŞMAYA ÇALIŞIYORUM NE KADAR KAFAMI VEREMESEMDE HİÇ BİŞEY BENİ MUTLU ETMESE DE HAYAT TELAŞI İŞTE BOŞ ŞEYLERLE UĞRAŞIP DURUYORUZ NE KADAR BOŞ İŞLERLE MEŞGUL OLUYORUZ ... HERŞEY ÇOK SAÇMA GELİYOR BU ÜZÜNTÜNÜN ÜSTÜNE BANA ...YAŞAMAK BİLE FARKLI GELİYOR ANLAYACAN ALLAH SABRIMIZI SONSUZ EYLESİN İNŞ....ALLAHIM GÜZEL GÖNÜLLERİMİZE GÖRE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞ. CÜMLEMİZE ŞÖLE HAYIRLI HABERLERİMİZİ BİZDE BİRBİRİMİZLE PAYLAŞIRIZ İNŞ.. ÇOK İSTİYORUMMMM EVLAT SEVGİSİNİ TEKRAR YAŞATIR İNŞ. RABBİM HAYIRLISINDAN SAĞLIK SIHHATLİ OLANŞLARINdan inş.

Seni o kadar iyi anliyorum ki, bende sadece hayat yasamam gerekir diye yasiyorum. Eskiden ne kucuk seylerle bile mutlu olmayi basaran ben artik ne istediyimi bile bilmiyorum. Eskiden hayat dolu olan ben, gezmeyi, dolasmayi seven ben artik nereye ait oldugumu bile bilmmiyorum. Ama ne yapalim hayat devam ediyor, Buna sukur demekden baska bir sey gelmiyor ki, elden. Hem hep soylemisimdir Allah bunu unutduracak baska bir aci yasatmasin hicbirimize, ve insallah o ne zaman uygun gorurse tekrar sevindirsin bizleri, yarim kalmis yasama sevincimizi baska bir bebekle tamamlar insallah. Hersey guzel olucak Allahin izniyle buna inanmaliyiz,

inşallah kader arkadaşlarım.....allah ne verirse hayırlısından versin rabbim hayırsızları bizlerden uzak tutusun inş..meleklerimizi çokkkk özlüyorum....seninde ilk bebeğin di demi?

inşallah kader arkadaşlarım.....allah ne verirse hayırlısından versin rabbim hayırsızları bizlerden uzak tutusun inş..meleklerimizi çokkkk özlüyorum....seninde ilk bebeğin di demi?

evet ilkdi, dusunsene hic bir bilmedigin duygular icinde oluyorsun, hic yasamadigin seyleri yasiyorusn. icinde bir can tasiyorsun, tam ona kavusacakken, hersey bos bir hayal olub ucuyor ellerinden. Ve sana sadece onunla paylasidigin o 9 ay kaliyor......

Yarani desmek gibi olacak ama sen neden kaybetmisdin bebegini? Ben doktorun hatasi yuzunden hic bir sorunumuz yokken kaybetdim. Daha once anlatmisdim hikayemde,

Yarani desmek gibi olacak ama sen neden kaybetmisdin bebegini? Ben doktorun hatasi yuzunden hic bir sorunumuz yokken kaybetdim. Daha once anlatmisdim hikayemde,

canım adını bilmediğim için nickinle sesleniyorum kusura bakma :) uğurböceğim geride anlattım ama kısacesı bebeğimizin hiç birşeyi yoktu birden fenalaştı gece ne olduğunu anlam bile veremedik doktora getirdik ama hiç birşey yapamadılar ne olduğunu hiçççççç anlamadık yani herşey belirsizlik içinde kaldı artık fazla kurcalamak istemiyorum ama , anne yüreği işte gene aklına geliyor neyi vardı acaba diye? enfeksiyonu var diye iğne vermişlerdi onu yaptırmıştık 1 gün öncesine kadar ama iğne sonrası herhangi bi alerjisi filan olmamıştı gayet normaldi biraz yemek istememesi vardır oda zaten hep vardı şöle ağlamazdı hiç annem ben açık diye çocuklar hiç durmadan ağlarmış ya benim kuzum hiç ağlamazdı açım diye gaz sancımız olurdu akşamüstleri 3 saat iyi ağlardı kuzum benim herşey ytalan oldu bak şimdi beni gene ağlattın ....neyse daha fazla anlatamıyacam...yeri mekanı cennet olsun yavrumun...kabri adı gibi nur olsun inş...annesinin gerçek meleği...(

Son düzenleme:

Ozur dilerim, ben istemedende olsa aglatiyorum sizleri. Allah yardimcin olsun.

doktorun hatası derken ?

