-
- Konu Sahibi The Calender
- #1.121
yok peteğim malum sebeplerden hiçbişey kullanmadık desem yeridir yani olursa valla şooooookkkcanım bu aydan ümidin yok herhalde
dur bakim bende merak ettim şimdi....bide tam takip edemiyorum işlerim yoğun bakınca çok geçmiş oluyor sohbet geriye de dönemiyorum dün son adet günü olan arkadaş ne yaptı acaba test yapacaktı ama bilgisi olan varmı veya burdamı
kusura bakmayın kişileri ve durumları net bilemiyorum özür
benimkide küçük cesaret edemiyorum ama çevremden biliyorum onlara laf anlatana kadar sen gidip geliyorsunbenimkini gönderene kadar cnm çıkıyo
cnm naptın varmı bir gelişme:?Sabahki idrarla daha doğru çıkar diye düşündüm .
Allahım bağışlasın acılarını göstermesin sağlıklı kardeşleri olsun inşallah............benimkide küçük cesaret edemiyorum ama çevremden biliyorum onlara laf anlatana kadar sen gidip geliyorsun
amin inşallah allah olmayan herkese nasip etsinAllahım bağışlasın acılarını göstermesin sağlıklı kardeşleri olsun inşallah............
war canım tabi ama oralarda çok ilgilenmiolar ne yazıkkibuyuk kadın dogum varmıss burda yaa abla
çok yeni imiş maşallahhh bende bu sorunları ilk 6 ayımda yaşadım...zaten benim tam fiyaskoydu 6 ayım ilişkiden bile korkuyordum kaçıyordum kasıyordum kendimi sonra sonra kendiliğinden geçti ama halen ara ara oluyor ağrılarım...BEN 2,5 AYLIK EVLİYİM
cnm naptın ?çok yeni imiş maşallahhh bende bu sorunları ilk 6 ayımda yaşadım...zaten benim tam fiyaskoydu 6 ayım ilişkiden bile korkuyordum kaçıyordum kasıyordum kendimi sonra sonra kendiliğinden geçti ama halen ara ara oluyor ağrılarım...
ya canım bu hsg yi bende istedim ama doktorum sen hamile kalabiliyorsun gerek yok deyip yolladı ??? senden neden istiyorlar tüpler açık mı değil mi ona mı bakacaklar?? birde tüpler tıkalı iken hamile kalınır mı ki? çok soru sordum amakızlar doktordan geldim. rahim temiz ellerime sağlık çok güzel almışım walla dedi
uzun uzun inceledi. hsg nin sonucuna göre histeroskopi yapabiliriz dedi. NEY? dedim
cnm iki hakkın vardı ikisinide kaybettin ömrün boyunca hamile kalıp çocuk mu düşürcen dedi
bazı test sonuçları çıktı protein c düşük görünüyo dedim o zaman iğne başlıcaz dedi.
tahlilleri topla hsg yi çekin hepsinin sonuçlarıyla gel dedi
zaten adetinin düzene girmesi 2 ayı bulur dedi
eneee hazal geldiiiulaaaa nettiniz foruma bi şekil olmuş sizi bulana kadar anam ağladı uyuslarrrrrrrrrrrr özledim siiiziiiiiiiiii
napayım tatlım ya işteyim boş boş oturuyorum sen nasıl oldun morallerin iyidir inşallah...benim dünden beri acayip kasık sızlamam var yanma gibi anlık gelip geçiyor...kafamda deliii sorular anlayacağıncnm naptın ?
kız sen nerdesin uyuz?ulaaaa nettiniz foruma bi şekil olmuş sizi bulana kadar anam ağladı uyuslarrrrrrrrrrrr özledim siiiziiiiiiiiii
ayyy cnm inşallah bu ay yüzümüz güler peteğim....napayım tatlım ya işteyim boş boş oturuyorum sen nasıl oldun morallerin iyidir inşallah...benim dünden beri acayip kasık sızlamam var yanma gibi anlık gelip geçiyor...kafamda deliii sorular anlayacağın
kız sen nerdesin uyuz?
inşallah canım ya neredeyse durumumuz aynı bari ikimizden biri hamiş olsunda bize de moral olsun :) yeterki iyi haberler gelsinayyy cnm inşallah bu ay yüzümüz güler peteğim....
canım doktorun dediği gibi tüplerin tıkalı olsa hamile kalamazdın.siz başka şeylere odaklanın.kız benımde tam rahmimin üzerinde yanma oluyor neden acaba özellikle 2 gündür cok var.ya canım bu hsg yi bende istedim ama doktorum sen hamile kalabiliyorsun gerek yok deyip yolladı ??? senden neden istiyorlar tüpler açık mı değil mi ona mı bakacaklar?? birde tüpler tıkalı iken hamile kalınır mı ki? çok soru sordum ama