- 30 Aralık 2007
- 952
- 2
- 43
-
- Konu Sahibi cennettemelegim
merhaba kader arkaaşım kader bizi burda buluşturdu keşke böyle tanışmış olmasayık ama demekki kaderimizde böle tanışmak varmış aynı duyguları yaşayan bi melek annesi olarak seni bendeb başka kimse anlayamaz allah sabrımızı sonsuz eylesin inş.rabbim boş kucaklarımızı inş. en yakın zmanda hayırlısıyla doldurur inş. bu acımız anca yeni bir bebekle diner yoksa dinecek gibi değil hergün daha da büyüyor bu acı insan bebek görünce dayanamıyor gözyaşları akıp giiyor allahım acımızı indirecek hayırlı bebekler nasip et bizlere rabbim....gezip tozuyoruz ama hep yüreğimizde bi acı yüzümüzde bi masumiyet var ..içimiz yanıyor ve bunu en yakınındaki bile hatta eşin bile anlayamıyor çok zor anne olmak böle bişey demekki
sen 6 aylık korunma sürecini tamamlamışsın sanırım ne yapmayı düşünüyorsun doktora gittin mi ? ne zmana düşünüyorsun inş. allahım çok bekletmez bizleri inş. isteyen tüm arkadaşlarımızı hayırlısıyla nasip eder inş. allah gönüllerimizdekinin hayırlısını nasip etsin inş. insan yaşıyor ama herşey boş geliyor insana tek gerçek ölüm......gerisi bomboş bi yaşam....allahım yaşama sevinçlerimizi inş. yine verir .....hayırlısıyla tabi
Canım korkacak bişey yok korkunun ecele ne faydası varki demi...rabbim birdaha acı ağrı göstermesin cümlemize inş. Bu acılarımız allahımın izniyle inş. Yeni bir bebeğimizi olduğu zman biraz diner inş. Yoksa çok zor anlatamam zaten yaşadın hatta yaşadık kollarımızda büyüttük yüzüne bakmaya kıyamazdık öpmeye koklamaya kıyamazdık hatırlasana başkaları öperdi ama içim giderdi ben ise sadece koklardım canım meleğim birtanem benim allahım mekanı cennet kabride adı gibi nur olur inş. çok özlüyorum bazen oturup saatlerce resmine bakıp ağlıyorum kendimi alıkoyamıyorum insan resmine bakınca sanki hiçbişey olmamış gibi yüzüne bakıyor masumca dimi sendede öle oluyormu telefonumda arka ekran resmi kocaman elime alamıyorum her aldığımda içim sızlıyor çok özlüyorum odasına girdiğimde hep yavrum kokuyor o odanın kokukusu hiç değişmedi burnumda ...hep aynı koku hep aynı hüzün arkama baka baka çıkıyorum odadan belki bakar diye ama nerde.......kıyafetlerine sarılıyorum doya doya ağlaya ağlaya.....annemmmmmmmmmm mis kokulum.....cennet kokulum(((( sadece doya doya sarıldığım geride kalan yastığı oldu meleğimin..daha fazla yazamıyacağım
Rabbim bütün melekannelerinin göz yaşlarını inş. En kısa zamanda dindirir....sen büyüksün rabbim herşeylere kadirsin ....gör duy sesimizi allahımmmmm
allah içimizi kavuran bu acının yangının dermanı en kısa zamanda hepimize versın bu acıyla yasamak gözyasıyla ömür gecırmek çok zor rabbım hepımızın yardımcısı olsun meleklerimize cennette kavuşmayı nasıp etsın hepimize
sagolasın arkadaşım rabbim inş. En yakın zmanda boş kucaklarımızı doldursun inş. Acımız çok büyük allah başka acı ağrı göstermesin rabbim ..sen nekar oldu bebeğini kaybedeli? Sezeryan mı olmuştun nerde yaşıyorsun arkadaşım biraz fazla soru sordum ama idare edersin artık
yok est. Olurmu öyle sey... Oğlumu kaybedeli 6 ay oldu 8 ocak 2012 de kaybettım bebeğiminormal doğumdu sezeryan deil istanbulda yasıyorum ben
Bu dünyada kadınlar ikiye ayrılır benim gözümde melek anneleri ve diğerleri
Neden mi? Bir kadın melek annesi olduktan sonra hiçbirşey onun için eskisi gibi olmaz.
