- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
-
- Konu Sahibi The Calender
- #1.101
bilmiyorum ki biraz keyfime biraz adetime bağlı adetin 7 yada 8. günü hsg yapılcak radyotom da çektir dedi fındıkzadedeymiş çok iyi çekiyolar dedi 400 gaymeymiştmm cnm iyi tatiller uzun süremi yoksun?
bende orda çektirdim şubatta cnm 350 verdim ozaman evet güzel bir yer:)bilmiyorum ki biraz keyfime biraz adetime bağlı adetin 7 yada 8. günü hsg yapılcak radyotom da çektir dedi fındıkzadedeymiş çok iyi çekiyolar dedi 400 gaymeymiş
canım yumurtlama gününde ilişkiden 15 dakıka önce kullanacaksın.şırınga gibi bi alet var jeli onun içine sıkıp rahme kadar yerleştirip şırıngadan boşaltıyorsun.ve 15 dakıka içinde ilişki olmalı.dün bayagı araştırdım.eşlerinde siperm hızı sorunu olanlarda ilk kullanımda işe yaramış.inş bizede bi umut olur.Sende bu ağrılar hayra alamet inşallah.....lale cnm şu jeli anlatsana biraz ilişki esnasındamı kullanılıyor:)
canım bildiğim bi doktor war ama dewlette deil özel hastane ama çok ilgilenio we bu konuda uzman we erkek eşim erkek oldugu için gitmemi istemedi bu zamana kadar ama sanırım bende ona gitcem artık kızılayda çağ hastanesiabla sen öneri yapabilirmisin doktor
devlette bedaava :)bilmiyorum ki biraz keyfime biraz adetime bağlı adetin 7 yada 8. günü hsg yapılcak radyotom da çektir dedi fındıkzadedeymiş çok iyi çekiyolar dedi 400 gaymeymiş
buyuk kadın dogum varmıss burda yaa ablacanım bildiğim bi doktor war ama dewlette deil özel hastane ama çok ilgilenio we bu konuda uzman we erkek eşim erkek oldugu için gitmemi istemedi bu zamana kadar ama sanırım bende ona gitcem artık kızılayda çağ hastanesi
tam benlikmiş bakalım ismi preesed jeldi galiba alayım bu adetten sonrakullanma sıklığından bir zarar olurmu yani sık kullanabiliyomuyuz acaba?canım yumurtlama gününde ilişkiden 15 dakıka önce kullanacaksın.şırınga gibi bi alet var jeli onun içine sıkıp rahme kadar yerleştirip şırıngadan boşaltıyorsun.ve 15 dakıka içinde ilişki olmalı.dün bayagı araştırdım.eşlerinde siperm hızı sorunu olanlarda ilk kullanımda işe yaramış.inş bizede bi umut olur.
cnm onu biliyorum da napcam bilmiyorum yaaadevlette bedaava :)
cnm üzülme bak ne güzel çok ilgili bir doktor bu konuda şanslısın bence devlette bu tahlilleri yaptır inşallah herşey yolunda gider.....cnm onu biliyorum da napcam bilmiyorum yaaa
bu genetik tahlillerde çok pahalıymış hiç uğraşma doğru devlete dedi.
bide hsg güzel çekilmezse tekrar istiyolar. aslında ucuz olan başka bi hastaneyi öneriyodu ama artık sanırım herşeyi çok net gömek istiyo
canım bi sakıncası yok ama her tüpe sacede 3mm dolduracaksın zaten tarifi yazıyor.ama ovülasyon testi ile daha iyi olur.yumurtayı yakalayınca daha etkiliymiş.bende adetten sonra kullanacagım.sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorum :):):)tam benlikmiş bakalım ismi preesed jeldi galiba alayım bu adetten sonrakullanma sıklığından bir zarar olurmu yani sık kullanabiliyomuyuz acaba?
inşallah cnm ya tahlilleri verdim eşimde yarın verce bağcılaracnm üzülme bak ne güzel çok ilgili bir doktor bu konuda şanslısın bence devlette bu tahlilleri yaptır inşallah herşey yolunda gider.....
ayyy heyecanlandım şimdi 24 ünde olacağım tahmini 6 sı gibi yumurtlama günüm 2 aşağı 2 yukarı kullanırım artık hadi hayırlısı bakalım......canım bi sakıncası yok ama her tüpe sacede 3mm dolduracaksın zaten tarifi yazıyor.ama ovülasyon testi ile daha iyi olur.yumurtayı yakalayınca daha etkiliymiş.bende adetten sonra kullanacagım.sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorum :):):)
geçmiş olsun allaha sığınmaktan başka yapacak bir şey yok hakkımızda her zaman herşeyin hayırlısıinşallah cnm ya tahlilleri verdim eşimde yarın verce bağcılara
görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler diycek bişi yok
hayır olur inşallah :) hadi kızlar ben gidip zıkkımlanayım.ölücem açlıktan.çok yazmayın yetişemiyorum size :) mucukkkkayyy heyecanlandım şimdi 24 ünde olacağım tahmini 6 sı gibi yumurtlama günüm 2 aşağı 2 yukarı kullanırım artık hadi hayırlısı bakalım......
rabbim daha iyi doktorları karşınıza çıkarsın inşallah:)geçmiş olsun allaha sığınmaktan başka yapacak bir şey yok hakkımızda her zaman herşeyin hayırlısı
gerçekten doktorunuz çok ilgili bu konuda şanslısınız iyi tatiller
offff ekmek yokkkişte her eve bi velet lazım şimdi bi koşu ekmek alıp gelirdi.
ya tabi hemen alıp geliyorlar emin olun onlar bizden çok nazlanıyoroffff ekmek yokkkişte her eve bi velet lazım şimdi bi koşu ekmek alıp gelirdi.
canım bu aydan ümidin yok herhaldeayyy heyecanlandım şimdi 24 ünde olacağım tahmini 6 sı gibi yumurtlama günüm 2 aşağı 2 yukarı kullanırım artık hadi hayırlısı bakalım......
benimkini gönderene kadar cnm çıkıyoya tabi hemen alıp geliyorlar emin olun onlar bizden çok nazlanıyor