melek annelerin hikayeleri

Ben senin hikayeni simdi okudum, cok uzuldum. Senle farkimiz sen bebegini gordun ben ise ne gordum nede sesini duydum. Allah sabirlar versin, insallah cennetden sana kardeslerini gonderirde azcikda olsa acin hafifler.

dedim yaa hepsinin ayrı bir acısı var annede görmek mi görememek mi daha zor bilmiyorum ? tek bişey biliyorum yanan yürekler hep aynı allahım inş. gönderir kardeşlerinide annesinin acısını birazcıkta olsa kardeşleriyle hafifletir....allah büyük bu acıyı veren rabbim sabrınıda verir inş...mükafatınıda veriri inş..

Son düzenleme:

ben bişey sorucktım kırkım çıktıktan sonra doktora gittiğimde bana 6 ay korunmalısın ama eşin korunsun dedi,bende eşime pek güvenmiyorum çünkü o hemen bebek istiyo bide zaten benim morfolojim %3 diyo ya hamile kalamazsın diyo benim ısrarımla korunuyo kısacası ona güvenmiyorum:)) sorum şu altı ay dolmadan rabbimin izniyle hamiş olursam bi sorun olurmu? doktorum 6 ay bekleyin dediğine göre bir bildiği vardırda sormayı unutmuşum hani yeni bir gebelik geçirdim ya,hemen hamile kalırsam vücudum bebeği besleyebilirmi

Son düzenleme:
inşallah gücü herşeye yeten rabbim bizede hayırlı evlatlar nasip etsin...

rabbim sanada sabırlar versin kader arkadaşım diyelim artık allah bizleri bu şekilde tanıştırmayı nasip etti demekki rabbim daha beterlerinden korusun cümlemizi inş. beterin beteri vardır arkadaşlar unutmayalaım herşeyde bi hayır vardır elbet bundada bi hayır vardır diyorum kendimi teselli etmeye çalışıyorum evimin her köşesinde kızım yanımda gibi sanki heryerde bitanem kokusu hala evimde ( çocuk odasına gidemiyorum bile kapıdan arkama baka baka çıkıyorum kızlar çok zor ama yapabileceğimiz tek şey dua etmek gerisi boşşşş tamam ağlıyoruz ama ne fayda

Canim ben de bu konularda pek tecrubeli deyilemde ama sunu soyleye bilirm ki, eger sezeryanla oldunsa bence dogru deyil kisa surede hamile kalman, normal dogum yapdiysan bilede, yene bence en az 5-6 ay korunman gerek. Benim bir arkadasim normal dogum yapmis ve bebegi olmus, yani aslinda hic bir sorun falan yokken olmus, (benim gibi) o da bana en az 5-6 ay korunmam gerekdiyini, hem psikolojikmen hemde, sen hazir oldugunu saniyorsun ama aslinda hazir deyilsindir dedi. Ama isde acimizin yeni bir bebekle dinecegini dusunduyumuz icin o sure bize uzun geliyor. Diger bir arkadasim 09.02.11 de dogum yapmis ve tam 3 ay sora tekrar hamile kaldi, ve gene 25.02.12 de dogurdu yani hic bir sorunu falan olmadi. Yani allah verdikden sora hic bir sey olmaz da, eger sezeryanla dogum yapdinsa mutlaka korun bana kalirsa. isde o bir az sorun ola bilir.

