- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi The Calender
Allahım senden razı olsun ve bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah cnm benim......kızlar merhaba benim 5 temmuzda embriyo transferi oldu ve şimdi hamişim rabbime şükürler 2 hafta önce kesemizi gördük yarında nasip olursa kalp atışlarını pıtpıtlarını duyucaz o ses için bile inanın dünyalarımı veririm annelik duygusu şimdiden başladı bile inşallah sizlerede rabbim nasip eder hayırlı hamilelikleri az önce bile okudum yasin ve hep dualarım evlat isteyen herkese rabbim evlerini kucaklarını boş bırakmasın hamiş olmadan önce anlamıyor insan
Allahım senden razı olsun ve bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah cnm benim......
ben değil ama bir ezelimiz beklemede belli değil dua et ona cnm ......aminnn canım inşallah hep birlikte böyle güzel şeyler güzel haberler alırız sizde sanırım hamişsiniz kaç gün geçti
evet bende seni gösteriyom bu da işaret aşkıııııııım:)))leyla herkes hamilesin dio sanabu bi işaret
benim canım arkadaşmm güzel yürekli arkadaşm...ben değil ama bir ezelimiz beklemede belli değil dua et ona cnm ......
cnm benim sana belli etmiyom ama çok dua ediyom sana.....benim canım arkadaşmm güzel yürekli arkadaşm...
bize ne olursa beraber olcak bak görevet bende seni gösteriyom bu da işaret aşkıııııııım))
ama olsun artık cnm sonrada belirtilerden konuşuruz kızbize ne olursa beraber olcak bak gör
bize ne olursa beraber olcak bak görevet bende seni gösteriyom bu da işaret aşkıııııııım))
canımm benim Allah senden razı olsun en başta senin sonra hepimzin gönlüne göre wersin inşallah..cnm benim sana belli etmiyom ama çok dua ediyom sana.....
ayy ne güzel olur walllaaaaama olsun artık cnm sonrada belirtilerden konuşuruz kız
gönlümü Allah biliyor ya biz bebekleride tanıştıracağız gibi geliyo o uyuz hazal ayağını sürdümü dersin göbeğine yazmak için bahane uydurmuştudabize ne olursa beraber olcak bak gör
canımm benim Allah senden razı olsun en başta senin sonra hepimzin gönlüne göre wersin inşallah..
hoşgeldin cnm adet tarihin bellimi birtanem birde benim yaş 37 bende bile umut varken sorun yapma yaşı tatlım:)Merhaba, bende 2 aylık evliyim yaştan dolayı korunmadık hiç beklemedeyiz bakalım. Allahım herkesin gönlüne göre versin hayırlısını inşallah..
ben 3 ağustosta adet oldum bittihoşgeldin cnm adet tarihin bellimi birtanem birde benim yaş 37 bende bile umut varken sorun yapma yaşı tatlım
ewet hatırlıyorum :) tanıştrrz bebişlerimizide tabii canımmgönlümü Allah biliyor ya biz bebekleride tanıştıracağız gibi geliyo o uyuz hazal ayağını sürdümü dersin göbeğine yazmak için bahane uydurmuştuda
acıklayalım canımmben 3 ağustosta adet oldum bitti
topiği baştan sona okudum da bazı terimlere yabancıyım
ne gibi cnm sor anlatalım uzun zamandır kovalıyoruz bu işi artık karşıdakilerinde bizim gibi olduğunu düşünüp kısayollu konuşmalar yapıyoruz takıldınmı sor ablana:)hemen ekliyorum listeye:)ben 3 ağustosta adet oldum bitti
öncelikle adet kaç günde bir oluyorsun aralığı nedir 3 ağustosta olmuşsun ya eylülün kaçında olursun tahminen tabikide olma inşallah hamiş ol :)ben 3 ağustosta adet oldum bitti