- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
-
- Konu Sahibi The Calender
- #1.081
istanbuldaysan gel cnmcnm yani herşey yolunda dimi......kız senin bu doktoruna bayıldım ben bilsem bende gelirim aynı doktora:)
iyi ya inşallah bu yumurtlamada tutar İNŞALLAH......ALLAHIM gül kulunu bu ay inşallah hamiş olarak görelim hayırlısıyla AMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNinşallah diorumda dilim söylüo sadece içim hiç demionormal adet düzenine göre dün yumurtlama günmdü bide
Allah binkere razı olsu senden canım, inan duaya okadar ihtiyacım varki, minicik bi ışığa okadar ihtiyacım varki anlatamam.. Rabbim benim için ettiğin duanın hüssü hürmetine senide tez vakittte bebişine kavuştursun inşallahhhmutlaka buraya da yaz dua ediyorum sana cnm.....
Dün aksamdan itibaren karnimda bi sizlama var bütün gece unutmadı sabah eşimi yol ettim uyuya kalmışım bitane velet nara atarak ağlıyor. Ah 8.katta olmasaydim bak ben terlik küpüsüne katmayacakmiydimne oldu cnm yaramaz bişey yok inşallah.....
aminn canım benimm aminnnnnn hayırlısıyla inşallahhiyi ya inşallah bu yumurtlamada tutar İNŞALLAH......ALLAHIM gül kulunu bu ay inşallah hamiş olarak görelim hayırlısıyla AMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
AÇIKSÖZLÜ DOKTORUN BENCE OLSAYDI SÖYLERDİ SADECE GARANTİYE ALMAK İSTİYO GİBİ GELDİ İSTANBULDAYIM PETEĞİM AVRUPADA BAŞAKŞEHİRistanbuldaysan gel cnm
bilmiyorum yolunda mı sanırım rahimde problem olmasından şüpeleniyo
cnm çok sıkıldı
Kız sen yinede degerlendirseydin. Adet olmadan hamile kalan çok var.inşallah diorumda dilim söylüo sadece içim hiç demionormal adet düzenine göre dün yumurtlama günmdü bide
hayırlısı olsun canım..inşallah daha çok beklemessin sağlıkla gelir inşallah bebişin :)kızlar doktordan geldim. rahim temiz ellerime sağlık çok güzel almışım walla dedi
uzun uzun inceledi. hsg nin sonucuna göre histeroskopi yapabiliriz dedi. NEY? dedim
cnm iki hakkın vardı ikisinide kaybettin ömrün boyunca hamile kalıp çocuk mu düşürcen dedi
bazı test sonuçları çıktı protein c düşük görünüyo dedim o zaman iğne başlıcaz dedi.
tahlilleri topla hsg yi çekin hepsinin sonuçlarıyla gel dedi
zaten adetinin düzene girmesi 2 ayı bulur dedi
Sende bu ağrılar hayra alamet inşallah.....lale cnm şu jeli anlatsana biraz ilişki esnasındamı kullanılıyor:)Kız sen yinede degerlendirseydin. Adet olmadan hamile kalan çok var.
zaten hsg sonucuna göre dediAÇIKSÖZLÜ DOKTORUN BENCE OLSAYDI SÖYLERDİ SADECE GARANTİYE ALMAK İSTİYO GİBİ GELDİ İSTANBULDAYIM PETEĞİM AVRUPADA BAŞAKŞEHİR
tmm peteğim inşallah gerek kalmaz ama kalırsa giderim valla matrak kadın:)zaten hsg sonucuna göre dedi
cnm bizim hatun bahçelievler acıbadem aile hastanesinin resmi doktoruymuş. bide bakırköy uzmanlar tıp varmış ordada hasta bakıyormuş ben esenyurtta olduğum için burda klinik gibi bi yer var ordada hasta bakıyo oraya gidiyorum hem ucuz 15 tl 10 günde kontrol süresi var
cnm istanbuldayım yaa ezel var ankarada:)doktor önerisi yapabilen varmı ablalar yaaa :)) ankarada
inşallah cnmtmm peteğim inşallah gerek kalmaz ama kalırsa giderim valla matrak kadın:)
Belkide kan pihtilasmasi olabilir mi bununla ilgili testler yapildimi canım.istanbuldaysan gel cnm
cnm çok sıkıldı
abla sen öneri yapabilirmisin doktorinşallah diorumda dilim söylüo sadece içim hiç demionormal adet düzenine göre dün yumurtlama günmdü bide
tmm cnm iyi tatiller uzun süremi yoksun?inşallah cnm
ben çıkıyım gölcüğe gitcem kafa dağıtmaya anamın babamın yanına. nete giremeyebilirim. hepinize iyi günler kızlar
Belkide kan pihtilasmasi olabilir mi bununla ilgili testler yapildimi canım.istanbuldaysan gel cnm
cnm çok sıkıldı
yapılıyo canım tahlilleri verdim sonuç bekliyorum eşimde yarın vercekBelkide kan pihtilasmasi olabilir mi bununla ilgili testler yapildimi canım.
bende onu merak ettim zaten adet olmadım dünde takwime göre yumurtlama günümdü ama olur mu bişe bilmiyorumkiKız sen yinede degerlendirseydin. Adet olmadan hamile kalan çok var.