melek annelerin hikayeleri

kızlar siteye uğrayan yok aşk olsun biz melek anneleri böle buraları bomboş mu bırakacaktık ....meleklerin anneleri hep dua edeceklerdi meleklerine hadi gelin.... beraber dua edelim yavrularımıza...

iyiyimm hamdolsun arkadaşım bugünümüze sen nasılsın yoktun uzun süredir ....gözükmüyodur nasıl gidiyor yaşam varmı bi değişiklik

bende iyiyim canım hamdoldun.
eişim yıllık izinde..
onun yakınlarına benim annemlere falan gittik yoktum...

valla bende bi değişiklik yok..
korunma sürem bitti geçen ay denedik aöa olmadı kırmızılar geldi...

bakalım ne zamn gelecek nazlı bebişim.

allah hayırlısını versin arkadaşım rabbim hayırlı zamanda inş. tez zmanda kucaklarımızı hayırlısıyla doldurur rabbim melek annelerini hiç bekletmez inş... üzülme allah nasip eder inş.

allaha şükür idare edıyoruz acımla yasamaya alışmaya çalışıyorum ama pekte basarılı olduğum soylenemez

aynen arkadaşım acı bitmez sadece her geçen gün biraz azalacak sanıyoruz ama biz anneler için hiçbirşey değişmiyor sanki içimizde aynı yangın ..allah başka acı ağrı yaşatmasın cümlemize inş. rabbim boş kucaklarımızı en yakın zmanda doldursun inş. başka türlü bu acıyı hiçbirşey hafifletemez........allah yardımcımız olsun

allaha şükür idare edıyoruz acımla yasamaya alışmaya çalışıyorum ama pekte basarılı olduğum soylenemez

aynen arkadaşım acı bitmez sadece her geçen gün biraz azalacak sanıyoruz ama biz anneler için hiçbirşey değişmiyor sanki içimizde aynı yangın ..allah başka acı ağrı yaşatmasın cümlemize inş. rabbim boş kucaklarımızı en yakın zmanda doldursun inş. başka türlü bu acıyı hiçbirşey hafifletemez........allah yardımcımız olsun

amin gün gectıkce dahada coğalıyo o yangın sonmıcek bılıorum artık içimdekı haykırışları bastıramıyorum içime atamıyorum artık acım dayanılmaz bı hal aldı (

melek anneleri nerelerdesiniz hepiniz meleklerinizlemi birliktesiniz ben meleğimi çok özledim....................

Kızlar unuttunuz haaa siteye uğramayı kimsecikler yokkk aşk olsun haaaa insan bi haber vermez mi yaaa melek anneleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…