Canım korkacak bişey yok korkunun ecele ne faydası varki demi...rabbim birdaha acı ağrı göstermesin cümlemize inş. Bu acılarımız allahımın izniyle inş. Yeni bir bebeğimizi olduğu zman biraz diner inş. Yoksa çok zor anlatamam zaten yaşadın hatta yaşadık kollarımızda büyüttük yüzüne bakmaya kıyamazdık öpmeye koklamaya kıyamazdık hatırlasana başkaları öperdi ama içim giderdi ben ise sadece koklardım canım meleğim birtanem benim allahım mekanı cennet kabride adı gibi nur olur inş. çok özlüyorum bazen oturup saatlerce resmine bakıp ağlıyorum kendimi alıkoyamıyorum insan resmine bakınca sanki hiçbişey olmamış gibi yüzüne bakıyor masumca dimi sendede öle oluyormu telefonumda arka ekran resmi kocaman elime alamıyorum her aldığımda içim sızlıyor çok özlüyorum odasına girdiğimde hep yavrum kokuyor o odanın kokukusu hiç değişmedi burnumda ...hep aynı koku hep aynı hüzün arkama baka baka çıkıyorum odadan belki bakar diye ama nerde.......kıyafetlerine sarılıyorum doya doya ağlaya ağlaya.....annemmmmmmmmmm mis kokulum.....cennet kokulum
(((( sadece doya doya sarıldığım geride kalan yastığı oldu meleğimin..daha fazla yazamıyacağım[/QU
yazdıklarını okurken içim sızladı rabbim yeniden hayırlı evlatlar nasip etsin acılarını dindirsin arkadaşım Allahım bu acına karşılık seni hiç ummadığın bir anda hayırlı bir bebişle sevindirsin..