Bende hikayemi uzun uzun anlatmisdim daha once. Kisacasi bende soyle ozetliyeyim, doktorum salagin ta kendisiymis, basima gelenden sonra ogrendim ki, megerse benim gibi 5 tane kurbani daha varmis. Iki sm aclisida bana guc iyneleri yapdi, ve beni masaya cikardi anliycagin daha ben tam sancimi cekemeden ignelerin gucuen bebegi turkce ne derler bilmem ama bizde canak derler isde bebek canaga dushdu ve ben gucumu kaybetdim, yani o an bir cok sey yapmasi gerekirken hic bir sey yapamadi ve bebegim orda boguldu. Isin kotusu bana bebegin bogulucak olucek diyen bile olmadi, ve bebek dogdugunda artik gec olmusdu ve bebek orda bogulmusdu, aslinda olu dogmadi sadce bir saat yasadi ve malesef sora onu kaybetdim. Duyanlar, bilenler,baska doktorlar herkes bunun sadece doktorun hatasi oldugunu soyluyor. Mahf etdi hayatimi Allahima hevale ediyorum onu, benim gibi digerlerininde ahini aldi o dunyada nasil cevab vercekse.

Son düzenleme:
rüvayyda yaranı açacam ama kusuruma bakma artık sen bebeğini nasıl kaybetin ? hamilemiydin yoksa doğduktan sonramı biz gb görebildin mi meleğini annesi

bende sizin gibi doğduktan sonra kaybettim aslında benimkide doktor hatası,tabiki herşey Allahın takdiri ama herşey vesile oldu işte ben 30 nisan günü gittim doktoruma artık son günlerimdi doktor sancım ve açılmam yokken beni yatırdı hastaneye sabah onda beni alttan muayne etti bebeğin kakasını yapmış yiyip yemediğini bilmiyorum dedi üstüne bide suyumu patlattı,ve doğumu başlattı ben akşam sekize kadar sancıdan kıvranmama rağmen 2cm den başka açılmam olmadı doktorla konuştum beni sezeryana al diye almadı iki saat daha bekle son anda aniden açılman olacak dedi herkese suni sancı verirler benim sancılarım okadar kuvvetliydiki bana sancı geciktirici ilaç veriyolardı bebeğimide benide doktor o halde bekletti zaten son iki saati hayal gibi hatırlıyorum sancıdan kendimden geçmişim bu arada görümcem vardı başımda o son saattte bebeğimin kalp atışları düşmüş nst de doktoru çağırdı ve nihayet 9 cm açıklıkla doğuma girdim tam 12 saat sonra bebeğim doğdu.doğduğunda hiç ağlamadı,nefes bile alamıyodu uğraşarak kalbini çalıştırdılar ve bana gösterip küveze aldılar o küvezden sağ çıkamadı meleğim.doktorum ilk doğumum olmasına rağmen doğum kesisi bile atmadı neymiş dikişsiz doğurtmak istemiş beni ama ben yırtıldım ve dikiş attı o yırtıklar zor iyileşti çok acı çektim.çektiklerim hiç umrumda değil keşke oğlum yanımda kucağımda olsaydı...
oğlum iki gün doğum yaptığım hastanade kaldı sonra zeynep kamil eğitim araştırmaya aldırttık binbir zahmetle çünkü bebeğimi göndermek istemediler orda hiçbir tedaviye cevap vermemiş dörtgünde orda yaşayıp cennete gitti meleği olası ölüm sebebleri anne karnında oksijensiz kalması ve kakasını yemesi karaciğeri ve akciğeri kakayla dolmuş..biz doktoru ve hastaneyi şikayet ettiğimiz için oğluma oyopsi yaptılar şimdi sonucunu bekliyoruz o doktorunda hem bu dünyada hem ahirette iki elim yakasında olucak.bebeğimi küvezdeykende gördüm vefat ettikten sonrada gördüm uyuyo gibiydi yavrum, o kuvezdeyken 6 gün sütümü sağdım sakladım iyileşip çıkınca vericektim sonra sütüm aktıkça çok ağladım en sonunda ilaç verdi doktor öyle kesildi yavrumun sütü inşallah ahirette kavuşucam bebeğime sımsıkı sarılıcam ona doya doya koklayacam.oğlum bizim mucizemizdi eşimin morfolojisi % 3 iken tamda umidimize kesmişken geldi süpriz yaptı bize ama gidişide kötü süpriz oldu.işte benim hikayemde bu herşey rabbimi elinde hepimize sabırlar versin yeniden hayırlı evlatlar nasip etsin.Ahmet taha'm cennette şimdi...

bende aynı şekilde bize bu acıları yaşatan sebeb olan herkesi rabbime havale ediyorum ahirette elbette hesaplaşıcaz

canım bebeğinize otopsi yapıldımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…