- 12 Ağustos 2014
- 25
- 25
- 30
-
- Konu Sahibi The Calender
inşallah herseyde bihayır var gercekten nie olmuyo degil zamanı geidiğinde olsun demek daha güzelekledim bile tatlım sizler bizim umut ışığımızsınız Rabbim bizimde sabrımızın mükafatını versin cümlemizinde inşallah.....
inşallah herseyde bihayır var gercekten nie olmuyo degil zamanı geidiğinde olsun demek daha güzelekledim bile tatlım sizler bizim umut ışığımızsınız Rabbim bizimde sabrımızın mükafatını versin cümlemizinde inşallah.....
doğru diyorsun cnm insan tabiatı gereği sabırsız ama sabırda tohum gibi yeşerdikçe fayda veriyor:)umarım bizlerde doğru zamanda hayırlı sağlıklı bebeleri kucağımıza alırız hepbirlikte:)inşallah herseyde bihayır var gercekten nie olmuyo degil zamanı geidiğinde olsun demek daha güzel
galiba msj gonderıyorum gtmıyo sanıyorum megerse 3 kere gıtmısgaliba sorun var formda...
cnm doğum nezaman inşallah hayırlısı....galiba msj gonderıyorum gtmıyo sanıyorum megerse 3 kere gıtmıs
2015 ocagın 13 u dıye hesapladı doktor canmcnm doğum nezaman inşallah hayırlısı....
Maşallah yeni yıl çocuğu annesi peki yiğenimizin cinsiyeti belli değil dimi?2015 ocagın 13 u dıye hesapladı doktor canm
şu gideceğimiz doktoru sordum kimse bişey yazmamış en azından bişeyler söyleselerdi ya....inşallah hepimiz mutlu haberi werriz
kime sordun canım anlamadım?şu gideceğimiz doktoru sordum kimse bişey yazmamış en azından bişeyler söyleselerdi ya....
hoşgeldin cnm hadi hayırlı olsun inşallah müjdeni kısa sürede alırsın listeye eklememi itersen yaz cnm::::)Bende transfer yaptirip bekleyenlerdenim.cuma kan vericem ama hafif bi adet sancisida cekiyorum.hayirlisi olur inşallah
erkeklerin topiğindekime sordun canım anlamadım?
hmm anladım canım yarım yamalak okuyorum anlayamadımerkeklerin topiğinde
kız bu şapşal hazal nerde kaldı bu terketti bizi galiba:)hmm anladım canım yarım yamalak okuyorum anlayamadım
Inşallah canım bekleyen herkes hayırlı haberler alsin.belli olsun yazarim inşallahhoşgeldin cnm hadi hayırlı olsun inşallah müjdeni kısa sürede alırsın listeye eklememi itersen yaz cnm:::
tmm cnm inşallah yazacağım gibi ama hamiş olarak:))Inşallah canım bekleyen herkes hayırlı haberler alsin.belli olsun yazarim inşallah