Son düzenleme:
Haklisin aslinda. Ben gormediyim icin yaniyorum. agliyorum, esimde gorduyu icin ve o anda ona yardim edemedigi icin kendini cok ama cok kotu hiss ediyor, hatta elimden bir sey gelmedigi icin kendimi cok caresiz ve aciz hiss etdim diyor. Ben ise tam 9 ay acaba nasildir, kime benziyor diye bekledigim halde hala o sorularla bogusdugum icin mutsuzum, simdi bilemiyorum acaba gormekmi canimi daha fazla yakardi yoksa suan gorememekmi yakiyor Ne bileyim yaa allah hepimizin yardimcisi olsun.

normal doğum yaptım ben doktor 6 ay bekle dedi bende bekleme taraftarıyım da eşim korunduğu için ona güvenmiyorum o yüzden hamile kalırsam diye sormuştum

bence şu anda görememek kucağımızda hayatımızda boşluğunu hissetmek daha çok canımızı yakıyo inşaallah geçicek hepsi benim eşimde kendini çok çaresiz hissettiğini sölüyo 6 gün boyunca bebeğimiz küvezdeyken hiç eve gelmedi bebeğimiz vefet ettiğinde o u morga eşim götürdü otopsiden çıkınca görmüş yıkarlarken görmüş yani hala atlatamadı gecelerce uykusunda sordu ben hem kendimi hem onu toparlamaya çalışıyorum

kıyamam ağlama bende aynı durumdayım cennette bebeklerimizle hep birlikte oluruz inşaallah kader arkadaşlarım:))

Yaaa bu cok zor olsa gerek. Allah sabrini versin canim benim. Alalh tez bir zamanda kucagina alip bebegiyile oynamayi nasib etsin, geceleri sabhaa kadar uyutmasin bebeginiz insallah eminim hic rahatsiz olmazsiniz.

yaaa bu cok zor olsa gerek. Allah sabrini versin canim benim. Alalh tez bir zamanda kucagina alip bebegiyile oynamayi nasib etsin, geceleri sabhaa kadar uyutmasin bebeginiz insallah eminim hic rahatsiz olmazsiniz.

allah sabrımızı sonsuz eylesin canlarım....rabbim tüm boş kucaklarımızı hayırlısıyla tez zamnda doldurur inş.ne kadar uykusuz kalsanda hiç önemli değil yeterki onların sanı sağ sağlılları yerinde olsun canım....onlarla hyat bi başka güzel....allah herkesin yuvasına hayırlı bebeklerinden versin niş...

normal doğum yaptım ben doktor 6 ay bekle dedi bende bekleme taraftarıyım da eşim korunduğu için ona güvenmiyorum o yüzden hamile kalırsam diye sormuştum

Aslinda herkes en az alti ay korunub vucudumuzun toparlanmasini soyluyor, ama vallah benim bri kac arkadasim var ilk dogumlarindan hemen uc ay sora hamile kalmislar ve sorun falan cikmamis. Ama isde bizim durumumuz bir az farkli, hem fiziki, hemde psikoljikmen cokmus oldugumuz icide ola bilir. Ya bosver Allah ne isterse o olur zaten. Onumuzdeki ayin 14 u bende uc ay olcak, korunmuyoruz aslinda o zamana kadar baya bir kilo vermek istiyorum ama isde ne bileyim ya korunursam sora olmaz diyede korkuyrum.Allah yardimcimiz olsun arkadasim.

Amin insallah, eskiden bir keresinde ya bebek aglamasi beni rahatsiz ediyor demisdim, ve sora kendi bebegim aglamadi bile, onun sesini bile duyamadim, o kadar cok pismanim ki, belkide allahin zoruna gitdi, tabi simdi yuzlerce kez ozur diiyorum, umarim aff eder, ve bana da bebek aglamasi duymayi nasib eder

amin canım evet aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali insan ne yapacağını bilemiyor allah yardımcımız olsun inş. Rabbim inş. Biz düşünürken hamile haberlerimizi duyurur birbirlerimize inş...

Ya oyle insallah. o da olur. Yaa sen gelsene face ordan canli konusalim.

yok öle düşünme bence insan evet zaman zaman ağzından kötü şeyler çıkmıyor değil tabi rabbim bizleri affetsin inş... Cezamız sınavımız biraz büyük ama sabredersek mükafatını göreceğiz yoksa olmaz biliyorsunuz....sabırlı anneler olmalıyız örnek anneler olmalıyız bizler...belki yüreklerimiz param parça ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…