- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
site bazen donuyo.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hamiş oluruz ben 30-31 ağustos gibi olurum 28 günde filan oluyorum.öncelikle adet kaç günde bir oluyorsun aralığı nedir 3 ağustosta olmuşsun ya eylülün kaçında olursun tahminen tabikide olma inşallah hamiş ol
cnm kimyasal gebelik tutunamayan, hamile olduğunu öğrendiği kısa süre içinde düşükle sonuçlanan bir gebelik çeşidi henüz yeniyken bunu yaşayabiliyor bazı hanımlar, bu da çok sık görülmez tabi.erkeklerde belli sürede gebelik olmayınca eşlerinde sperm testi yaptırıp morfoloji(spermin yapısı kalitesi de denebilir)spermin hızı ve sayısına bakılıyor bu tip rahatsızlıklarda erkeklerde görülebiliyor...varikosel de erkekte sperm kanallarındaki tıkanıklık yapısal bozukluk bu da sperm sayısını kalitesini ve hızını azaltıyor mutlak ameliyatlık bir durum oluyo.....Mesela morfoloji hareketlilik bide varikoselmi ne onları ilk duydum
isteye hemen ekliyorum cnm...İnşallah hamiş oluruz ben 30-31 ağustos gibi olurum 28 günde filan oluyorum.
mesela kimyasal hamilelik ne demek bilmiyodum ama onu yazmışsınız
bu arada sevgiciğim yaş kaç?Hmm anladım tamamdır
ben 32 yaşındayımbu arada sevgiciğim yaş kaç?
tam yaşındasın cnm kısa sürede olur merak etme inşallah bu arada eğer düşünürsen doktora git bir vitamin başlar hormonların hamileliğe engelmi yada normalmi adetin 3. günü doktora git kan testiyle bunu tespit eder birde yumurtlama tarihinde yumurtalaman gerçekleşmişmi diye adetlerinin tam ortasında çağırır bunları anlatmamın nedeni bu konuda bence geç kalmamalısın...biliyorum çok erken ama keşke beni yönlendirecek birileri olsaydı diye yazıyorum:)ben 32 yaşındayım
Peteğim gidiyomusun?ayy ne güzel olur walllaaaa
grşrz cnm benim iyi haberlerle inşallah:)canlar ben kaçıyorum kendinize dikkat edin topiğimizin ilk günü bereketli oldu maşallahh leylacım öptüm canım senii yarın görüşürüz
inşallah ya inşallah sabah idrar testi yapcam bi bakıyımgrşrz cnm benim iyi haberlerle inşallah
haydi hayırlısı İnşallah.........inşallah ya inşallah sabah idrar testi yapcam bi bakıyım
Çok teşekkür ederim tecrübesiz olduğum için yönlendirilmek iyi bişey.. Ben hiç kadın doğumcuya gitmedim bu ay geçince adet olsam da olmasam da gideyim o vakittam yaşındasın cnm kısa sürede olur merak etme inşallah bu arada eğer düşünürsen doktora git bir vitamin başlar hormonların hamileliğe engelmi yada normalmi adetin 3. günü doktora git kan testiyle bunu tespit eder birde yumurtlama tarihinde yumurtalaman gerçekleşmişmi diye adetlerinin tam ortasında çağırır bunları anlatmamın nedeni bu konuda bence geç kalmamalısın...biliyorum çok erken ama keşke beni yönlendirecek birileri olsaydı diye yazıyorum
inşallah canım hadi öptüm seni görüşürzhaydi hayırlısı İnşallah.........
rica ederim cnm burada çok sıkıntı çeken arkadaşlar var bu tip mevzularda tedbirli olmak iyi olur senin açından en azından için rahat olur:)Çok teşekkür ederim tecrübesiz olduğum için yönlendirilmek iyi bişey.. Ben hiç kadın doğumcuya gitmedim bu ay geçince adet olsam da olmasam da gideyim o vakit
yeni topik hayırlı olsun şekerimrica ederim cnm burada çok sıkıntı çeken arkadaşlar var bu tip mevzularda tedbirli olmak iyi olur senin açından en azından için rahat olur
cnm sağol kanaman geçtimi tatlım....yeni topik hayırlı olsun şekerim