- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
-
- Konu Sahibi The Calender
beklıcem mecbur artık napıım karnma ağrı girio bi kaç saat geçio sonra göğüslerimde falan şişkinlik yok bi adet olcakmışım gibi belirtilerim oluo sonra birden kayboluo hayır özel bi kür hazırlattık adet olunca başlamam gerekio onada başlayamadım arada kaldım bölecanım benım 3 cm kistim vardı doktor demişti bana kistten görünmüyor olabilir sana adet söktürücü yazmayacağım adet olmayı bekle olmazsan bayram dönüşü gel demişti :) o yüzden içme boşver olacağın varsa zaten olursun.ama no stres :)
walla süper oldu bebeğimhaziranda kimse kalmamıştı ne iyi yaptık genel topik açmakla dimi ezelim:)
senin belirti varmıydı tatlım aslında hatırlatmak içime sinmiyo ama okuyanlar faydalansın diye peteğim......ay kız ağzından bal damlıyor.inşallah canım.ama bu 2 bucuk yıl sürecinde şunu anladım ki nezaman bebeği düşünmeyi bıraksam hamile kalıyorum. ( yarım yamalakta olsa )
aynen bende hem merak ediyorum ma sormakta istemiyorum hakkını helal et canımmsenin belirti varmıydı tatlım aslında hatırlatmak içime sinmiyo ama okuyanlar faydalansın diye peteğim......
sadece kasıklarımda şideetli ağrı,ayağa kalktıkça gözlerimde kararma ve idrarım sapsarı idi.göğüslerimde falan bi anormallik yoktu canlar aynı küçüklükte devam :)senin belirti varmıydı tatlım aslında hatırlatmak içime sinmiyo ama okuyanlar faydalansın diye peteğim......
yok kız takmıyorum üzülmüyorumda çünkü rabbim böyle uygun görmüş benim için.rabbimden gelen herşey kabulümdür.aynen bende hem merak ediyorum ma sormakta istemiyorum hakkını helal et canımm
:/ boş yere ümitlenmek istemiyorum ama bu söylediğin 3 şey aynen bende de war :/sadece kasıklarımda şideetli ağrı,ayağa kalktıkça gözlerimde kararma ve idrarım sapsarı idi.göğüslerimde falan bi anormallik yoktu canlar aynı küçüklükte devam
inş.canım hamilesindir ve en kısa zamanda güzel haberini alırız :):/ boş yere ümitlenmek istemiyorum ama bu söylediğin 3 şey aynen bende de war :/
hoşgeldin canım...merhaba arkadaşlar bende geldim üç yıldır bekliyorum kimyasal gebelik geçirdim inşaallah bu ay hepimiz seviniriz
hoşgeldin cnm bat tarihini yaz listeye hemen ekleyelim geçen aymı oldu kimyasal?merhaba arkadaşlar bende geldim üç yıldır bekliyorum kimyasal gebelik geçirdim inşaallah bu ay hepimiz seviniriz
ekledim tatlım:)bat 22 ağustos
ya inşallahhhhinş.canım hamilesindir ve en kısa zamanda güzel haberini alırız
Allah ağzından duysun henüz hamiş değil 12 günü geçti ama negatifti 2 gün önce ?hoşbulduk canım hamilsin yanlış okumadıysam diimi
hoşgeldin listeye eklememi istermisin hayırlı olsun bebişin cnm......bende geldimbende 2 sene bekledim ve smdi hamileyim ...
ayy benmiii :) hiçte üstüme almıyorum yalnız inşallah ya walla bi umut geldi içime topk keyfimi yerine getrdi leyloşummmAllah ağzından duysun henüz hamiş değil 12 günü geçti ama negatifti 2 gün önce ?