- Konu Sahibi cennettemelegim
-
merhaba arkadaslar uzun süre yoktum nasılsınız bakalım. bu yazıyı okudum gecen cok hosuma gıttı sızlerle paylasmak istedim.
merhaba arkadaslar uzun süre yoktum nasılsınız bakalım. bu yazıyı okudum gecen cok hosuma gıttı sızlerle paylasmak istedim.
Allah razı olsun canım...
okuyunca bi kendime geldim....
allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
biz sabırsız kullarına inşallah
selamün aleyküm arkadaşlar....
hoşgeldin canım iyiki paylaştın ellerine sağlık yüreğimize su serptin allah senden ve sevdiklerinden razı olsun inş. arkadaşım nasılsın yoktun uzun süredir aramızda hayırdır inş...iyisin hamdolsun...?
ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdigimiz; fakat gelecek adina umutla dolu oldugumuz su dönemlerde yeniden bir uyanisa vesile olur.kadir geceniz mübarek olsun..
arkadaşlar ben hamileyim...
Henüz doktora gitmedim izindeymiş....
Darısı sizlerin başına inşallah....
Kızımı kucağıma alacağım ay hamile olduğumu öğrendim
Hem içim buruk hem sevinçli....
Sağlıcakla kucağıma alıp,hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allahım...
Allahım herkese nasip etsin inşallah....
canım arkadaşım allah tamamına erdirsin inş.... Darısı biz melek annelerinin başına olsun tez zmanda inş. Ne güzel bi duygu demii allahım sen herşeylere kadirsin.........
merhaba...
31 temmuzda kizimi kaybettim 7 aylik hamileydim karnimda olmus... normal dogum yaparak aldilar kizimi benden cok uzgunum...
arkadaşlar ben hamileyim...
henüz doktora gitmedim izindeymiş....
darısı sizlerin başına inşallah....
kızımı kucağıma alacağım ay hamile olduğumu öğrendim
hem içim buruk hem sevinçli....
sağlıcakla kucağıma alıp,hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allahım...
Allahım herkese nasip etsin inşallah....
inşallah darısı tüm isteyenlerin basına...ay canım tebrik ederim darısı bizim basımıza insallah :))))
merhaba...
31 temmuzda kizimi kaybettim 7 aylik hamileydim karnimda olmus... normal dogum yaparak aldilar kizimi benden cok uzgunum...
merhaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?