- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi The Calender
cnm bir oğlum var Allahım ikinciyide nasip etsin inşallah bana ve hepimize:)3 yıldır hemen hemen uğraşıyoruz:)hoş bulduk canım bat 22 ağustos kasım ayında oldu canım hala bekliyorum polyanna23 sen ne kadardır istiyorsun canım ilkmi olacak inşllah
canımın içi hepimizin ihtiyacı var morale en iyisini yaptık inşallah.....ayy benmiiihiçte üstüme almıyorum yalnız inşallah ya walla bi umut geldi içime topk keyfimi yerine getrdi leyloşummm
inşallah canımmm walla iyi oldu yaa ben bugün bi idrar mı yapsam yine acabacanımın içi hepimizin ihtiyacı var morale en iyisini yaptık inşallah.....
h.g canım bebeğin hayırlı olsun inş.peki nasıl hamile kaldın herhangi özel bişey yaptın mı?bende geldimbende 2 sene bekledim ve smdi hamileyim ...
saol canm ısterim tabi bi zamanlar bndede kist vardı hamıle kalamazsn hatta eşimle birlikte olmayı yasaklamstı ben de sadece sabrettim ...hoşgeldin listeye eklememi istermisin hayırlı olsun bebişin cnm......
ekledim bile tatlım sizler bizim umut ışığımızsınız Rabbim bizimde sabrımızın mükafatını versin cümlemizinde inşallah.....saol canm ısterim tabi bi zamanlar bndede kist vardı hamıle kalamazsn hatta eşimle birlikte olmayı yasaklamstı ben de sadece sabrettim ...
hoşgeldinn canımm en sağlamı sen adetin 3. günü gitMerhabalaarbeni de alır mısınız topiğee =) ben ağustosu savuşturdum, bat 3 eylül
ayrıca bir sorum var kızlar. ben evlenmeden önce de(yıllaaaar önce gitmişliğimi saymıyorum tabiki) sonra da ( 2 aylık evliyim) jinekoloğa gitmedim, gitmeyi planlıyorum genel bir kontrol için ama özellikle yumurtlama zamanlarımı mı beklemeliyim hani yumurtlamayı da kontrol etsn ve bana iki iş çıkmasın diye =) yoksa nasıl önerirsiniz? adetim henüz yeni bitti.
inşallah hepimiz mutlu haberi werrizamiin inşllah hayırlı haberlerinizi alırız
o ow bi daha ki aya kaldı o zaman =)hoşgeldinn canımm en sağlamı sen adetin 3. günü git
bnde kist vardı ilac kullandım kist düstu ceviz buyuklugunde daha sonra aradan 1 sene gecti hamıle kaldm 2.5 aylıkken bebegim düstu . daha sonra 3 ay gecti ve hamıle kaldım smdı 4.5 aylk hamıleyim bnce ıyı bı doktorun olması gercekten cok onemlih.g canım bebeğin hayırlı olsun inş.peki nasıl hamile kaldın herhangi özel bişey yaptın mı?
hemen ekliyorum cnm öncelikle hoşgeldin adetin 3.günü git hormonlarına baksın sonra seni yumurtlamada çağıracaktır bebek istediğini söyle gerisi gelir inşallah:)Merhabalaarbeni de alır mısınız topiğee =) ben ağustosu savuşturdum, bat 3 eylül
ayrıca bir sorum var kızlar. ben evlenmeden önce de(yıllaaaar önce gitmişliğimi saymıyorum tabiki) sonra da ( 2 aylık evliyim) jinekoloğa gitmedim, gitmeyi planlıyorum genel bir kontrol için ama özellikle yumurtlama zamanlarımı mı beklemeliyim hani yumurtlamayı da kontrol etsn ve bana iki iş çıkmasın diye =) yoksa nasıl önerirsiniz? adetim henüz yeni bitti.
yumurtlama adetin 14. günü falan oluo canım ama kişiye göre dğişebilio ama bu genel kontrollerde genelde 3. günü çağırıyolar sen adetin 14. gününü kaçırmadysan o günde gidebilirsin bakar yumurtlamayao ow bi daha ki aya kaldı o zaman =)
peki adet zamanı yumrutlamanın olup olmadığını görebiliyorla rmı yoksa tekrar mı çağırır?
yumurtlama adetin 14. günü falan oluo canım ama kişiye göre dğişebilio ama bu genel kontrollerde genelde 3. günü çağırıyolar sen adetin 14. gününü kaçırmadysan o günde gidebilirsin bakar yumurtlamaya
öyle yap canım ewet yumurtlamayı görürsünüz en azından ama dediğimiz gibi hormonlara falan bakmak için 3. günde çağıracaktır senitamam canım teşekkürler=) yok henüz 6. gündeyim 13 ve ya 14üne bir randevu ayarlayayım o halde=)
cnm ya ben çok ağlamıştım bizimki öldüğünde o da bir can diye düşünüyo insan ama teselli için değil onların doğası gereği erken ölüyorlar diye düşünüp rahatlamıştım...............arkadaşlar kuşum ölmüş çok hoş güzel sesli bir kanaryaydı
inşallah herseyde bihayır var gercekten nie olmuyo degil zamanı geidiğinde olsun demek daha güzelekledim bile tatlım sizler bizim umut ışığımızsınız Rabbim bizimde sabrımızın mükafatını versin cümlemizinde inşallah.....