melek annelerin hikayeleri

Siz bir birinizi bulurusunuzda, beni zor bulursunuz,:) Ben azerbaycandayim... evet ya kolayi var alirim bir msn. Ya dusunsenize konusup arkadas oluyoruz, ve onumuzdeki sene kamerada bebeklerimiz bir birilerine el salliyor:)

aşk olsun arkadaşım dünya küçük biliyorsun önemli olan mesafe değil biliyorsun , gönüller bir olsun yeter.valla inş. o güzel günleride yaşatır rabbim hayırlısından tabi, allahım hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize inş.

Ya sahi sen nerde yasiyorsun? ya ben sana mail etdim. bir kontrol etsene. gmailden atdim

canım ben tam 40. günümde adet oldum..şimdi 1-2 güne yeni adetimi bekliyorum....

test yapmışşın çıkmamışsa hamile değilsindir herhalde...doktorum bana 45 güne kadar adet olmazsan gel demişti..ama ben kalan plesanta parçaları dolayısıyla kürtajda oldum..

ama sen tam zamanında doğum yapmışşın kürtaj falan olmamış..belki daha geç adet olacaksın ama istersen yinede doktoruna bi danış..prolaktin(süt hormonu)yüksekliği adet olmayı engelliyor bildiğim kadarıyla.....
adet görmeden hamile kalman zor canım..ama allahım nasip ederse neden olmasın...

canım sanırım sende sitedesin ancak böle konuşmak insanı rahatlatıyor demi? Istersen msn den görüşelim? Bi sana değil diğer tüm arkadaşları davet edelim arkadaş olalım ?

ben pek msn kullanmıyorum canım...face var bende de....face adersimi msj atıyorum ikinizede ekleyin...

Bu dünyada kadınlar ikiye ayrılır benim gözümde melek anneleri ve diğerleri
Neden mi? Bir kadın melek annesi olduktan sonra hiçbirşey onun için eskisi gibi olmaz.
Melek annesi ağlar . Yalnızken kimse görmezken doya doya ağlar eğer ortam müsait değilse göz yaşlarını içine akıtır ama yine ağlar.
Gülüşü anlıktır ama ağlayışı kalıcıdır , sürekli olarak kalbini demirden bir el sıkmaktadır. Nasılsın dendiğin neler söylemek ister de yalnıza iyilik der geçer.
Çevresindeki kadınların ne kadar saçma şeylere üzüldüklerini sinirlendiklerini görüp onlara içten içe kızar melek annesi hele de bu kadınların sağlıklı çocukları varsa ne anlamsız şeyler takıyorlar kafayı der ve sonuna kadar haklıdır.
Melek annesi olmadan önceki hayatını özler hep. Bir daha asla öyle olamayacağını bilir çünkü. Hayat ona gülmemiştir hele bazen umudu öyle tükenir ki işte o an meleklerinin yanında olmayı herşeyden çok ister.
Melek annesini bir tek kendisi gibi melek annesi olanlar anlar ve onlarla dertleşmek rahatlatır..

canim bendede face var ben ozel msj yolluyamiyorum, sen face adresini yollarsan msla eklerim,tabi istersen.

merhaba Aynur nasilsin?

merhaba arkadaşım iyiyim hamdolsun bak artık iyiyim diyebiliyorum sayenizde ama hep birlikte iyi olacaz demi hep birlikte artık çok daha iyiyiz demeliyiz yalnız benim demem işe yaramaz , allahın izniyle rabbim bizlerin yüzlerinide güldürecek ama sabredersek olacak bütün bunlar.....sizleri çok seviyorum melek anneleri.....kucak dolusu sevgilerr

Iyi olduguna sevindim... Hep iyi ol. Eskiden biri nasilsin diye sordugundan sirf ayib olmasin diye iyiyim derdim, ama simdi gercekdende iyi oldugum icin iyiyim diyorum. Yemin ederim bende sizlerin burdakilerin sayesinde, iyiyim demeyi oyrendim. Insallah birgun dahada iyi olacagiz buna kesinlikle tum kalbimle inaniyorum.

amin inş. hepimizi hep iyi olalaım ...artık iyiyim demek bile bi farklı geliyor bana sizede ölemi bilmiyoırum ...iyiyim derken bile altında hep bi üzüntü yatıyor ( canım faceden kaydettim seni ekleyebilirsin bide mulberry8092' ye ulaşabilirsek! kendisine özel mesaj atamıyorum çünkü önceki özel mesajlarını temizlemesi gerekiyormuş doğal olarak ordan ulaşamadım.

Merhaba aynur? Gmailden sana istek yolladim kabul etseydin ordan konusuruduk...

Son düzenleme:
Üzülme' der Mevlana ve;
"bir yandan korkun bir yandan umudun varsa iki kanatlı olursun;
tek kanatla uçulmaz zaten.
sopayla kilime vuranın gayesi, kilimi dövmek değil kilimin tozunu almaktır.
Allah sana sıkıntı vermekle kirini, tozunu alır,
niye kederlenirsin?
taş taşlıktan geçmedikçe,parmaklara yüzük olamaz.
yüzük olmayı dileyen taş,ezilmeyi yontulmayı gözealmalıdır"
MEVLANA

Ben senin hikayeni simdi okudum, cok uzuldum. Senle farkimiz sen bebegini gordun ben ise ne gordum nede sesini duydum. Allah sabirlar versin, insallah cennetden sana kardeslerini gonderirde azcikda olsa acin hafifler.

Insallah bir gun bizlerde Simdi ise... diye baslayan hikayemizi paylasiriz burda.

yaa neyse bosver, burdanda konusa biliriz. ıstemezsende konusmayiz zaten...

kız niye istemim aşk olsun peki benim ordan kaydettiğim kimdi o zman ? Bana isim yollamışsın burdan özel msj olarak bende faceden bulup kaydettim ama sensin bence o ben biliyorum bunu...hatta beğendiğin konular içinde bebeğini kaybedenler filan da vardı...dedim bu kesin uğurböceği hatta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…