Melek annesi ağlar . Yalnızken kimse görmezken doya doya ağlar eğer ortam müsait değilse göz yaşlarını içine akıtır ama yine ağlar.
Gülüşü anlıktır ama ağlayışı kalıcıdır , sürekli olarak kalbini demirden bir el sıkmaktadır. Nasılsın dendiğin neler söylemek ister de yalnıza iyilik der geçer.
Çevresindeki kadınların ne kadar saçma şeylere üzüldüklerini sinirlendiklerini görüp onlara içten içe kızar melek annesi hele de bu kadınların sağlıklı çocukları varsa ne anlamsız şeyler takıyorlar kafayı der ve sonuna kadar haklıdır.
Melek annesi olmadan önceki hayatını özler hep. Bir daha asla öyle olamayacağını bilir çünkü. Hayat ona gülmemiştir hele bazen umudu öyle tükenir ki işte o an meleklerinin yanında olmayı herşeyden çok ister.
Melek annesini bir tek kendisi gibi melek annesi olanlar anlar ve onlarla dertleşmek rahatlatır..
bu topiği yeni gördüm her sayfaya bakmadım ama baktığım kadarıyla aynı şeyler düşündüğümüzü hissettiğimizi beni sadece benim gibi olanların en iyi anladığını bir kez daha anladım.. bu sözlerinle bana tercüman olmuşsun
canım benim allah cennette kavuştursun inş. Cümlemizi allah bol sabırlar versin kader arkadaşım meleklerine doyamayan arkadaşlarım....bende biliyorsun 1 mayısta kaybettim meleğimi o gün bu gündür acı ....anlatmama gerek yok ne demek istediklerimi sen benden daha iyiy bilirsin düşünsene arkadaşlarımız gebe iken kaybettiler bu kadar üzüntülüler çekiyor biz ise doğurup büyüttük sevdik oynadık kokladık öptük ama hepsi yalan oldu..sonuç aynı yere çıkıyor acı hep acı..."evalt acısı"...acımız çok büyük arkadaşım allah sabrından ayırmasın inş.... Cümlemizi rabbim inş. En yakın zmanda yerlerini dolduracak hayırlı evlatlar versin cümlemize...allahımın izniyle ..
günaydınlar hayırlı cumalarımız olsun inş. arkadaşım görülmemesi imkansız topikler ....keder annelerinin topiği buözel annelere göre düzenlendi...melek hasretiyle kavrulan annenin topiği, yüreği yanan,sızlayan annenin topiği bu topik içimize bambaşka bişey katıyor bence....
sizleri çok seven melek annesi.......cennet kokulum...
çok haklısın canım ya biz hamileyken bebeğimizi kaybettik ve toparlayamıyoruz Allah size bin kat fazla sabır versincanım benim allah cennette kavuştursun inş. Cümlemizi allah bol sabırlar versin kader arkadaşım meleklerine doyamayan arkadaşlarım....bende biliyorsun 1 mayısta kaybettim meleğimi o gün bu gündür acı ....anlatmama gerek yok ne demek istediklerimi sen benden daha iyiy bilirsin düşünsene arkadaşlarımız gebe iken kaybettiler bu kadar üzüntülüler çekiyor biz ise doğurup büyüttük sevdik oynadık kokladık öptük ama hepsi yalan oldu..sonuç aynı yere çıkıyor acı hep acı..."evalt acısı"...acımız çok büyük arkadaşım allah sabrından ayırmasın inş.... Cümlemizi rabbim inş. En yakın zmanda yerlerini dolduracak hayırlı evlatlar versin cümlemize...allahımın izniyle ..